Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

stavebnici triplingu jsem si postavil tenkrát do felicie, ale v porovnání s origo co mám teď ve fábii je to rozdíl, prostě u té stavebnice s PICkem byly stavy, které se občas chovaly trochu prazvláštně, jakoby se někdy trefil meziblik a bliklo to jinak, nebo jinou délkou. Těžko se to posuzuje, jen mohu porovnat a s origo tripem ve fabii se to nedá srovnat, teď mi to v autě přijde jakoby naprosto blbuvzdorný a ať blikám na jakoukoliv stranu krátkým stiskem nebo aretuju na krátkou dobu vždy stoprocentní odezva

Vloženo

Asi blba otazka, ale teda ked chcm tripling na fabiu, konkretne u mna modelovy rok 2002 vybava Comfort, musim tak ci tak vymenit BSG za taku BSG, ktora tuto funkciu podporuje, cize sa to neda len nakodovat v BSG cez VAG, ale jedine vymenou BSG. Myslim len original tripling.

Takze chapem to spravne???

Vloženo
Chapes. Tripling dela primo BSG. V jejim nastaveni se urcuje pocet bliku, atd... Starsi BSG (asi do MR05) to nepodporuji - jednotka to proste neumi, tudiz se neda nakodovat.

mám květen 04, verze classic a tripling je bez v základu :palec2:

• o 2 měsíce později...
Vloženo

mam F1 2003 HTP , klima atd a docela postradam "trojblik" blinkrů

BSG to podle všeho neumí .... mam 6Q1 ...

jakou mám shánět?

musí být BSG 6Q1 a uplně stejné číslo jako mám teď a nebo může být jakákoliv 6Q1 , případně 6Q0 ?

Vloženo

VAG nemam, cislo muzu zjistit v tydnu. Ale jak jsem uz psal moje BSG to neumi, potrebuji vedet jakou mam hledat aby mi v aute vse fungovalo tak jak ma a navic sel aktivovat trippling.

Vloženo (editace)

vidim že jsem se špatně vyjádřil ... nepotřebuji vědět jak poznám BSG která umí trippling ( v tomto budu spolehat na prodejce ).

Zajímá mně jaká ta jednotka musí být aby mi po výměně fungovalo v autě vše tak jak má ( klima, centrál, tempomat atd )

Príklad: mám BSG 6Q1 123456 / C - neumí trippling

Musím ted sehnat:

a ) BSG 6Q1 123456 / C co trippling umi ( jestli vůbec existuje jednotka se stejným číslem a jednou umí a jednou neumí trippling )

nebo

b ) BSQ 6Q1 xxxxxx / x co trippling umí

nebo

c ) BSG 6Qx xxxxxx / x co trippling umí

???

dále jestli musí být BSG předfacelift nebo může být od MR2005 a výš?

mám 05/2003 HTP 47kw

přesné číslo BSG zjistím v týdnu.

díky za každou radu

Editováno: , autor: gosh
Vloženo

SEŽEŇ SI BSG 6Q1 937 049D TA UMÍ VŠE OTÁZKA KÓDOVÁNO A PŘISPŮSOBENÍ ŘÍDÍCÍ JEDNOTKY.JAK SE PTÁŠ BSG 6Q1,6Q0,6Q2 TO JE OTÁZKA TEMPOMATU A PŘEVODOVKY(6Q2) A NAKONCI JE INDEX NA TO ZÁLEŽÍ ABY TI ŠEL TRIPPLING.KLIMA A CENTRAL NEMÁ NIC SPOLEČNÉHO S BSG.

Vloženo

1,2/47kw MR2004 (4/5/2004) předfacelift, verze classic. BSG s indexem C. trip od výroby aktivován. když jsem si nechával dodělávat tempomat také šel bez nutnosti výměny BSG. Takže těch jednotek s jedním označením bylo asi víc

• o 1 měsíc později...
Vloženo
No tak to se Carlosi mýlíš.Všechny C jednotky to neumí,přeflešování je nutné.

tak jde to teda nebo ne???a jak??se mi pak bude otvirat kufr???

• o 2 týdny později...
Vloženo
BUĎ FLEŠNOUT NEBO SEHNAT S D ,NEBO JEŠTĚ TOHLE

jak to dle tam chceš namontovat do fabie?????????kdyžb ma přerušovač v palubni siti???????co udelas s tim stredovym drtaem?????????????odepiš

Vloženo
jak to dle tam chceš namontovat do fabie?????????kdyžb ma přerušovač v palubni siti???????co udelas s tim stredovym drtaem?????????????odepiš

Přelož to do češtiny lol

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...