mpavlik Vloženo 3. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2008 sorry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom_F Vloženo 3. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2008 stavebnici triplingu jsem si postavil tenkrát do felicie, ale v porovnání s origo co mám teď ve fábii je to rozdíl, prostě u té stavebnice s PICkem byly stavy, které se občas chovaly trochu prazvláštně, jakoby se někdy trefil meziblik a bliklo to jinak, nebo jinou délkou. Těžko se to posuzuje, jen mohu porovnat a s origo tripem ve fabii se to nedá srovnat, teď mi to v autě přijde jakoby naprosto blbuvzdorný a ať blikám na jakoukoliv stranu krátkým stiskem nebo aretuju na krátkou dobu vždy stoprocentní odezva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martttin Vloženo 3. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2008 Asi blba otazka, ale teda ked chcm tripling na fabiu, konkretne u mna modelovy rok 2002 vybava Comfort, musim tak ci tak vymenit BSG za taku BSG, ktora tuto funkciu podporuje, cize sa to neda len nakodovat v BSG cez VAG, ale jedine vymenou BSG. Myslim len original tripling. Takze chapem to spravne??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mpavlik Vloženo 3. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2008 Chapes. Tripling dela primo BSG. V jejim nastaveni se urcuje pocet bliku, atd... Starsi BSG (asi do MR05) to nepodporuji - jednotka to proste neumi, tudiz se neda nakodovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom_F Vloženo 3. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2008 Chapes. Tripling dela primo BSG. V jejim nastaveni se urcuje pocet bliku, atd... Starsi BSG (asi do MR05) to nepodporuji - jednotka to proste neumi, tudiz se neda nakodovat. mám květen 04, verze classic a tripling je bez v základu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
300zmista Vloženo 3. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2008 Taky bych to chtěl dodělat....kde se dá sehnat ta BSG a jaký sou ceny? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gosh Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 mam F1 2003 HTP , klima atd a docela postradam "trojblik" blinkrů BSG to podle všeho neumí .... mam 6Q1 ... jakou mám shánět? musí být BSG 6Q1 a uplně stejné číslo jako mám teď a nebo může být jakákoliv 6Q1 , případně 6Q0 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Volvak Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 NAPIŠ CELÉ ČÍSLO BSG JAKOU NÁŠ A UVIDÍME JESTLI TI TO PODPORUJE????????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gosh Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 k tomu cislu se ted nedostanu , ale ani neni treba .. neumi to, pres VAG nelze aktivovat. zajima mne kdyz budu shanet druhou jakou mam hledat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Volvak Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 (editace) JESTLI MÁŠ VAG TAKY TO ZJISTÍŠ ČÍSLO BSG. Editováno: 24. leden 2009, autor: Volvak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gosh Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 VAG nemam, cislo muzu zjistit v tydnu. Ale jak jsem uz psal moje BSG to neumi, potrebuji vedet jakou mam hledat aby mi v aute vse fungovalo tak jak ma a navic sel aktivovat trippling. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Volvak Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 NAKONCI MUSÍ BÝT C NEBO D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gosh Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 (editace) vidim že jsem se špatně vyjádřil ... nepotřebuji vědět jak poznám BSG která umí trippling ( v tomto budu spolehat na prodejce ). Zajímá mně jaká ta jednotka musí být aby mi po výměně fungovalo v autě vše tak jak má ( klima, centrál, tempomat atd ) Príklad: mám BSG 6Q1 123456 / C - neumí trippling Musím ted sehnat: a ) BSG 6Q1 123456 / C co trippling umi ( jestli vůbec existuje jednotka se stejným číslem a jednou umí a jednou neumí trippling ) nebo b ) BSQ 6Q1 xxxxxx / x co trippling umí nebo c ) BSG 6Qx xxxxxx / x co trippling umí ??? dále jestli musí být BSG předfacelift nebo může být od MR2005 a výš? mám 05/2003 HTP 47kw přesné číslo BSG zjistím v týdnu. díky za každou radu Editováno: 25. leden 2009, autor: gosh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Volvak Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 SEŽEŇ SI BSG 6Q1 937 049D TA UMÍ VŠE OTÁZKA KÓDOVÁNO A PŘISPŮSOBENÍ ŘÍDÍCÍ JEDNOTKY.JAK SE PTÁŠ BSG 6Q1,6Q0,6Q2 TO JE OTÁZKA TEMPOMATU A PŘEVODOVKY(6Q2) A NAKONCI JE INDEX NA TO ZÁLEŽÍ ABY TI ŠEL TRIPPLING.KLIMA A CENTRAL NEMÁ NIC SPOLEČNÉHO S BSG. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom_F Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 1,2/47kw MR2004 (4/5/2004) předfacelift, verze classic. BSG s indexem C. trip od výroby aktivován. když jsem si nechával dodělávat tempomat také šel bez nutnosti výměny BSG. Takže těch jednotek s jedním označením bylo asi víc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bin Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 jakou mas octavku??ti to zaridim tam musis domontovat rele!!taky muzu sehnat ale jka ja na fabiu????kodovat to nende!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bin Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 No tak to se Carlosi mýlíš.Všechny C jednotky to neumí,přeflešování je nutné. tak jde to teda nebo ne???a jak??se mi pak bude otvirat kufr??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bin Vloženo 4. Duben 2009 Sdílet Vloženo 4. Duben 2009 koukam sami odbornici nakodovat adresu 09 v kanale 05 jo:???hm fakt dobry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubenec Vloženo 4. Duben 2009 Sdílet Vloženo 4. Duben 2009 NAKONCI MUSÍ BÝT C NEBO D Mám 6Q1 937 049 C a trippling neumí. Co stím? F1 MR2004 datum výroby září/2003 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Volvak Vloženo 4. Duben 2009 Sdílet Vloženo 4. Duben 2009 (editace) BUĎ FLEŠNOUT NEBO SEHNAT S D ,NEBO JEŠTĚ TOHLE Editováno: 4. Duben 2009, autor: Volvak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubenec Vloženo 4. Duben 2009 Sdílet Vloženo 4. Duben 2009 Co to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Volvak Vloženo 4. Duben 2009 Sdílet Vloženo 4. Duben 2009 Trippling z VW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bin Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 BUĎ FLEŠNOUT NEBO SEHNAT S D ,NEBO JEŠTĚ TOHLE jak to dle tam chceš namontovat do fabie?????????kdyžb ma přerušovač v palubni siti???????co udelas s tim stredovym drtaem?????????????odepiš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bin Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Co to je? hovno to pojede hlavne to prodej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Volvak Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 jak to dle tam chceš namontovat do fabie?????????kdyžb ma přerušovač v palubni siti???????co udelas s tim stredovym drtaem?????????????odepiš Přelož to do češtiny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.