bartfox Vloženo 2. Březen 2012 Sdílet Vloženo 2. Březen 2012 Zdarec - právě se mě montuje do auta nová spojka s dvouhmotovým setrvačníkem od LUKu. (OI, 1.9TDi, 81kW) Dotaz je, jestli si mám dát na něco v prvních kilometrech pozor, jestli je potřeba nějaký "záběh", nebo jak se k ní vlastně chovat... Díky B Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 2. Březen 2012 Sdílet Vloženo 2. Březen 2012 (editace) namontuješ a jazdíš zo žiadnym zábehom si nerob starosti.. Editováno: 2. Březen 2012, autor: libero1071 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bartfox Vloženo 2. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 2. Březen 2012 Díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bartfox Vloženo 2. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 2. Březen 2012 Tak nová spojka je tam - spojkový pedál jde krásně zlehka a auto neškube... Jediný problém je, že volant se trochu pootočil - když jedu rovně, tak je mírně pootočený doprava - je lepší to zkorigovat přesazením na volantu, nebo je lepší to udělat dole u kol? B Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 2. Březen 2012 Sdílet Vloženo 2. Březen 2012 Otázka zní kolik to dělá. Jestli bude stačit přesadit volant nebo to bude podle rčení: "dva je málo, tři je moc" a bude to třeba poštelovat na řízení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 2. Březen 2012 Sdílet Vloženo 2. Březen 2012 ako píše Wojnar.. a pootočený volant máš preto,lebo si mechanik nepoznačil polohu spodného čapu voči ramenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysko Vloženo 3. Březen 2012 Sdílet Vloženo 3. Březen 2012 skor by som bol zato ze dole. lebo mas zrejme aj geometriu blbu. ked hybal s capmi, ci capom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek92 Vloženo 7. Duben 2012 Sdílet Vloženo 7. Duben 2012 Vie mi niekto povedat aky rozmer spojky sa daval do octavie 1,9 tdi 81kw AHF r.v. 2000 . Alebo popripade ako to viem zistit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.