Meldik Vloženo 2. Březen 2012 Sdílet Vloženo 2. Březen 2012 (editace) Zdravím, lze zaměnit tento http://www.xenonovev...nonum-D2S-a-D2R ballast s origo, co je ve F1 RS?.....starý mi odchází, díky.... Editováno: 2. Březen 2012, autor: Meldik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misumi Vloženo 3. Březen 2012 Sdílet Vloženo 3. Březen 2012 Nevidím důvod,proč ne.Jen jsem ho ještě neviděl vadný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meldik Vloženo 3. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 3. Březen 2012 Tak dneska jsem zjišťoval co skutečně odchází a je to výbojka.....ikdyž podle pročítání fora to vypadalo na ballast......takze koupit výbojky..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misumi Vloženo 3. Březen 2012 Sdílet Vloženo 3. Březen 2012 D2s 6000k Stojí 750 Kč pár.Sám je používám a svítí velmi dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pasat Vloženo 25. Duben 2012 Sdílet Vloženo 25. Duben 2012 No mě právě dnes odešel ballast po 8 letech provozu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jojo24 Vloženo 6. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2012 D2s 6000k Stojí 750 Kč pár.Sám je používám a svítí velmi dobře. To si tam dal aku znacku D2S? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jojo24 Vloženo 6. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2012 (editace) Nemoze sa stat ze by ta silnejsia zacala vypalovat parabolu? Editováno: 6. Prosinec 2012, autor: žralok Necituj předchozí příspěvek ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 6. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2012 silnejsi v cem ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.