Duben 15, 201213 r No a je to hotove tak na 90% sem tam ten stred odstavaale co uz kupim aj ten inak som si vsimol ze tato palubka nema u spolujazdca oznacenie airbagusnad to nevadi? Uz len dvere ale tie asi tiez kupim v ciernom po fl a latku dam na modro a nakoniec stlpiky kde su pasy a prahy
Duben 15, 201213 r ... inak som si vsimol ze tato palubka nema u spolujazdca oznacenie airbagusnad to nevadi?... Jestli to nebude tím, že není pro bag dělaná a nemá v místech kde to má střelit perforování. Apropo, dělaly se vůbec OI face bez bagu spolujezdce?
Duben 15, 201213 r to som ti uz pisal ze sa to bude muset trochu prisposobit. vrch budes muset kusok orezat podla palubovky aby to dosadlo na plast a este diery porobit nove. to uz musis na mieste cinu dopasovat... :-)
Duben 15, 201213 r apropo neviete nahodou ako sa daju opravit tie fukare? lebo 1 sa mi vobec neotvaras koleckom a dalsi sa otavar takmer cely az na jednu plastovu palicku alebo ako to nazvat?
Duben 15, 201213 r Uvažoval jsem o něčem podobné na Boře.. Napadlo mě tu origo látku z tapecu napustit plýskyřici,která se používá na laminátování. Pak to přebrousit nastříkat plničem a lakem.. Chtěl jsem dávat stříbrnou. Myslím že by to nemuselo vypadat zle.. lubos740: Na plasty je nejlepší použít podklad který je k tomu přímo určený. Pak už na to mužeš patlat skoro co chceš ..
Duben 22, 201213 r No dnes som dostriekal prahy a stlpiky uz len dvere ale tak ma napadlo ked som poueral na tu sedu gumu okolo dveri ci sa aj ta neda s niecim nafarbit ci nejestvuje aj farba na gumu - tesnenie a nejako to nafarbit s maly stetcekom?
Duben 22, 201213 r Taky vidim problem v nastrikanych prazich, pochybuju o tom ze vydrzi delsi dobu bez ujmy, vzhledem k tomu ze kazdej o to skrka pri nasedani nohama tak myslim ze ten lak na tom moc dlouho nevydrzi
Srpen 19, 201213 r Mam otazku ako to budem chciet prestriekat na tmavsiu farbu budem musiet zas pouzit zaklad na farby ked to uz raz bolo striekane ?
Prosinec 17, 201311 r rovnako si striekal aj clonitka? na stršnom tapaciry Upraveno Prosinec 19, 201311 r od Wojnar Necituj poslední příspěvek!!
Leden 4, 201411 r Zdravim panove, mam otazku zda jde nastrikat tapec dveri? Vypln udelam z latky ale zajima me, jestli muzu nastrikat zbytek tapecu anichz by mi to delalo neplechu ( odpadavani barvy pri vysokych teplotach v lete a nebo oderu) dik za info ;-)
Leden 4, 201411 r Vůbec se mi to nelíbí. Jak dlouho to vydrží. Jsem zastánce flockování a to hned z několika důvodů. Má určitý stupeň nehořlavosti (měl jsem to na plastech v motorovém prostoru), zakryje spáry a třeba u dveří to je lepší, protože do interiéru neproniká tolik hluku, přilnavost skoro na každý povrch (sklo, papír, kov, plasty a jiné), stálobarevnost a velký výběr barev.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.