Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj vespolek,

mám týden nového Superba II Combi a zjistil jsem, že mi nejde zevnitř odemknout pomocí té kolébky u řidiče (zamknout přitom jde). U spolujezdce to funguje, stačí chvilku přidržet to odemykací tlačítko a auto se odemkne.

Dovedl byste mi někdo poradit, jestli se jedná jen o nějaké chybné nastavení, nebo mám rovnou zajet do servisu...?

Díky předem,

Petr

Jestli máš nové auto tak se v tom nevrtej a jeď do servisu. Od toho máš záruku.

• Autor

... jj, asi mi nic jiného nezbyde... doufal jsem, že to bude jen špatným nastavením... Zkusím ještě "tovární nastavení" a nepomůže-li to, čeká mě první cesta do servisu...

Mám to samé u sedanu, odemkne se to při jednom z deseti pokusů.

• Autor

... tak je špatný ten kolíbkový vypínač "zamknout a odemknout" - musím ho opravdu hodně silně zmáčknout, aby se auto odemklo... zajedu s tím na záruční servis, ať vymění celý ten vypínač...

Petr

• 8 let později...

Zdravím, dočetl jsem se manuálu, že to může být aktivovaná Bezpečnostní pojistka.

Pokud na ovladači DO zamknu Supa a to (dvouklik) do 2s nejen, že se auto ze uvnitř neotevře když vezmu za kliku u dveří, ale ani nefunguje tlačítko na dveřích centrální odemykání.

S tím, že se i vypne u Alarmu hlídání vnitřního prostoru. Hádám když jsou v autě mazlíčci nebo děti, jinak to asi postrádá smysl.

Tak jen kdyby náhodou, protože dvojnásobné zamknutí je používáno pro sklopení zrcátek kde je krátký a dlouhý stisk na DO ;-)

Třebas toto někomu pomůže vyřešit náhodné zlobení :-D

• 2 roky později...

Oživím toto téma. Mám teď stejný problém. Takže to bylo tím spínačem? Pomohla výměna? Má někdo nějaké rady? Díky 

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.