Super_B Vloženo 11. Březen 2012 Sdílet Vloženo 11. Březen 2012 Ahoj vespolek, mám týden nového Superba II Combi a zjistil jsem, že mi nejde zevnitř odemknout pomocí té kolébky u řidiče (zamknout přitom jde). U spolujezdce to funguje, stačí chvilku přidržet to odemykací tlačítko a auto se odemkne. Dovedl byste mi někdo poradit, jestli se jedná jen o nějaké chybné nastavení, nebo mám rovnou zajet do servisu...? Díky předem, Petr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 11. Březen 2012 Sdílet Vloženo 11. Březen 2012 Jestli máš nové auto tak se v tom nevrtej a jeď do servisu. Od toho máš záruku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Super_B Vloženo 12. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 12. Březen 2012 ... jj, asi mi nic jiného nezbyde... doufal jsem, že to bude jen špatným nastavením... Zkusím ještě "tovární nastavení" a nepomůže-li to, čeká mě první cesta do servisu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plzeňáček Vloženo 15. Březen 2012 Sdílet Vloženo 15. Březen 2012 Mám to samé u sedanu, odemkne se to při jednom z deseti pokusů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Super_B Vloženo 18. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 18. Březen 2012 ... tak je špatný ten kolíbkový vypínač "zamknout a odemknout" - musím ho opravdu hodně silně zmáčknout, aby se auto odemklo... zajedu s tím na záruční servis, ať vymění celý ten vypínač... Petr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RkrausR Vloženo 25. Únor 2021 Sdílet Vloženo 25. Únor 2021 Zdravím, dočetl jsem se manuálu, že to může být aktivovaná Bezpečnostní pojistka. Pokud na ovladači DO zamknu Supa a to (dvouklik) do 2s nejen, že se auto ze uvnitř neotevře když vezmu za kliku u dveří, ale ani nefunguje tlačítko na dveřích centrální odemykání. S tím, že se i vypne u Alarmu hlídání vnitřního prostoru. Hádám když jsou v autě mazlíčci nebo děti, jinak to asi postrádá smysl. Tak jen kdyby náhodou, protože dvojnásobné zamknutí je používáno pro sklopení zrcátek kde je krátký a dlouhý stisk na DO ;-) Třebas toto někomu pomůže vyřešit náhodné zlobení :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perceptio Vloženo 14. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2023 Oživím toto téma. Mám teď stejný problém. Takže to bylo tím spínačem? Pomohla výměna? Má někdo nějaké rady? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.