Flat.. Vloženo 11. Březen 2012 Vloženo 11. Březen 2012 Čau kluci, neslyšíte někdy Vaše zrcátka při vyšší rychlosti díky náporu vzduchu a větru? Koupil jsem si nedávno Superba rok 2007 a měl jsem podezření na netěsnost gumy o dveří. Pak jsem ale jednou jel rychleji a sklopil zrcátka a zvuk přestane. Jsem sám nebo inženýři ze Škodovky to opravdu tak nevychytali? Vím že na typu před faceliftem to nedělalo… Díky za vaše postřehy Citovat
vick Vloženo 11. Březen 2012 Vloženo 11. Březen 2012 no a nebude to vážně netěsností gumy kolem dveří?Když sklopiš zrcátka tak vzduch obtéká auto jinak a proto to nemusíš slyšet.Myslím že tady soudruzi ze škodovky nepochybyli a že to může být tou gumou.Zkus otevřít dveře a lehce je přizvedni. Citovat
nemo.x Vloženo 12. Březen 2012 Vloženo 12. Březen 2012 Cemu rikas vetsi rychlost? Ja mam facelift velka zrcatka a nic takoveho nevnimam. Citovat
Flat.. Vloženo 14. Březen 2012 Autor Vloženo 14. Březen 2012 No právě byl jsem s tím už v servisu a zkoušeli pozvednout dveře a také mi pomocí nějakým lepících pásek zkoušeli nějak postupně oblepovat těsnění, ale ani to nepomohlo. Pak jsem přišel že je to těmi zrcátky. Já vím je to divný…. Jinak to dělá cca od 100km/h výše…. Myslím že za rychlé jízdy ty sklopený stcátka zase nemají tak moc velký vliv na nápor vzduchu na těsnění okna... Citovat
nemo.x Vloženo 14. Březen 2012 Vloženo 14. Březen 2012 To je divne. Ja s nicim takovym problem nezaznamenal. I ve 140 neslysim od zrcatek vubec nic. Jedine, co slysim, jsou klasicky odvalujici se kola. Kolem dveri nic. Citovat
Lanny Vloženo 14. Březen 2012 Vloženo 14. Březen 2012 A nebylo to někdy bouchnuté? Jaké jsou mezery okolo dveří? Jsou všude stejné? Citovat
Flat.. Vloženo 15. Březen 2012 Autor Vloženo 15. Březen 2012 No dělá to na obou stranách, tak myslím že bouchlý to nebylo… No možná jsem jenom moc detailista… Pořád je Superb 2x tišší než Octáva kterou jsem měl předtím…. Citovat
grey Vloženo 15. Březen 2012 Vloženo 15. Březen 2012 ...no, u Škodovky jsem to nezaznamenal, ale při rychlostech nad 150 km/h mě to dělali zrcátka u Forda. Citovat
JohanJFV Vloženo 23. Březen 2012 Vloženo 23. Březen 2012 No a já mám od koupě pocit, teda není to pocit, slyším to! Nad 90 km/h mi lehce píská levé zrctáko, jak ho obchází zvuk. No a radio to přehluší :-) Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.