Publikováno Srpen 7, 200619 r V obou polohách přepínače to ovládá jen pravé zrcátko. Setkal jste se někdo s takovou vadou? To má taky svou ŘJ? Dík za informaci.
Srpen 8, 200619 r měla by to mít na starosti jednotka dveří řidiče jestli není špatnej ovládací joistik
Srpen 9, 200619 r Autor Dík za info, rozdělal jsem přepínač (joystick), trochu očistil a teď to funguje v poloze L na obě zrcátka současně, v poloze R jen na pravé. Takže částečný úspěch, ale vada je asi v tom přepínači. Ještě to někdy rozdělám a prozkoumám.
Srpen 9, 200619 r Dík za info, rozdělal jsem přepínač (joystick), trochu očistil a teď to funguje v poloze L na obě zrcátka současně, v poloze R jen na pravé. Takže částečný úspěch, ale vada je asi v tom přepínači. Ještě to někdy rozdělám a prozkoumám. To máš dobře . U některých modifikací to tak bylo z výroby. Nastavíš levé a pak pravé
Srpen 9, 200619 r Dík za info, rozdělal jsem přepínač (joystick), trochu očistil a teď to funguje v poloze L na obě zrcátka současně, v poloze R jen na pravé. Takže částečný úspěch, ale vada je asi v tom přepínači. Ještě to někdy rozdělám a prozkoumám. To máš dobře . U některých modifikací to tak bylo z výroby. Nastavíš levé a pak pravé Presne tak, setkal jsem se s tim take, coz mi vyhovovalo mene nez jak to mam ja...
Srpen 10, 200619 r Autor Díky. Taky mě to napadlo, ale moc mi to nevyhovuje i když je fakt, že levé se moc nenastavuje, stačí se trochu pohnout. Ale až bude víc času (a chuti), tak se na to ještě podívám.
Listopad 1, 200618 r Ahoj mám menší/větší problém s natáčením zrcátek - nefunguje. Je to na O1 r.v.99. Centrální zamykání funguje. Zkouknul jsem pojistkový box a pojistky jsou ok. Podle sysplánů do roku 2000? by měly být zrcátka společně s 1pinem diagnostiky jištěné pojistkou 5/7,5A, ale bohužel jsem ji nenašel. Může tato pojistka být u Relé boxu? Pokud by bylo zapojení přes řídící jednotku dveří (od. r 2000?) byla by KO řídící jednotka?
Listopad 1, 200618 r komplet s oknama Mno zrcátka by měli být na stejný pojistce jako okna. Jsou ovládaný přes dveřní jednotku. Možná zkus jestli se nepohnou s jiným joystikem... Upraveno Listopad 1, 200618 r od lukash
Listopad 1, 200618 r Jinej ovladaci joystick jsem zkousel, to byla prvni vec po ktere jsem sel. Pojistku proverim, doufam ze to je tim. Nerad bych menil ridici jednotku dveri. O vikendu se na to mrknu.
Listopad 1, 200618 r Jinej ovladaci joystick jsem zkousel, to byla prvni vec po ktere jsem sel.Pojistku proverim, doufam ze to je tim. Nerad bych menil ridici jednotku dveri. O vikendu se na to mrknu. No pojistku bys zjistil velmi jednoduše... nesjížděly by ti okna...
Listopad 5, 200618 r Tak jsem dneska rozebral dvere a proveroval zapojeni. Vsechny draty vedou tam, kam maji a ovladaci joystick take funguje. Central, stahovani oken, vyhrejvani zrcatek funguje. Jen to nataceni ne a ne. Takze to nejspyse vypada na ridici jednotku dveri. Nevite nekdo, kde se da za rozumnej peniz sehnat?
Listopad 10, 200717 r Je to možné přehodit případně zaměnit, staré provedení za nové, konektor je stejný???
Listopad 10, 200717 r Konektory jsou jiné, ale i po předělání an jiný konektor to nefunguje, stihacka řeší ten samý problém
Listopad 11, 200717 r Nenapadá někoho kde by mohl být problém v této výměně, ovládání terčíkem fungovalo normálně a po výměně konektoru a ovladače to neběhá, když přepnu na pravé zrcátko tak okamžitě jede dolů a jinak nereaguje a když dám levé tak vůbec nic, zapojený to je správně podle schématu, hodnoty odporu v joysticku jsou stejný jako u terčíku. Je možný, že by byla najednou komfortka nebo co to ovládá v háji? Je to ještě 1G.
Prosinec 13, 200717 r Nenapadá někoho kde by mohl být problém v této výměně, ovládání terčíkem fungovalo normálně a po výměně konektoru a ovladače to neběhá, když přepnu na pravé zrcátko tak okamžitě jede dolů a jinak nereaguje a když dám levé tak vůbec nic, zapojený to je správně podle schématu, hodnoty odporu v joysticku jsou stejný jako u terčíku. Je možný, že by byla najednou komfortka nebo co to ovládá v háji? Je to ještě 1G. čau, povedlo se ti to prosim tě pak rozchodil?
Prosinec 13, 200717 r No urcite to musi vse souhlasit se zapojenim ovladacu - ale hlavne ti nepujde vyhrev zrcatek - coz je i ovladano tlacitkem odmrazovani zad. skla
Prosinec 13, 200717 r No urcite to musi vse souhlasit se zapojenim ovladacu - ale hlavne ti nepujde vyhrev zrcatek - coz je i ovladano tlacitkem odmrazovani zad. skla No jo vlastně to jsem si neuvědomil, u toho joysticku se to zapíná na něm ohřev že?Díky za reakci
Prosinec 13, 200717 r tak tento problém tiež riešim vyhrev to je jasné to som dotiahol od konektoru do komfortky prerabal som 2,5gen. na 3 gen. a zrkadla nechcú chodiť aj som vymenil kabelove zväzky vo dverách a som s toho mimo tiež by som sa velmi potešil keby tu bol niekdo taký čo stým mal problém a podarilo sa mu na to prísť aby sa podelil z vedomosťami
Prosinec 13, 200717 r tak tento problém tiež riešim vyhrev to je jasné to som dotiahol od konektoru do komfortky prerabal som 2,5gen. na 3 gen. a zrkadla nechcú chodiť aj som vymenil kabelove zväzky vo dverách a som s toho mimo tiež by som sa velmi potešil keby tu bol niekdo taký čo stým mal problém a podarilo sa mu na to prísť aby sa podelil z vedomosťami Přesně jak píšeš málo informací, ale asi to bude tím že se tím nikdo moc nezabejval a ty máš na 2,5gen ještě terčík?
Prosinec 13, 200717 r problém v záměně terčíku za joistik vyřešen, stačilo prohodit dva piny. Pokud někdo předělává auto na 3. gen komfortku, musí dát joistick, který má na sobě motiv výhřevu a pokud předělává z 1., 2. a 2,5 (do roku 00) tak musí dotáhmout do veří ještě dva dráty a to bílohnědý od komfortky a černomodrý od svorky pod přístrojovkou. Poslední ročníky 2,5 gen mají výše zmíněné dva dráty již obsaženy Upraveno Prosinec 13, 200717 r od rolbar
Prosinec 13, 200717 r tak tento problém tiež riešim vyhrev to je jasné to som dotiahol od konektoru do komfortky prerabal som 2,5gen. na 3 gen. a zrkadla nechcú chodiť aj som vymenil kabelove zväzky vo dverách a som s toho mimo tiež by som sa velmi potešil keby tu bol niekdo taký čo stým mal problém a podarilo sa mu na to prísť aby sa podelil z vedomosťami nejspíš ti tam chybí černomodrý drát od svorky pod palubkou do svorky v A sloupku u řidiče
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.