dolešo Vloženo 7. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2006 V obou polohách přepínače to ovládá jen pravé zrcátko. Setkal jste se někdo s takovou vadou? To má taky svou ŘJ? Dík za informaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 8. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2006 měla by to mít na starosti jednotka dveří řidiče jestli není špatnej ovládací joistik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolešo Vloženo 9. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 9. Srpen 2006 Dík za info, rozdělal jsem přepínač (joystick), trochu očistil a teď to funguje v poloze L na obě zrcátka současně, v poloze R jen na pravé. Takže částečný úspěch, ale vada je asi v tom přepínači. Ještě to někdy rozdělám a prozkoumám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 9. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2006 Dík za info, rozdělal jsem přepínač (joystick), trochu očistil a teď to funguje v poloze L na obě zrcátka současně, v poloze R jen na pravé. Takže částečný úspěch, ale vada je asi v tom přepínači. Ještě to někdy rozdělám a prozkoumám. To máš dobře . U některých modifikací to tak bylo z výroby. Nastavíš levé a pak pravé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 9. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2006 Dík za info, rozdělal jsem přepínač (joystick), trochu očistil a teď to funguje v poloze L na obě zrcátka současně, v poloze R jen na pravé. Takže částečný úspěch, ale vada je asi v tom přepínači. Ještě to někdy rozdělám a prozkoumám. To máš dobře . U některých modifikací to tak bylo z výroby. Nastavíš levé a pak pravé Presne tak, setkal jsem se s tim take, coz mi vyhovovalo mene nez jak to mam ja... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolešo Vloženo 10. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Díky. Taky mě to napadlo, ale moc mi to nevyhovuje i když je fakt, že levé se moc nenastavuje, stačí se trochu pohnout. Ale až bude víc času (a chuti), tak se na to ještě podívám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 mě se to stalo a bylo to to co říká Vašík opravil mi to garny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delf Vloženo 1. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2006 Ahoj mám menší/větší problém s natáčením zrcátek - nefunguje. Je to na O1 r.v.99. Centrální zamykání funguje. Zkouknul jsem pojistkový box a pojistky jsou ok. Podle sysplánů do roku 2000? by měly být zrcátka společně s 1pinem diagnostiky jištěné pojistkou 5/7,5A, ale bohužel jsem ji nenašel. Může tato pojistka být u Relé boxu? Pokud by bylo zapojení přes řídící jednotku dveří (od. r 2000?) byla by KO řídící jednotka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 1. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2006 Máš jenom zrcátka nebo komplet i s oknama? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delf Vloženo 1. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2006 komplet s oknama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 1. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2006 (editace) komplet s oknama Mno zrcátka by měli být na stejný pojistce jako okna. Jsou ovládaný přes dveřní jednotku. Možná zkus jestli se nepohnou s jiným joystikem... Editováno: 1. Listopad 2006, autor: lukash Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delf Vloženo 1. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2006 Jinej ovladaci joystick jsem zkousel, to byla prvni vec po ktere jsem sel. Pojistku proverim, doufam ze to je tim. Nerad bych menil ridici jednotku dveri. O vikendu se na to mrknu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 1. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2006 Jinej ovladaci joystick jsem zkousel, to byla prvni vec po ktere jsem sel.Pojistku proverim, doufam ze to je tim. Nerad bych menil ridici jednotku dveri. O vikendu se na to mrknu. No pojistku bys zjistil velmi jednoduše... nesjížděly by ti okna... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delf Vloženo 5. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2006 Tak jsem dneska rozebral dvere a proveroval zapojeni. Vsechny draty vedou tam, kam maji a ovladaci joystick take funguje. Central, stahovani oken, vyhrejvani zrcatek funguje. Jen to nataceni ne a ne. Takze to nejspyse vypada na ridici jednotku dveri. Nevite nekdo, kde se da za rozumnej peniz sehnat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommys Vloženo 10. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2007 Je to možné přehodit případně zaměnit, staré provedení za nové, konektor je stejný??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 10. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2007 Konektory jsou jiné, ale i po předělání an jiný konektor to nefunguje, stihacka řeší ten samý problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 11. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 Nenapadá někoho kde by mohl být problém v této výměně, ovládání terčíkem fungovalo normálně a po výměně konektoru a ovladače to neběhá, když přepnu na pravé zrcátko tak okamžitě jede dolů a jinak nereaguje a když dám levé tak vůbec nic, zapojený to je správně podle schématu, hodnoty odporu v joysticku jsou stejný jako u terčíku. Je možný, že by byla najednou komfortka nebo co to ovládá v háji? Je to ještě 1G. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommys Vloženo 13. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2007 Nenapadá někoho kde by mohl být problém v této výměně, ovládání terčíkem fungovalo normálně a po výměně konektoru a ovladače to neběhá, když přepnu na pravé zrcátko tak okamžitě jede dolů a jinak nereaguje a když dám levé tak vůbec nic, zapojený to je správně podle schématu, hodnoty odporu v joysticku jsou stejný jako u terčíku. Je možný, že by byla najednou komfortka nebo co to ovládá v háji? Je to ještě 1G. čau, povedlo se ti to prosim tě pak rozchodil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommys Vloženo 13. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2007 Nikdo nic?Nikdo se nezabýval touhle záměnou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 13. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2007 No urcite to musi vse souhlasit se zapojenim ovladacu - ale hlavne ti nepujde vyhrev zrcatek - coz je i ovladano tlacitkem odmrazovani zad. skla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommys Vloženo 13. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2007 No urcite to musi vse souhlasit se zapojenim ovladacu - ale hlavne ti nepujde vyhrev zrcatek - coz je i ovladano tlacitkem odmrazovani zad. skla No jo vlastně to jsem si neuvědomil, u toho joysticku se to zapíná na něm ohřev že?Díky za reakci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smreko Vloženo 13. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2007 tak tento problém tiež riešim vyhrev to je jasné to som dotiahol od konektoru do komfortky prerabal som 2,5gen. na 3 gen. a zrkadla nechcú chodiť aj som vymenil kabelove zväzky vo dverách a som s toho mimo tiež by som sa velmi potešil keby tu bol niekdo taký čo stým mal problém a podarilo sa mu na to prísť aby sa podelil z vedomosťami Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommys Vloženo 13. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2007 tak tento problém tiež riešim vyhrev to je jasné to som dotiahol od konektoru do komfortky prerabal som 2,5gen. na 3 gen. a zrkadla nechcú chodiť aj som vymenil kabelove zväzky vo dverách a som s toho mimo tiež by som sa velmi potešil keby tu bol niekdo taký čo stým mal problém a podarilo sa mu na to prísť aby sa podelil z vedomosťami Přesně jak píšeš málo informací, ale asi to bude tím že se tím nikdo moc nezabejval a ty máš na 2,5gen ještě terčík? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 13. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2007 (editace) problém v záměně terčíku za joistik vyřešen, stačilo prohodit dva piny. Pokud někdo předělává auto na 3. gen komfortku, musí dát joistick, který má na sobě motiv výhřevu a pokud předělává z 1., 2. a 2,5 (do roku 00) tak musí dotáhmout do veří ještě dva dráty a to bílohnědý od komfortky a černomodrý od svorky pod přístrojovkou. Poslední ročníky 2,5 gen mají výše zmíněné dva dráty již obsaženy Editováno: 13. Prosinec 2007, autor: rolbar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 13. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2007 tak tento problém tiež riešim vyhrev to je jasné to som dotiahol od konektoru do komfortky prerabal som 2,5gen. na 3 gen. a zrkadla nechcú chodiť aj som vymenil kabelove zväzky vo dverách a som s toho mimo tiež by som sa velmi potešil keby tu bol niekdo taký čo stým mal problém a podarilo sa mu na to prísť aby sa podelil z vedomosťami nejspíš ti tam chybí černomodrý drát od svorky pod palubkou do svorky v A sloupku u řidiče Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.