_Denis_ Vloženo 22. Březen 2012 Sdílet Vloženo 22. Březen 2012 (editace) Kluci, všimli jste si už, co Škodovka provedla dvoulitrovým TDI? Zjevně v rámci úspor od roku 2012 dostal 2.0TDI stejně trapný lauf, jako prdítko 1,6TDI, vč. té ošklivé krytky Tak mně jen napadá - v rámci originálního příslušenství by mohli rovnou nabízet takovou koncovku výfuku, ale jen pro RS! Editováno: 22. Březen 2012, autor: _Denis_ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 22. Březen 2012 Sdílet Vloženo 22. Březen 2012 ted jsem to resil na sluzebni okte, koupili jsme sirokou koncovku a vypada to jeste lip nez kdyz ma rsko dva laufy, v pondeli udelam foto... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 23. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 23. Březen 2012 Tak to mně celkem zajímá, také plánuji koncovku, ale zatím jsem nad jinou, než dvojitou, nepřemýšlel.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 23. Březen 2012 Sdílet Vloženo 23. Březen 2012 No u tebe jsou ale jeste dva laufy, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 23. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 23. Březen 2012 Naštěstí ano, proto jsem nad jednou koncovkou ani nepřemýšlel, nicméně počkám na foto a třeba změním názor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 23. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 23. Březen 2012 Hmm, tak jsem dnes shodou okolností viděl předfacelift s tou širokou koncovkou a vypadá to dost bídně - na faceliftu je to možná lepší, ale na předface s tím divně tvarovaným nárazníkem to nějak nešikovně trčelo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ataner Vloženo 24. Březen 2012 Sdílet Vloženo 24. Březen 2012 Stačí výfuk pořádně vyleštit Silichromem 20min práce a nepořebuješ tam cpát koncovku.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 25. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 25. Březen 2012 No, máš to sice pěkné, ale vzhledem k mému nájezdu kilometrů by to asi dlouho nevydrželo. Navíc zahnuté koncovky se mi už jen z principu nelíbí a díky originálním koncovkám se opticky zvětší průměr PS: lakované lišty máš super, také se na to chystám - tedy na spodky ne, ale vršek 100% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 28. Březen 2012 Sdílet Vloženo 28. Březen 2012 tak jsem se konecne dostal do garaze a udelal fotku koncovky, pokud bys chtel i cele auto pisni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 28. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2012 Když jsme u toho klidně celek fotni, takhle v detailu na faceliftu to vypadá pěkně Na předface se to ale nehodí, což je škoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 28. Březen 2012 Sdílet Vloženo 28. Březen 2012 jj s tim souhlasim, na facu je to super, u predface se mi to nejak nehodi k narazniku... ok, tak az se premluvim znovu dojit dolu tak to blejsknu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 28. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2012 ať už jsi dole! :'> Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 29. Březen 2012 Sdílet Vloženo 29. Březen 2012 tak ti to posilam, ale je to focene jen narychlo na mobil, tak cele auto z boku nic moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 29. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 29. Březen 2012 jo, dobrý, nikdo by nepoznal, že je tam jen jedna koncovka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 29. Březen 2012 Sdílet Vloženo 29. Březen 2012 jj, navic tomu autu to fakt slusi, mnohem vic, nez jen dve kulate koncovky co ma rsko... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 29. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 29. Březen 2012 to jo, je to originální - ještě by to chtělo i na tu druhou stranu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 29. Březen 2012 Sdílet Vloženo 29. Březen 2012 jj, to by chtelo, ale bohuzel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 29. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 29. Březen 2012 (editace) jak bohužel - máš tam díru (krytku)? máš. Je to na co nasunout (oko)? je.. Tak neváhej a jednej jako správný tuzer :'> PS: to je kolegova, nebo tvá služební OII? (jsi předtím mluvil o Mondeu, proto se ptám) Editováno: 29. Březen 2012, autor: _Denis_ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 30. Březen 2012 Sdílet Vloženo 30. Březen 2012 tohle je kolegova, mondeo nema tady co delat... jinak je to elegance v 1.6 TDI, ale tuzit to druhym vyfukem na oku, to radej ne, to snad radeji nechat jen jednu stranu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 30. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 30. Březen 2012 Jasný, já si právě říkal, jestli jsi z Mondea "povýšil" na světovou 1.6 v OII ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 30. Březen 2012 Sdílet Vloženo 30. Březen 2012 nene, mam porad to same, ale muzu ti rict, ze radej bych povysil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 30. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 30. Březen 2012 v čem je problém? v těch 18"? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 30. Březen 2012 Sdílet Vloženo 30. Březen 2012 no je toho vic, asi hlavni problem je pro me to ze je to ford ne proste celkove se mi s tim nejezdi tak dobre jako s octavkou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 30. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 30. Březen 2012 (editace) je to velký, no.. Taky Fordy moc nemusím, na druhou stranu v porovnání s mým traktorem... PS: máme změny: středový panel mám v černém lesku a ovladače klimačky mají chrom kroužky Editováno: 30. Březen 2012, autor: _Denis_ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 30. Březen 2012 Sdílet Vloženo 30. Březen 2012 njn, skoda slov, ale zpet k tematu a jakto ze jeste nemas fotky v tematu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.