TomXP Vloženo 29. Březen 2018 Sdílet Vloženo 29. Březen 2018 Možná to má nějakou souvislost, ale on mi nefunguje ani Corner. Přičemž bych měl mít jednotku, která to podle vyhledání v tomto fóru funguje. Viz screen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 29. Březen 2018 Sdílet Vloženo 29. Březen 2018 Jednotku 3C0-937-049-E jsem jeste pred par tydny mel v aute. Je to 21bytova jednotka, ktera corner samozrejme neumi. Asi sis ji spletl s jednotkou 3C8-937-049-E... Denni sviceni mlhovkami by ti fungovat melo, me to dlouhe roky s tvou jednotkou slapalo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomXP Vloženo 29. Březen 2018 Sdílet Vloženo 29. Březen 2018 No jo, koukám, spletl (zaměnil jsem 0 místo 8). Nicméně corner mě vůbec netrápí, a pokud ti to s mou jednotkou fungovalo, tak mě musí taky....sakra Napíchnu to znova. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 29. Březen 2018 Sdílet Vloženo 29. Březen 2018 Kodoval jsi to spravne, melo by to fungovat. Zeptam se uplne blbe. Zavrel jsi po zaskrknuti toho bitu Long Coding Helper, klikl jsi na Do It! a bylo kodovani prijato? A dalsi vec, denni sviceni hlavnimi svetly ti funguje a nefunguje jen to prepnuti na mlhovky, nebo nefunguje komplet denni sviceni? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomXP Vloženo 29. Březen 2018 Sdílet Vloženo 29. Březen 2018 (editace) Přemýšlím....a.... neptáš se vůbec blbě Přiznávám se zcela dobrovolně, někdy jsem takovej blbější a dělám divný věci (třeba možnost vynechání Do it!) Zítra to napíchnu znova a bude jasno. Denní svícení hlavními světly mi jde, mám vyzkoušené oba typy. Nastavenou mám Ameriku. Editováno: 29. Březen 2018, autor: TomXP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 29. Březen 2018 Sdílet Vloženo 29. Březen 2018 U Ameriky taky musíš mít potom odbrzděnou ruční brzdu, jinak zůstanou zhasnuté (ale to asi víš) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 29. Březen 2018 Sdílet Vloženo 29. Březen 2018 @Stringo Uz psal, ze rucni brzdu zatazenou nemel. @TomXP Asi jsi to proste nenakodoval. Jinak si to nedovedu vysvetlit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomXP Vloženo 31. Březen 2018 Sdílet Vloženo 31. Březen 2018 (editace) Nuže přátelé, kamarádi...když už jsem tu rozpoutal tento dialog, mám morální povinnost sdělit, jak věc dopadla. ANO....jsem vůl. Funguje. Mohl jsem na to jezdit už roky. Asi jsem to skutečně tenkrát neposlal do auta. Díkybohu jsem jen člověk, tvor omylný, budiž pro sebe taková moje malá útěcha. Takže zúčastněným díky Editováno: 31. Březen 2018, autor: TomXP 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 31. Březen 2018 Sdílet Vloženo 31. Březen 2018 Parada. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jistran Vloženo 21. Květen 2018 Sdílet Vloženo 21. Květen 2018 mam opacny problem,mam O ll 2007 jako denni sviceni mi sviti mlhovky,a mam problem s policajtama.Proto bych potrebova od nekoho navod jak nastavit aby mi po uvolneni rucni brzdy svitily misto mlhovek tlumeny svetla.Díky všem za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 21. Květen 2018 Sdílet Vloženo 21. Květen 2018 V kodovani BSG najdi volbu "Daytime Running Light via Fog Lights" a deaktivuj ji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarousek17 Vloženo 12. Červen 2018 Sdílet Vloženo 12. Červen 2018 Ahoj kluci. Mám na Vás dotaz. Co jsem tu tak pročítal, tak by mi mělo denní svícení přes mlhovky jít. Nicméně mi svítí současně i xenony. Možná jsem někde přehlédl něco, může se stát. Ale mohl by někdo poradit, připadně zkouknout kódování? Nejde mi to do hlavy. Mockrát díky! Jednotka: 3C0 937 049 E B10A8F111007280032190D320000000064197F0664 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarousek17 Vloženo 15. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2018 Nikdo netuší, neporadí?Zkoušel jsem si s tím zase hrát, ale pořád při Americe a aktivovaných DRL via Fog svítí mlhovky a xeny. Děkuji za případné odpovědi! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dewijant Vloženo 7. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2018 Zdravím, mám dotaz, při nakódování mlhovek jako denní svícení, co zadní světla a budíky v autě svítí nebo nesvítí? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 7. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2018 Nesvítí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dewijant Vloženo 7. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2018 (editace) Našel by se někdo, kdo by mě to nakódoval z okolí Ostravy do 100-150km? Případně mi to i ukázal, abych byl schopen to sám zase vypnout před STK? Mám VAG VCDS 16.8.3 (kopie) , ale sám si na to netroufám. Jedná se o vůz Octavia II Combi 2.0 TDI-PD před faceliftem, BMM, 103kW, rv. 2006. Samozřejmě za odměnu. Díky Editováno: 7. Říjen 2018, autor: dewijant Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dewijant Vloženo 7. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2018 Dříve v tomto fóru jsem našel příspěvek: Úžasný. Děkuji za dobré zprávy Tak já to zkusím nakódovat a snad mi to bude šlapat. Jen pro kontrolu, má to vypadat takto, nebo je ještě potřeba něco? kodovani09 centralni elektrika 07 kodovani otevrit v LCode byt 0 bit 3 odskrtnout pro vypnuti denni scandinavia byt 0 bit 4 zaskrtnout pro zapnuti denni amerika byt 17 bit 4 zaskrtnout pro zapnuti denni pres mlhovky byt 20 dec nastavit 60% svitivosti Co je to LCode, je to součástí VCDS? Nebude to po mě chtít nějaký bezpečnostní kód, pokud budu chtít provádět změny? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 8. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2018 Nebude to po tobe chtit nic. LCode je soucasti VCDS. Jinak je to spravne, takze klidne koduj... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 8. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2018 Na STK to normálně projde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dewijant Vloženo 8. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2018 Paráda, tak já to dnes zkusím. Děkuji za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 8. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2018 Mam stejnou zkusenost jako LiveBomb, uz mi to na STK proslo 2x. Teoreticky by to ale asi projit nemuselo, legalni to pokud vim neni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 9. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2018 Mě to na STK neprošlo i od PČR jsem dostal pokutu 500kč, ale já jsem všeobecně magnet na problémy, takže tak. Legální to není, nemá to certifikaci pro použití denního svícení. Každopádně je lepší tohle, než aby svítily přes den xenony.Ještě dodám, že je lepší v tomto režimu snížit svítivost ze 100% na 80% nebudeš potom v podvečer, kdy ještě snímač okolního světla nepřehodí na potkávací světla protijedoucí vozidla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 9. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2018 Vzdyt on sam v tom navodu ma uvedene snizeni svitivosti na 60 %. Ja mam snizeno dokonce na 50 %. 80 % je podle me porad strasne moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dewijant Vloženo 9. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2018 Uz to slape, ja nastavil teda 60%. S 80% bych uz asi oslnoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 9. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2018 Naprosto nechápu proč nesvitite ve dne Xenony. Jestli nemáte na výbojku tak se zastavte já vám přidám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.