Lubos740 Vloženo 30. Březen 2012 Sdílet Vloženo 30. Březen 2012 Zdravim no tu vam davam par fotiek ako na to: Nieje to az taka veda na zaciatku si ti upne staci vyrezar a prisposobit ako to budete chcet ja som musel orezat aj kufor 1 cm s kazdej strany ale u mna to nevadilo lebo krydlo my schovali tie medzeri co tam vznikli ked so pozriee na foto hotoveho auta bez krydla ale da sa to spravit aj tak ze svetla osadite hlbsoe a s kufra sa rezat nemusi. Ked ti uz je osadene tak potom nasleduje zakladne farba cervena u mna potom jej obrusenie pod vodou , dalej nasleduje plnic to je to sedo biele potom nasledne jeho obrusenie pod vodou a ked to mame nasleduje horna farba a nasledne ked uschne tak na nu lak.Nakoniec uz len malickost a to je tmel okolo svetiel aby tam nezatekala voda tiez vidno na hotovej foto dacal som tam strecharsky cierny tmel na okna atd...No keby sa vam niekomu chcelo do toho pustit a mate nejastnosti smelo napiste :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubos740 Vloženo 30. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 30. Březen 2012 A este aby som nezabudol ja som to obrusil preto tak vysoko lebo som mal aj hnily nadrz a blatnik tak potom uz sim spravil obe strany rovnako vam to bude staci obrusit okolo svetiel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 30. Březen 2012 Sdílet Vloženo 30. Březen 2012 Oooooo to je pěkná prácička Mít Octávku orezlou a plánovat novej lak,tak bych si to taky tak udělal Jinak si to řezání teď ani nedokážu představit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 15. Duben 2012 Sdílet Vloženo 15. Duben 2012 Měním názor, je to supr. Byl jsem ovlivněn tím křídlem, které se mi nelíbí. Btw. odkud jsi? Do budoucna bych to chtěl, ale sám to asi neudělám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubos740 Vloženo 15. Duben 2012 Autor Sdílet Vloženo 15. Duben 2012 No pochadzam od Piestan vsak keby chces pomoct tak sa dako dohodneme lebo mne s tym pomahal brach tak potom ho znova pootravujem:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccdeny Vloženo 15. Duben 2012 Sdílet Vloženo 15. Duben 2012 Super prácička jsi borec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 15. Duben 2012 Sdílet Vloženo 15. Duben 2012 Musim uznat že to je nááádherna pracička, je to perfektni , světylka jak z vyroby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 15. Duben 2012 Sdílet Vloženo 15. Duben 2012 Celkově mi ten zadek připadá jak Volvo. Paráda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadaR08 Vloženo 15. Duben 2012 Sdílet Vloženo 15. Duben 2012 nadhera pane! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
richardis Vloženo 5. Květen 2012 Sdílet Vloženo 5. Květen 2012 :kol-47: zdar buh,no chlape klobouk dolu,at uz jsi to delal sam anebo s pomoci.jinač jak to sedi na narazniku taky nejake upravy?o kolik jsi musel udelat tu hranu na tom kufr.a ted jeste predek a nejake drobnosti a laik to nepozna.zatim zduř Richardis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubos740 Vloženo 5. Květen 2012 Autor Sdílet Vloženo 5. Květen 2012 No tak z kufra som rezal s kazdej strany asi 1cm na narazniku to sedi aj v pohode tam pasuju aj povodne listy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
richardis Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 cau lubo ja pochazim z karvine.ted momentalne resim,kytuji a laminuji zadni naraznik.barva stribrna metla od kluka.jinak po kolik jse daji sehnat zadni svetla na O2.chci to zkusit,dam vedet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubos740 Vloženo 20. Květen 2012 Autor Sdílet Vloženo 20. Květen 2012 No ked dobre zhanas tak su lacnejsie ako na octaviu 1 mna stalo jedno svetlo 15 eur Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DonnJarda Vloženo 1. Červen 2012 Sdílet Vloženo 1. Červen 2012 Taky mě to napadlo že by to mohlo jít ale jak píše Ondrero leda když bych dával nový lak. Mě se docela líběj ty světla co má teď ten nový rapid takže uvidíme zda li by tam šly Jinak kdo by chtěl vědět jak z O I světel lehce a snadno udělat styl světel jako má O II face tak ať mrkne na mojí ocktu mám tam fotky hned na první straně. znovu to tu zbytečně nebudu uploudovat ! Nic se nemusí řezat postačí stříbřenka a lepící páska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 3. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2012 Chtěl bych se ještě zeptat, jak dlouho trvá práce (bez lakování kufru). Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubos740 Vloženo 22. Červenec 2012 Autor Sdílet Vloženo 22. Červenec 2012 CCA 2 dni ale mam oznam octavka je na predaj keby bol zaujem :-) akurat mi je luto ue som do nej nadrbal dos penazi a teraz ju musim predat lebo zbieram financie na O3 :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 22. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2012 Práce trvá 2 dny? To je trochu dlouho, ne? Mám na mysli čistě usazení těch světel. Bez lakování atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubos740 Vloženo 23. Červenec 2012 Autor Sdílet Vloženo 23. Červenec 2012 no ja som to robil poobede ked som prisiel s prace tak lepsie napisane 2 poobedia :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 23. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2012 Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 30. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2012 Sice se tu všichni rozplývají jak to nevypadá super, ale v tom případě nikomu vůbec nevadí, že to v blatníku nesedí ani náhodou a to ořezání kufru kvůliva světlu je taky pěkný hnus. Úspěchu na Bazos-u dávám tak 20%. Nech částku a změň měnu na CZK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 30. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2012 A este je to nelegalna prestavba auta. Mnoho zdaru pri navsteve STK alebo pri cestnej kontrole. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 30. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2012 (editace) Nelegální přestavba to asi je a na STK by to možná projít mohlo. Při běžné kontrole by snad neměly být problémy vůbec. Někdy lehce překročit zákon v rámci dobré věci nevadí Editováno: 30. Červenec 2012, autor: PROCHY603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 30. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2012 (editace) UNDER: Auto je nesposobile na jazdu po komunikaciach. Je tam zasah do konstrukcie vozidla ktori nepovolil vyrobca auta!!! Ani vymena bubnovy brzd za kotucove -zadna naprava NIE JE POVOLENA!!! Editováno: 30. Červenec 2012, autor: PROCHY603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 30. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2012 Já to vím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 30. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2012 Nelegální přestavba to asi je a na STK by to možná projít mohlo. Při běžné kontrole by snad neměly být problémy vůbec. Někdy lehce překročit zákon v rámci dobré věci nevadí Vies to!!! A aj tak sem pises BLBOSTI. :kol-26: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.