Publikováno Duben 19, 201213 r Ahoj, mám problém. Poslední týden mi blblo otevírání kufru a to tak, že jsem musel kufr přitlačit dolů a pak se otevřel. Teď jsem se už dostal do stádia, kdy nejde otevřít vůbec. Zkoušel jsme odemknutí přes klíček, přes otvírání na dveřích, ale výsledek je pořád stejný = kufr se nedá otevřít. Nevíte někdo, co s tím? Problém je, že do kufru se jinak, než přes 5. dveře asi nedostanu. Díky moc.
Duben 19, 201213 r Jestli máš sklopné zadní sedačky tak se tam dostaneš a můžeš se ho pokusit otevřít.
Listopad 5, 201212 r Ahoj Ondro. Prosím tě jak ti to dopadlo s tím kufrem, stal se mě stejný problém a právě ho řeším, tak bych potřeboval poradit. Kufr se povedlo přes interiér otevřít a vypadá to na elektriku asi, mikrospínač nebo problém kabeláže. Díky za radu všem.
Listopad 5, 201212 r Ten ti neporadí. Byl tady naposledy 26. července 2012 - 12:55 Tady jsou tací, kteří potřebují strašně poradit a když to vyřeší tak už se o to nepodělí.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.