davcatuma Vloženo 21. Duben 2012 Sdílet Vloženo 21. Duben 2012 Hledám,hledám, ale můj problém nenacházím... jde o to, že delší dobu řeším divné chroupání při přeřazování na vyšší a nižší rychlosti.. i při brždění motorem.. v týdnu jsme vllezli pod auto a zjistil jsem, že když sáhnu na dlouhou poloosu tak s ní hýbu směrem do kola.. jako od převodovky ke kolu a zpět. Je to tak 3cm, ale homo kloub drží ten se ani nehne. Co teď? ta krátká poloosa tam je to tak 0,5cm.. děkuji za info co s tím dál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davcatuma Vloženo 22. Duben 2012 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2012 stačilo by, kdyby se někdo mohl kouknout na svém zda mu to také dělá, či nikoli... děkuji moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vipous Vloženo 22. Duben 2012 Sdílet Vloženo 22. Duben 2012 vyresil jsi to nejak..?? dela mi to to same.. zitra jedu na dilnu tak to zvednu a prohlidnu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davcatuma Vloženo 22. Duben 2012 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2012 nevyřešil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davcatuma Vloženo 23. Duben 2012 Autor Sdílet Vloženo 23. Duben 2012 dnes vyměněny obě poloosy trochu se to zlepšilo, ale pý je vůle buď v diferenciálu, nebo to může dělat spojka... ale dost pomohla výměna poloos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.