Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Kluci ,napadlo mě založit toto tema kvuli otazkam na polsko ,dily, cestovani ,cesty, ale jsem i pro volnou diskuzi ;) , na všehny otazky budu rad odpovidat , a dokonce i naky vtim překousnu ;)

Takže ptejte se ;)

Jak je to s kvalitou polského benzínu.

• Autor

No podle toho kde tankuješ ;) doporučuju Orlen z vlastni skušenosti je to totiž naše benzina ,teda Orlen koupil benzinu ;) a co určitě doporučit nemužu tak je to Lotos a takove ty supermarketove benzinky jelikož Lotos je jejich hlavni dodavatel ,kvalita mizerna , a cena taky nic moc ;) jinak klasika všehny větši světove značky shell , bp a podobne

jinak Orlen ma v polsku největši sit benzinek ;) a zapomněl bych , je dodavatelem Bliskiej , tudiž kvalita stejně dobra jako na Orlenu ;)

Orlen dolévám do serva, vyjde to levně :)

• Autor

a jsou kvalitni , maji knou how shell ;) nikdy jsem s nima neměl problemy ;)

No i po polsku tu niepogadamy ? :D

• Autor

Luďo , o tematu samozdřejmě vim ,ale toto temam je všeobecne ,nebudu branit klukum se zeptat tady ;) tady bych byl rad kdyby se ptali všeobecně na cokoli spojene s polskem ;) ale bojim se že to bude o benzinu a naftě :D

Morris_3nec : Pogadać można, niebronie , polski język jest jak mój własny ;)

Upraveno od jozzi

Moš tam tyle chyb, že by mě s tebe jebnul cyp.:-):-):-) Jinak je praxe taková, že hodně Moravských benzinek vozí pohonné hmoty z Polska.

• Autor

VAG BoBo : tak to je pro mně novinka , to jsem ani netušil ,ale ani bych se jim nedivil , při cenach PH u nas a v polsku se vyplati vozit i ve velkym , třeba i přimo přes distribučni sit ;)

inaczy widzym že umisz po naszymu :D

Jo kámoš jezdi s cisternou, jezdil do Loukova a teď říkal že už v Loukově rok nebyl, že všichni jedou do Polska, Že tam tankují cisterny Shell a podobné.

Tak se tady můžeme přít které, pohonné hmoty jsou lepší, když je tankujeme všichni stejně. Ono to prý není v tom jejich benzínu a naftě, ale ty menší benzínky, kvůli velké konkurenci sem tam přikoupí bůh ví co, aby přežily. Tím jsou myšlené Polské male čerpačky.

Upraveno od VAG BoBo

• Autor

S tim jsem se pravě setkal na jedne menši na vyhodě polska , natankoval ,a ujel snad jen 200m , vic vody jak benzinu ,naštěsti motoru se nic nestalo ,ale přes moji žalobu ,benzinka zkrahovala :D ono mit tedka soukromou benzinku se ani nevyplati , moc nizke ceny jsou pravě voditkem pro nizkou kvalitu , teda alespon v polsku ;)

• 2 měsíce později...

V Polsku na malych stanicech je nizka kvalita benzin. V Polsku nema problemu s shell. Ja tam tankoval a bylo dobre rovnez v zimu. Na shellu natankovalem moc litru benzin , ale v-power .

ted tankuju u lotosu a neni to spatna benzinka.

V Polsku benzin je 3 koruny levnejsi od vasich ( pb 95). Volim vasou benzine je lepsi :) . lepsi = draha :)

• 3 měsíce později...

V Polsku tankuju jenom u Orlenu a veliká spokojenost, když jsem se ptal v polovině října, jestli je už zimní nafta, protože večer bylo kolem 0 C, tak mi řekli, že nafta už je zimní na -20 C.

Mám špatnou zkušenost v Polsku na Shellce u Náchoda, kde jsem natankoval 1.12. 2010 a auto po 15km nejelo, v naftě byla voda, která zamrzla, tak se mi to trošku prodražilo s odtahovkou atd .

• Autor

Tak tak Orlen forever :D

Fabii tankuju pet let 95 a zadny problem

Oktuli par mesicu 98 a plna spokojenost

Plus jejich smes do ostrikovacu je bozi , jak letni tak zimni ;)

ja ted' tankuju na lotose 98 dynamic a plna spokojenost . Nekdy tankuju u shell (v-power racing) a zadny problem :) . V polsku byl seznam spatnych cerpacek, a majitele dostavali pokutu za spatne palivo .

Jsou cerpacky na kterych je spatna benzina ale jsou cerpacky na kterych je dobra benzina. Mluvm jen o benzine , a nafta to jiny tema. :)

Polsky Orlen = Ceska Benzina - ve 100% :D

Upraveno od TOMUS

• Autor

Zapomnels o nemeckem Star :D

Jaky nemecky star ? Nic nevim :(

• Autor

Orlen je majtelem ceske Benziny a nemeckeho Staru ;)

teho ne vedel :)

• 7 let později...

Mohu rict ze vsechne benzinky a star cerpacky budou jako orlen. Pry ma stacit jen cca. 3roky.

Orlen chci stavit vice cerpacek na Slovensku.

To už jednou zkusili a po roce to zarazili - Orlen tady nikdo nezná, zatímco Benzina je tradiční značka již od roku 1953. Tak jsem na to zvědav.

Ale nazev paliv jsou stejne jako na benzince . Na obu jsou Vervy a efekty

Upraveno od TOMUS

To je možné, nicméně platí to, co jsem napsal - Orlen je zde obecně neznámá firma (firma).

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.