Publikováno Duben 24, 201213 r Kluci ,napadlo mě založit toto tema kvuli otazkam na polsko ,dily, cestovani ,cesty, ale jsem i pro volnou diskuzi , na všehny otazky budu rad odpovidat , a dokonce i naky vtim překousnu Takže ptejte se
Duben 24, 201213 r Autor No podle toho kde tankuješ doporučuju Orlen z vlastni skušenosti je to totiž naše benzina ,teda Orlen koupil benzinu a co určitě doporučit nemužu tak je to Lotos a takove ty supermarketove benzinky jelikož Lotos je jejich hlavni dodavatel ,kvalita mizerna , a cena taky nic moc jinak klasika všehny větši světove značky shell , bp a podobne jinak Orlen ma v polsku největši sit benzinek a zapomněl bych , je dodavatelem Bliskiej , tudiž kvalita stejně dobra jako na Orlenu
Duben 24, 201213 r Jak je to s kvalitou polského benzínu. Na to je v Lampárně celý téma Benzin z polska-kvalita cerpaci stanice http://forum.skodaho...erpaci-stanice/
Duben 24, 201213 r Autor Luďo , o tematu samozdřejmě vim ,ale toto temam je všeobecne ,nebudu branit klukum se zeptat tady tady bych byl rad kdyby se ptali všeobecně na cokoli spojene s polskem ale bojim se že to bude o benzinu a naftě Morris_3nec : Pogadać można, niebronie , polski język jest jak mój własny Upraveno Duben 25, 201213 r od jozzi
Duben 24, 201213 r Moš tam tyle chyb, že by mě s tebe jebnul cyp.:-):-):-) Jinak je praxe taková, že hodně Moravských benzinek vozí pohonné hmoty z Polska.
Duben 25, 201213 r Autor VAG BoBo : tak to je pro mně novinka , to jsem ani netušil ,ale ani bych se jim nedivil , při cenach PH u nas a v polsku se vyplati vozit i ve velkym , třeba i přimo přes distribučni sit inaczy widzym že umisz po naszymu
Duben 25, 201213 r Jo kámoš jezdi s cisternou, jezdil do Loukova a teď říkal že už v Loukově rok nebyl, že všichni jedou do Polska, Že tam tankují cisterny Shell a podobné. Tak se tady můžeme přít které, pohonné hmoty jsou lepší, když je tankujeme všichni stejně. Ono to prý není v tom jejich benzínu a naftě, ale ty menší benzínky, kvůli velké konkurenci sem tam přikoupí bůh ví co, aby přežily. Tím jsou myšlené Polské male čerpačky. Upraveno Duben 25, 201213 r od VAG BoBo
Duben 25, 201213 r Autor S tim jsem se pravě setkal na jedne menši na vyhodě polska , natankoval ,a ujel snad jen 200m , vic vody jak benzinu ,naštěsti motoru se nic nestalo ,ale přes moji žalobu ,benzinka zkrahovala ono mit tedka soukromou benzinku se ani nevyplati , moc nizke ceny jsou pravě voditkem pro nizkou kvalitu , teda alespon v polsku
Duben 25, 201213 r Autor jedna stranka ktera pomuže s cestovanim po Polsku je vidět že furt kopou ,všude http://www.gddkia.gov.pl/pl/10/serwis-dla-kierowcow
Červenec 22, 201213 r V Polsku na malych stanicech je nizka kvalita benzin. V Polsku nema problemu s shell. Ja tam tankoval a bylo dobre rovnez v zimu. Na shellu natankovalem moc litru benzin , ale v-power . ted tankuju u lotosu a neni to spatna benzinka. V Polsku benzin je 3 koruny levnejsi od vasich ( pb 95). Volim vasou benzine je lepsi . lepsi = draha
Listopad 10, 201212 r V Polsku tankuju jenom u Orlenu a veliká spokojenost, když jsem se ptal v polovině října, jestli je už zimní nafta, protože večer bylo kolem 0 C, tak mi řekli, že nafta už je zimní na -20 C. Mám špatnou zkušenost v Polsku na Shellce u Náchoda, kde jsem natankoval 1.12. 2010 a auto po 15km nejelo, v naftě byla voda, která zamrzla, tak se mi to trošku prodražilo s odtahovkou atd .
Listopad 10, 201212 r Autor Tak tak Orlen forever Fabii tankuju pet let 95 a zadny problem Oktuli par mesicu 98 a plna spokojenost Plus jejich smes do ostrikovacu je bozi , jak letni tak zimni
Listopad 12, 201212 r ja ted' tankuju na lotose 98 dynamic a plna spokojenost . Nekdy tankuju u shell (v-power racing) a zadny problem . V polsku byl seznam spatnych cerpacek, a majitele dostavali pokutu za spatne palivo . Jsou cerpacky na kterych je spatna benzina ale jsou cerpacky na kterych je dobra benzina. Mluvm jen o benzine , a nafta to jiny tema. Polsky Orlen = Ceska Benzina - ve 100% Upraveno Listopad 12, 201212 r od TOMUS
Srpen 31, 20205 r Mohu rict ze vsechne benzinky a star cerpacky budou jako orlen. Pry ma stacit jen cca. 3roky. Orlen chci stavit vice cerpacek na Slovensku.
Srpen 31, 20205 r To už jednou zkusili a po roce to zarazili - Orlen tady nikdo nezná, zatímco Benzina je tradiční značka již od roku 1953. Tak jsem na to zvědav.
Srpen 31, 20205 r Ale nazev paliv jsou stejne jako na benzince . Na obu jsou Vervy a efekty Upraveno Srpen 31, 20205 r od TOMUS
Srpen 31, 20205 r To je možné, nicméně platí to, co jsem napsal - Orlen je zde obecně neznámá firma (firma).
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.