Přejít na obsah

Ložisko předního kola

lubann

Doporučené příspěvky

:palec2: Jarduv přípravek je perfektní....měnil sem předky i zadky na nějakých cca 150tkm a to už měly dost nalítáno na 17" a letošní sezona + 2cm podložky na všech kolech.....myslím že když vydržej loža víc jak 100tkm tak je to pohoda...berte v potaz naše silnice,v zimě kvalitní sul...

ted s podložkama asi vydrží mín ale vše má svoje že... ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V servise mi ponukal origo 3000sk a neorigo 1500 SK .... tak nefim no :feve:

hele ja nevim, ja menil predni levy v asi 50 000, coz bylo dost brzo.. ted mam 80 000 a zatim zadny dalsi nehuci.

FAG stoji 1256Kč (nevim, jestli je to original nebo ne, ale jak tu nekdo psal, tak FAGy prodavaj udajne i ve skodovce)

http://www.autodilykrc.cz/eshop/detail/loz...4221e633a033ed7

Nechal jsem si dat FAG v neorigo servisu a nemam s tim problem.

Odkaz ke komentáři

• o 1 rok později...
  • o 2 týdny později...

Čau chtěl jsem se zeptat, nejspíš je to taky ložisko, při jízdě když zatočím do leva se začne ozývat hučení kola při natočení do prava je v klidu. Tedy by se mělo jednat pravděpodobně o ložisko na pravém kole ne?Jinak je rozdíl mezi levým a pravým ložiskem?díky

Odkaz ke komentáři

Čau chtěl jsem se zeptat, nejspíš je to taky ložisko, při jízdě když zatočím do leva se začne ozývat hučení kola při natočení do prava je v klidu. Tedy by se mělo jednat pravděpodobně o ložisko na pravém kole ne?Jinak je rozdíl mezi levým a pravým ložiskem?díky

Tak já měl před měsícem úplně stejný problém. Mám najeto 75 tisíc. Myslel jsem si že odešlo pravé ložisko. Všechny teorie ale vzaly za své. Bylo to levé. Byl jsem dost překvapený. Když začalo hučet, najel jsem na něj ještě asi 500km. Když ho mechanik vyndal, bylo úplně modré. Kupoval jsem originál. Na těchto věcech by se nemělo šetřit.

Odkaz ke komentáři

Ahoj hoši,povím vám smutnou příhodu.V létě cestou do jižních čech mi začalo hučet levé přední ložisko.Tak jsem ještě pár stovek km najezdil a pak se domluvil s jedním automechanikem kterej má malou dílnu že sežene nové ložisko od firmy Fag že prý není tak moc drahé a něco vydrží.Tak jsem tam auto nechal a po třech dnech se uráčil teprve pustit do výměny a řekl si 1500 Kč,což se mi zdálo jako slušná cena.Nicméně v lednu při cestě po dálnici do Boleslavi jsem opět zaslechl onen známý zvuk a to opět od levého předního kola a do teď s tím jezdím a čekám až se zlepší počasí a budu měnit znova levé přední ložisko,ale tentokrát sám a pak si nechám udělat geometrii.Jen podotýkám že na novém ložisku jsem najezdil za pět měsíců jen asi 2 tisíce km a začalo hučet a já nemám žádnou účtenku abych to mohl reklamovat...To mám ale smůlu,co :)

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...

Chcel by som sa spytat dakeho automechanika co sa vyzna vo vymene prednych lozisk s nabojom:

Viem ze sa da vymenit,resp nalisovat nove lozisko tak,ze dovnutra sa lisuje cez naboj,teda v podstate sa tlaci na vnutorny kruzok loziska.

No a chcel by som vediet,ci existuju pripravky na lisovanie kde sa tlaci na ten vonkajsi kruzok,kde je ten hlinikovy prstenec.

jednoducho ci je mozne lisovat aj cez ten vonkajsi prstenec loziska.Videl som dake pripravky kde sa tlaci aj na ten hlinikovy prstenec a nieje mi jasne si sa tym len zatlaca ten prstenec dovnutra ,alebo sa nan prenasa aj vsetka sila pri lisovani loziska.

Neviem ci chapete co sa pytam. ;)

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...