jogofogo Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 Chlapi mna by zaujimalo ci stiahnem klasickym trojbodovym stahovakom naboj s loziskom, ci je treba nejake special naradie? podla servisnej prirucky je tam tych naradi jak sfina. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubox Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 'jogofogo' Zmenou ET dáš koleso von z blatníka a podľa mňa to isté robia aj podložky. Tj. taká istá páka a sila bude na to ložisko tak či tak. A moje prvé som dal dole ledva na 10 tonovom lise. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 3. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2008 Chlapi mna by zaujimalo ci stiahnem klasickym trojbodovym stahovakom naboj s loziskom, ci je treba nejake special naradie? podla servisnej prirucky je tam tych naradi jak sfina. kdyby jsi četl, dával jsem na stránce před touto tenhle odkaz: http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...%ECna+lo%9Eisek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 4. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2008 Jarduv přípravek je perfektní....měnil sem předky i zadky na nějakých cca 150tkm a to už měly dost nalítáno na 17" a letošní sezona + 2cm podložky na všech kolech.....myslím že když vydržej loža víc jak 100tkm tak je to pohoda...berte v potaz naše silnice,v zimě kvalitní sul... ted s podložkama asi vydrží mín ale vše má svoje že... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rabbyt Vloženo 7. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2008 V servise mi ponukal origo 3000sk a neorigo 1500 SK .... tak nefim no hele ja nevim, ja menil predni levy v asi 50 000, coz bylo dost brzo.. ted mam 80 000 a zatim zadny dalsi nehuci. FAG stoji 1256Kč (nevim, jestli je to original nebo ne, ale jak tu nekdo psal, tak FAGy prodavaj udajne i ve skodovce) http://www.autodilykrc.cz/eshop/detail/loz...4221e633a033ed7 Nechal jsem si dat FAG v neorigo servisu a nemam s tim problem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camilo Vloženo 7. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2008 (editace) máme najeto 77tis a hučej hrozně, v lednu se budou měnit menene v predu na fabci po 102 000km... Editováno: 7. Říjen 2008, autor: camilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
net_man123 Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 (editace) Vcera som menil Fabia kombi 1,4 Mpi r.v.2003, prave predne lozisko najazdene 119 000 km,cena v servise lozisko 1820 Sk + robota 520 Sk.Lave predne lozisko je OK. Editováno: 11. Říjen 2008, autor: net_man123 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camilo Vloženo 10. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2008 predne ci zadne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel85 Vloženo 1. Březen 2010 Sdílet Vloženo 1. Březen 2010 Kolik si teď tak účtujou za výměnu ložiska v origo servisu?A na jak je to asi dlouho?Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 2. Březen 2010 Sdílet Vloženo 2. Březen 2010 Kolem 2tis is složiskem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radomír Vloženo 2. Březen 2010 Sdílet Vloženo 2. Březen 2010 Přátelé okřídleného šípu, moje Fabie 1.9 TDI 74kW ročník 2002, naběháno 109 000 km a zatím klid. Do 71 000 km jezdila v Itálii. Přeji všem jízdu bez hučících ložisek. Radek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel85 Vloženo 2. Březen 2010 Sdílet Vloženo 2. Březen 2010 No hlavně doufám,že to jsou ložiska a vypadá to,že obě. :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel85 Vloženo 3. Březen 2010 Sdílet Vloženo 3. Březen 2010 A ještě dotaz.Nemá tady někdo z okolí Nového Jičína doma přípravek na výměnu a bylby ochoiten ho půjčit?Ale njlépe ten,kterým se lisuje ložisko přes vnější kroužek.Nechci to už lisovatpřes ten vnitřní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
L@dis1 Vloženo 4. Březen 2010 Sdílet Vloženo 4. Březen 2010 Pravé přední ložisko vydrželo 17 tis. Od prvních projevů jsem najel asi 400 km do úplného "rozšrotování" - už jsem myslel že se mi rozpadne auto než doskáču do servisu. Auto se třepalo jako bych na něm měl kola z traktoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 5. Březen 2010 Sdílet Vloženo 5. Březen 2010 Tak já měnil obě teď po 90tis.km,ale už tak 3tis km hučelo,obě zn.Fag za 1250ks a vyměna 600kč u kámoše v servisu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poweron Vloženo 13. Březen 2010 Sdílet Vloženo 13. Březen 2010 Čau chtěl jsem se zeptat, nejspíš je to taky ložisko, při jízdě když zatočím do leva se začne ozývat hučení kola při natočení do prava je v klidu. Tedy by se mělo jednat pravděpodobně o ložisko na pravém kole ne?Jinak je rozdíl mezi levým a pravým ložiskem?díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka_CZE Vloženo 13. Březen 2010 Sdílet Vloženo 13. Březen 2010 jj bude to pravé přední. A není mezi L a P žádný rozdíl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poweron Vloženo 13. Březen 2010 Sdílet Vloženo 13. Březen 2010 díky za info, uvažoval jsem o tom že si to ložisko koupím sám a pak si ho nechám vyměnit, nemáš nějaký dobrý typ kde koupit?a uřčitě origo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
777 Vloženo 13. Březen 2010 Sdílet Vloženo 13. Březen 2010 Čau chtěl jsem se zeptat, nejspíš je to taky ložisko, při jízdě když zatočím do leva se začne ozývat hučení kola při natočení do prava je v klidu. Tedy by se mělo jednat pravděpodobně o ložisko na pravém kole ne?Jinak je rozdíl mezi levým a pravým ložiskem?díky Tak já měl před měsícem úplně stejný problém. Mám najeto 75 tisíc. Myslel jsem si že odešlo pravé ložisko. Všechny teorie ale vzaly za své. Bylo to levé. Byl jsem dost překvapený. Když začalo hučet, najel jsem na něj ještě asi 500km. Když ho mechanik vyndal, bylo úplně modré. Kupoval jsem originál. Na těchto věcech by se nemělo šetřit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poweron Vloženo 13. Březen 2010 Sdílet Vloženo 13. Březen 2010 no ono mi už hučí tak 2tis kilometrů, čekal sem než se trochu oteplí a teď mám zlomenej kotník, tak bude muset ještě vydržet než ji pošlu na výměnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poweron Vloženo 13. Březen 2010 Sdílet Vloženo 13. Březen 2010 neprodává je tady někdo z fóra za lepší prachy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poweron Vloženo 13. Březen 2010 Sdílet Vloženo 13. Březen 2010 http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/6r0407621e-lozisko-predniho-kola-s-nabojem-fabia-fabia-2-roomster.html je to ono? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubajz444 Vloženo 15. Březen 2010 Sdílet Vloženo 15. Březen 2010 Ahoj hoši,povím vám smutnou příhodu.V létě cestou do jižních čech mi začalo hučet levé přední ložisko.Tak jsem ještě pár stovek km najezdil a pak se domluvil s jedním automechanikem kterej má malou dílnu že sežene nové ložisko od firmy Fag že prý není tak moc drahé a něco vydrží.Tak jsem tam auto nechal a po třech dnech se uráčil teprve pustit do výměny a řekl si 1500 Kč,což se mi zdálo jako slušná cena.Nicméně v lednu při cestě po dálnici do Boleslavi jsem opět zaslechl onen známý zvuk a to opět od levého předního kola a do teď s tím jezdím a čekám až se zlepší počasí a budu měnit znova levé přední ložisko,ale tentokrát sám a pak si nechám udělat geometrii.Jen podotýkám že na novém ložisku jsem najezdil za pět měsíců jen asi 2 tisíce km a začalo hučet a já nemám žádnou účtenku abych to mohl reklamovat...To mám ale smůlu,co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudolf V. Vloženo 24. Březen 2010 Sdílet Vloženo 24. Březen 2010 koli vám vydržely ložiska předních kol? mi teď začaly docela hučet. jestli to jsou ložiska. mám najeto 109 tis Ahoj, mam najeto neco pres 105 tisic a jedno je KO - huci pri zataceni doleva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piaggio Vloženo 27. Březen 2010 Sdílet Vloženo 27. Březen 2010 Chcel by som sa spytat dakeho automechanika co sa vyzna vo vymene prednych lozisk s nabojom: Viem ze sa da vymenit,resp nalisovat nove lozisko tak,ze dovnutra sa lisuje cez naboj,teda v podstate sa tlaci na vnutorny kruzok loziska. No a chcel by som vediet,ci existuju pripravky na lisovanie kde sa tlaci na ten vonkajsi kruzok,kde je ten hlinikovy prstenec. jednoducho ci je mozne lisovat aj cez ten vonkajsi prstenec loziska.Videl som dake pripravky kde sa tlaci aj na ten hlinikovy prstenec a nieje mi jasne si sa tym len zatlaca ten prstenec dovnutra ,alebo sa nan prenasa aj vsetka sila pri lisovani loziska. Neviem ci chapete co sa pytam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.