Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Vezmi měřák a měř - jeden je kostra, druhý je spínané plus (objeví se na něm +12V po zapnutí zapalování) = rozsvícení DL, třetí je "deaktivační" - objeví se na něm +12V po rozsvícení kteréhokoliv jiného předpisového osvětlení, tedy už například obrysovek/parkovaček a řídicí modul těch DL je následně zhasne.

Vloženo

U Fabie 2 je u denního svícení jen plus a minus - sice obráceně, než by mělo být (takže diody bez přepinování nejdou), ale na žárovku to nemá vliv. U Fabie 2 RS a jejího diodového svícení jsou tři dráty - 100 % plus, 30% plus a minus, je to kvůli možnosti svícení denním svícením jako parkovacími světly.

Vloženo

Děkuji za odpovědi, ačkoliv je každá jiná :) , nicméně nemám k dispozici auto z kterého pocházejí, takže to nemám jak změřit. Chci je " nabastlit " do své FI , abych šetřil xenony.

Vloženo

ja to vezmu polopaticky,maš mutlimetr? takže skoušej piny postupně, jeden krajni by měla byt kostra, takž to už maš 50 na padesat , mulimetrem nic neskaziš ;) , pak ten co ma větši odběr bude 100procent pro denni a ten co mam menši odběr je 30procent , s tim že ja mam zapojeno 100, po přepnuti na světla shasnou ;)

Vloženo

Multimetr mám, ale jsem poměrně "elektronegramot" , tak nevím jak na tom samotném nezapojeném světle změřím co je co. Nicméně jsem dal metodu pokus omyl a touto přísně vědeckou metodou zjistil, že minus je uprostřed, 30% je u rovného konce a 100% u kulatého konce konektoru. Dík všem zůčastněným.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...