Publikováno Květen 14, 201213 r Ahojte, némá někdo zkušenost se samovolným zapínáním zadního stěrače? Páčka zadního stěrače v poloze off, automatické stírání taky off, ale zadní stěrač se i tak sám zapíná a chová se zmateně díky za radu
Září 4, 201213 r Ahoj, to mi dělalo taky při otvírání a zavírání 5 dveří. Bylo to porušenou kabeláží v místech přechodu mezi kastlou auta a 5 dveřmi.
Září 15, 201212 r Mám O2, 1.6 Tdi a obdobný problém....nicméně je to tak zřídka, že to neřeším. Občas se zcela nečekaně splaší a jednou se otočí, ve škodovce konstatovali 0 závad.
Březen 18, 201312 r Ahojte, némá někdo zkušenost se samovolným zapínáním zadního stěrače? Páčka zadního stěrače v poloze off, automatické stírání taky off, ale zadní stěrač se i tak sám zapíná a chová se zmateně díky za radu Ahoj, mám stejný problém u Fabie1. Jak jsi to vyřešil?
Březen 18, 201312 r buď je to kabelem, nebo při zařazení zpátečky, dostává to impuls který nemá, může to být třeba vychozená páčka,..
Březen 18, 201312 r Jak se to dá opravit pokud to dělá ta zpátečka? Páčku pod volantem jsem zkoušel. Upraveno Březen 18, 201312 r od ORBITH
Březen 21, 201312 r Pokud mas zapnute predni sterace (jakykoliv cykl), tak pri zarazeni zpatecky se automaticky jednou setre zadni sklo.
Březen 21, 201312 r Ano, tato funkce mi funguje bez problémů. Prohlédl jsem kabeláž a nic jsem nenašel tak mě ještě napadá dobehovy kontakt uvnitř stěrače, lze to nějak proměřit?
Duben 2, 201312 r Autor SAMÁ VODA - problém vyřešen. Jednalo se o vadný ovladač (páku pod volantem) stěračů, resp. se na kontaktech vytvořila jehla z kovového otěru měděných kontaktů. Páčku jsem vyndal, tišťák je na 3 šroubech, vyčistil sprejem na kontakty a luxus...běhá jako nový. Jen je potřeba dát pozor na snímače, čidla...pod volantem. Pokud se dodrží správný postup, je to pohoda.
Duben 2, 201312 r mě to na vw polu odešlo po 160 tisících 14 let.... taky jsem to poprvé jenom vyčistil a vydrželo to asi 2 měsíce....
Duben 4, 201312 r Autor ty jo a kolik máš najeto ? to musí 300tkm přece vydržet..... no mám cca 190tis. bylo vidět, že se na těch kontaktech vytvořila jehla, ale když se to rozebere a pořádně vyčistí, tak je kravina, aby to vydrželo 2 měsíce jak píše kokta7. Soudím z podobné zkušenosti ze superba...tam to byla zase páka blikačů.
Červenec 17, 20169 r Prosím o radu, nejde mi nijak vypnout zadní stěrač u kombíka, poraďte co s tím, jak to opravit, díky jsem úplnej laik, tak prosím po lopatě. Díky
Červenec 17, 20169 r Pokud jsi lajk, tak asi servis? Ja bych zacal diagnostikou. Muze tam byt zapsana nejaka chyba. Pripadne bych pres ni zjistil stav packy steracu (abych vyloucil jeji zavadu).
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.