Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahojte,

némá někdo zkušenost se samovolným zapínáním zadního stěrače? Páčka zadního stěrače v poloze off, automatické stírání taky off, ale zadní stěrač se i tak sám zapíná a chová se zmateně :)

díky za radu

• Autor

nikdo nic?

• 3 měsíce později...

Ahoj, to mi dělalo taky při otvírání a zavírání 5 dveří. Bylo to porušenou kabeláží v místech přechodu mezi kastlou auta a 5 dveřmi.

• 2 týdny později...

Mám O2, 1.6 Tdi a obdobný problém....nicméně je to tak zřídka, že to neřeším. Občas se zcela nečekaně splaší a jednou se otočí, ve škodovce konstatovali 0 závad.

• 6 měsíců později...

Ahojte,

némá někdo zkušenost se samovolným zapínáním zadního stěrače? Páčka zadního stěrače v poloze off, automatické stírání taky off, ale zadní stěrač se i tak sám zapíná a chová se zmateně :)

díky za radu

Ahoj, mám stejný problém u Fabie1. Jak jsi to vyřešil?

buď je to kabelem, nebo při zařazení zpátečky, dostává to impuls který nemá, může to být třeba vychozená páčka,..

Jak se to dá opravit pokud to dělá ta zpátečka? Páčku pod volantem jsem zkoušel.

Upraveno od ORBITH

Pokud mas zapnute predni sterace (jakykoliv cykl), tak pri zarazeni zpatecky se automaticky jednou setre zadni sklo.

Ano, tato funkce mi funguje bez problémů. Prohlédl jsem kabeláž a nic jsem nenašel tak mě ještě napadá dobehovy kontakt uvnitř stěrače, lze to nějak proměřit?

• 2 týdny později...
  • Autor

SAMÁ VODA - problém vyřešen.

Jednalo se o vadný ovladač (páku pod volantem) stěračů, resp. se na kontaktech vytvořila jehla z kovového otěru měděných kontaktů. Páčku jsem vyndal, tišťák je na 3 šroubech, vyčistil sprejem na kontakty a luxus...běhá jako nový. Jen je potřeba dát pozor na snímače, čidla...pod volantem. Pokud se dodrží správný postup, je to pohoda.

ty jo a kolik máš najeto ? to musí 300tkm přece vydržet.....

mě to na vw polu odešlo po 160 tisících 14 let.... taky jsem to poprvé jenom vyčistil a vydrželo to asi 2 měsíce....

• Autor

ty jo a kolik máš najeto ? to musí 300tkm přece vydržet.....

no mám cca 190tis. bylo vidět, že se na těch kontaktech vytvořila jehla, ale když se to rozebere a pořádně vyčistí, tak je kravina, aby to vydrželo 2 měsíce jak píše kokta7. Soudím z podobné zkušenosti ze superba...tam to byla zase páka blikačů.

• 3 roky později...

Prosím o radu, nejde mi nijak vypnout zadní stěrač u kombíka, poraďte co s tím, jak to opravit, díky jsem úplnej laik, tak prosím po lopatě. Díky

Pokud jsi lajk, tak asi servis? Ja bych zacal diagnostikou. Muze tam byt zapsana nejaka chyba. Pripadne bych pres ni zjistil stav packy steracu (abych vyloucil jeji zavadu).

Pokud ti sám stírá i při otevřeném kufru je vadný motorek stěrače.

Dobra rada, to me nenapadlo.  :kol-47:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.