Přejít na obsah

při studenym motoru je z auta skubanek:-D

Wranic

Doporučené příspěvky

Zdravim,mel bych ohledne cukani a skubani. Při studenym motoru na jednicku kolem 2600ot/m. mi prijde ze ma tendenci jakoby brzdit motorem a to samy dela na dvojku kolem 2800ot/m. ale uz i cuka. kdyz to rozjedu dam trojku a zastavim a znovu se rozjedu tak je klid....delsi dobu sem jezdil skoro na vypary:-D tak jestli se tam nemohl dostat nakej bordel nekam:-) nebo jestli to nemuze delat deravej vlnovec??? fabia 1.2htp 47kw 85000km rok:2003

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 1 měsíc později...
  • o 2 týdny později...
  • o 3 týdny později...

tak dneska som si isiel, po pridani plynu mi to zacalo cukat ako keby jeden valec nepalil, stratilo vykon a auto netahalo... pozoroval som uz dlhsie, ked som mal zaradenu 2. rychlost tak mi auto jemne cukalo ci bol motor zahriaty alebo nie, takze pozriem sviecky ak budu ok, tak budem musiet navstivit servis :kol-26:

Odkaz ke komentáři

u me byl vag pred mesicem cistej podezrival sem rozvody ale vag nic nehlasi pristi vejkend pojedu k mechosovi aby mi vycistil klapku a egr ventil popripade zaspuntoval:-D a pro jistotu ty tlaky jeste...posledni mereni probehlo v unoru...14,14,13 zastudena pri skocenych rozvodech:-) jeden stal na plynu aby to hned nechciplo(hrozne to strilelo :kol-26:)a druhej meril

Odkaz ke komentáři

tak dneska som si isiel, po pridani plynu mi to zacalo cukat ako keby jeden valec nepalil, stratilo vykon a auto netahalo... pozoroval som uz dlhsie, ked som mal zaradenu 2. rychlost tak mi auto jemne cukalo ci bol motor zahriaty alebo nie, takze pozriem sviecky ak budu ok, tak budem musiet navstivit servis :kol-26:

me to skube taky na dvojku mezi 2600-2800ot. skube,cuka
Odkaz ke komentáři

• o 3 týdny později...

Tak uz mi zacala startovat az na take 3. potocenie (predtym na 1. sup) a ako posledna zhasina kontrolka servo riadenia comu moc nerozumiem. Raz som nenastartoval vobec tak som to rozbehol dole kopcom a na dvojke nakopol. Neviem ci to ma s tym nejaky suvis ale uz ma to prestava bavit.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...