Petros7 Vloženo 15. Květen 2012 Sdílet Vloženo 15. Květen 2012 Ahoj, nenašel jsem stejný dotaz tak zakládám nový.. Zajímalo by mě jestli máte někdo zkušenosti s montáží antény z rooma po faceliftu na rooma před fl? Nová anténa je podle mě praktičtější - kratší. Chtěl bych jí vyměnit za původní. Mám problém v mičce, když jí nesklopím je vše ok, ale někde vás donutí anténu odšroubovat, což u mě nejde tak jí povolím a utáhnu horizontálně se střechou, jenže pak to pěkně binkne do střechy, když kartáče jedou zpět Taky se mi už stalo, že jsem anténou škrnul v podzemních garážích, sice jen trochu ale jo. Díky za nározy a tipy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 15. Květen 2012 Sdílet Vloženo 15. Květen 2012 jde to bez problémů antény jsou stejné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petros7 Vloženo 15. Květen 2012 Autor Sdílet Vloženo 15. Květen 2012 jde to bez problémů antény jsou stejné dík a nevíš o najěké? koukal jsem že origo díl vychází na cca 1100 Kč., dá se sehnat levněji? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 15. Květen 2012 Sdílet Vloženo 15. Květen 2012 http://www.obautodily.cz/skoda_fabia_07_prut_anteny_shark_20_cm_original-905001 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitris.K Vloženo 15. Květen 2012 Sdílet Vloženo 15. Květen 2012 Kuci, jak ten stary prut vytáhnu, jde mi jen sklopit.Musím použít trochu síly? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jikra Vloženo 15. Květen 2012 Sdílet Vloženo 15. Květen 2012 Můžeš použít sílu , většinou to povolí , můžeš i tu starou udělat vyndavací , dyž ji vytrhneš a obrousíš tu kuličku na konci za kterou to drží, ale pak se hůř strefuješ do toho závitu , neb se uvnitř všelijak hýbe , spíš bych to vyměnil za tu faceliftovou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Escrito Vloženo 17. Květen 2012 Sdílet Vloženo 17. Květen 2012 Omlouvam se že to píši sem ale nechci zakládat nové téma. Chci se zeptat, ten prožek ve středu skla jsem četl někde že je to druhá anténa, nevíte na co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petros7 Vloženo 17. Květen 2012 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2012 Omlouvam se že to píši sem ale nechci zakládat nové téma. Chci se zeptat, ten prožek ve středu skla jsem četl někde že je to druhá anténa, nevíte na co? A to máš jako na předním skle?? Napadá mě anténa k GPS pokud máš originál navigaci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mida Vloženo 17. Květen 2012 Sdílet Vloženo 17. Květen 2012 Je to druhá anténa pro radio. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Escrito Vloženo 17. Květen 2012 Sdílet Vloženo 17. Květen 2012 Ano A to máš jako na předním skle?? Napadá mě anténa k GPS pokud máš originál navigaci? Ano na předním skle, taková čára do poloviny skla. Někde se tady o tom psalo že je to anténa ale nic jiného jsem nenenašel. Nemám origo navigaci. Mě zase napadlo že by dálkové ovládaní mělo anténu. Nevím jestli to mají všechny výbavy od faceliftu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Escrito Vloženo 17. Květen 2012 Sdílet Vloženo 17. Květen 2012 Je to druhá anténa pro radio. Ale na co potřebuje rádio dvě antény??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mida Vloženo 17. Květen 2012 Sdílet Vloženo 17. Květen 2012 (editace) Autoradio SWING má dvě antény pro lepší příjem signálu. Když jsem zapomněl našroubovat anténu po vyjetí z myčky na příjmu to nebylo vůbec znát, stačila ta v okně. Editováno: 17. Květen 2012, autor: mida Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Escrito Vloženo 17. Květen 2012 Sdílet Vloženo 17. Květen 2012 Aha, díky. Myslím že jsem to je i v návodu něco o dvou anténách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 17. Květen 2012 Sdílet Vloženo 17. Květen 2012 A nutno dodat, že opravdu plní svou funkci a příjem je perfektní, můžu to zodpovědně prohlásit, protože teď mám auto s jednou anténou a je to tragédie. Jinak třeba u Octávie je druhá anténa i pro samostatný příjem dopravního hlášení... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Escrito Vloženo 17. Květen 2012 Sdílet Vloženo 17. Květen 2012 Ano to máš pravdu, příjem je mnohem lepší. Ladím rakušáky 99,9 v Brně v pohodě, dřív se to ztrácelo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobik_a Vloženo 17. Květen 2012 Sdílet Vloženo 17. Květen 2012 (editace) Jojo můžu potvrdit, bez druhé antény hrál swing na h****, při rozbitm skle jsem nechal osadit s anténou, natáhnul kabel (bohužel musí se vymenit i ten k zadní anténě je dohromady) a dát impedanční trafopod lampičku a ejhle příjem je OK. PS: jinak je to tato sranda na kompletní rozebrání auta, včetně přístrojovky Ještě existuje druhá varianta za 1900Kč a to je frekvenční výhybka, z jedné antény udělá dva nezávislé vstupy pro rádio. Pak ještě třetí, ale ta je blbost - je to jen kabel s dvojitou koncovkou a jedním vstupem (ale v tomto případě není druhý vstup zapojen!, je to z origo příslušenství Škoda za 200Kč, ale nemá to smysl). Sice je psáno, že swing je dvoutunerové rádio, ale nikde není psáno, že má dvě antény a tak firma koupila auto s přípravou pro radio, ale jen s jednou anténou. Na jednu anténu fakt hraje swing špatně. Editováno: 17. Květen 2012, autor: Bobik_a Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 2. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2017 Od kdy se dává anténa do zadní části? Až po faceliftu, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JayBee1 Vloženo 2. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2017 (editace) Před face měla auta bez panoramy anténu vepředu, s panoramou vzadu. Po face mají všechna auta anténu vzadu, případně druhou v čelním skle. Editováno: 2. Říjen 2017, autor: JayBee1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.