Publikováno Květen 19, 201213 r ahoj koupil sem mirne odrena kola z fabie rs sou to ty spider 16ky a chtel bych je nechat nalakovat na leskle cernou. zajimalo by me jak se ty kola musi predtim pripravit jestli opiskovat nebo starej lak sundat kyselinou a pak cim to nalakovat jestli nakou praskovou nebo mokrou barvou. predem dekuju za odpovedi
Květen 19, 201213 r Záleží v jakým jsou stavu a čím to chceš stříkat.Pokud budeš dávat komaxit tak jedině opískovat. Pokud klasickej nástřik tak vykytovat škrábance a odřeniny a vybrousit. Určitě bych to nebrousil až na hliník.Pokud se barva neloupe tak origo základ je nejlepší. Mrkni do mojí galerky.Já jsem taky stříkal kola ale z lesklé černé na matnou bílou. Jemně přebroušeno a vykytováno. 2x barva + vrchní transparentní matnej autolak.
Květen 20, 201213 r Lakuj stříkéj čím chceš ale pozor na postup hlavně dodrž postup jak to chceš dělat.Já je taky lakoval ale moc brzo jsem stříkal lak. Neuschlo to a bylo to měkké lak se loupal i s barvou.Musel jsem to celý znova obrousit a znovu barvu + lak.Vybrušoval jsem až na základ tzn hliník,tmel brousit plnič základ a barva+lak žádná prča.
Červen 2, 201213 r Autor asi bych to spis sveril odbornikum prece jenom v tom nemam zkusenosti. kola sou mirne odreny kolem limce jinak sou myslim v pohode. kdybyste nekdo vedel o naky firme ktera by to opiskovala a i nalakovala v okoli ceskych budejovic tak mi dejte vedet
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.