Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

ahoj koupil sem mirne odrena kola z fabie rs sou to ty spider 16ky a chtel bych je nechat nalakovat na leskle cernou. zajimalo by me jak se ty kola musi predtim pripravit jestli opiskovat nebo starej lak sundat kyselinou a pak cim to nalakovat jestli nakou praskovou nebo mokrou barvou. predem dekuju za odpovedi

Záleží v jakým jsou stavu a čím to chceš stříkat.Pokud budeš dávat komaxit tak jedině opískovat.

Pokud klasickej nástřik tak vykytovat škrábance a odřeniny a vybrousit.

Určitě bych to nebrousil až na hliník.Pokud se barva neloupe tak origo základ je nejlepší.

Mrkni do mojí galerky.Já jsem taky stříkal kola ale z lesklé černé na matnou bílou.

Jemně přebroušeno a vykytováno. 2x barva + vrchní transparentní matnej autolak.

Lakuj stříkéj čím chceš ale pozor na postup hlavně dodrž postup jak to chceš dělat.Já je taky lakoval ale moc brzo jsem stříkal lak. Neuschlo to a bylo to měkké lak se loupal i s barvou.Musel jsem to celý znova obrousit a znovu barvu + lak.Vybrušoval jsem až na základ tzn hliník,tmel brousit plnič základ a barva+lak žádná prča.

GOOD LACK :kol-47: .

• 2 týdny později...
  • Autor

asi bych to spis sveril odbornikum prece jenom v tom nemam zkusenosti. kola sou mirne odreny kolem limce jinak sou myslim v pohode. kdybyste nekdo vedel o naky firme ktera by to opiskovala a i nalakovala v okoli ceskych budejovic tak mi dejte vedet

zadej do gooblu ( prášková lakovna české budějovice ) a máš to

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.