Trautenberk Vloženo 10. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2013 Tak pak leda neděle jinak další víkend už jedu domu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 10. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2013 no ta by u me sla , ale klidne si to udelejte i pres tyden s nekteryma se uvidim na SH srazu tak mi to az tak nebude vadit. Ale zas na druhou stranu potrebuji mluvit s tim zaneprazdenym jozzim a to verim ze by tam stejne opet nebyl . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 10. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2013 Taky to tak vidím, maká jak černej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 11. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2013 V neděli už valím na jedno spotkanie VAG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 12. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2013 Pokud by to bylo přišti tyden, tak bych asi taky dorazil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 12. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2013 Ja taky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 12. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2013 Kdy ? Kde ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 12. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2013 Ja mam ale problem s nedeli, muzu jen dopoledne :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 13. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2013 No v sobotu by to slo i u me a nedele to asi bych asi nestihal uz tam bohuzel neco mam. Tak nejpovolanejsi uz to nekdo rozhodnete kdy a kde. Bych rad videl dva rapidy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 13. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2013 (editace) Pokud tak rychle potrebujes videt Rapida, tak si skoc do salonu, precejen je to rychlejsi :-D :-D :-D Editováno: 13. Říjen 2013, autor: s-talker Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 13. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2013 Ooo tak to mas jiste pravdu zitra se tam stavim dik za tip jen doufam ze mi zas nebudou rikat at na nic nesaham. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 13. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2013 Proc by ses nesmel niceho dotknout? Normalne se s tim projed :-) Osobne bych byl pro nedeli dopoledne, co myslite? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 13. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2013 projed? Uz kdyz jsem si kupoval roomstra tak rikali my vas svezem a kdyz jsem chtel videt a prolezt fabii a roomstra tak chodil se mnou a vse mi otviraly a jeste ty pohledy kdyz jsem neco nadzvedaval , sklapel no to uz podle pohledu jsem myslel ze za chvili pokud s nimi neuzavru obchod zastreli , ale jinak pokud ti to vadi neboj tveho si ani radeji nevsimnu jen kouknu zdalky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 13. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2013 Zalezi na prodejci, ja byl v Orlove a rekli zkousejte co chcete, klidne si to i nastartujte Klidne se muzes mrknout, neni problem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 13. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2013 Ja ho v Orlove vyzkoušel, projel a i koupil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 14. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2013 Tak jak, víkend se blíží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 17. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2013 Taky bych rád věděl co a jak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 21. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2013 No chlapi, pekne na to serete Co takhle tento vikend, ma nekdo zajem prijet pokecat ? Datum srazu: 27.10.2013 Čas: 17:00 Místo konání: Petřvald - Challenger 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 21. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2013 Vikend mám volný do neděle 16.00 o takhle v sobotu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 21. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2013 No konecne nekdo dal nejaky cas. Ja muzu v nedeli a v sobotu mi je to taky jedno. A kaj je ten challenger ? To neznam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 21. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2013 Vice info zde: https://plus.google.com/101399990870020414970/about?gl=cz&hl=cs Dohodnete se na terminu, to byl jen prvotni nastrel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 21. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2013 (editace) No klidne muze byt i sobota, taky zalezi kdo se jeste prida bo mi to tak pripada ze asi budem tri . A dik za odkaz uz vim kde to je Editováno: 21. Říjen 2013, autor: ASPIRE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 21. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2013 Mohu až v neděli po obědě, tak kdyby to byla nakonec neděle, dojel bych. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 21. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2013 Jsem pro a urcite i Woodymu to bude i vyhovovat. No uz jsme ctyri. A co Bullets neprida se ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 22. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2013 To je tam jak jsme byli loni na Vánoce ne? Hele chlapi teď o víkendu nevím nevím... Máme prodlouženej víkend ( v pá ráno jedeme a vracíme se v po). Záleží v kolik by to bylo a musel bych to nějak vymyslet... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.