s-talker Vloženo 5. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2013 (editace) Zdravim Vas vsechny, rok se s rokem sesel a mame tu co nevidet konec roku 2013, chysta se tudiz dalsi vanocni besidka clenu fora. Jelikoz se minuly rok srazek povedl a ucast byla na zdejsi pomery lepsi nez dobra, doufam ze budeme v tomto duchu pokracovat i letos. Predbezne terminy na vyber jsou 20, 21 nebo 22.12.2013 prosim hlasujte o ten nejlepsi, cas 18:00, misto konani Challanger v Petrvalde. Nutna zavazna rezervace mista nejpozdeji do konce listopadu !!! Datum - počet hlasů 20.12 - - 21.12 - I 22.12 - III Ucastnici: s-talker & přítelkyně jozzi & přítelkyně Aspire Woody Ivo Tdi Editováno: 7. Listopad 2013, autor: s-talker Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 5. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2013 Asi podle toho jak se posledni dobou schazime tak 20 budou vsichni zase pracovat tak ja hlasuji 21. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 5. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2013 Termín mi vcelku šuma fuk, bo dělám do 18,00h tak bych přijel kolem 18,30. A ten Challanger je pevné místo? My s OC klubem se scházím už několik let tady http://www.restaurace-radvanice.cz/ a s kvalitou a úrovní Challangeru se to nedá srovnat. Je to jen pár km dál na Ostravu. Vím o čem mluvím, protože jsem místní a osobně jsem v Challangeru nebyl asi 3 roky. Ale vcelku pokud se půjde kdekoliv, tak se přizpůsobím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 5. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2013 Za mne jako vzdy nedele 22 nebo patek 20 , v sobotu udim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 5. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2013 Já se předem omlouvám, ale na 99% se nezúčastním, měl bych se 22.12. vracet z hor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 5. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2013 Za mne jako vzdy nedele 22 nebo patek 20 , v sobotu udim Já už mám hotovo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 5. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2013 A kurnik , u mne by to do vanoc nevydrzelo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 5. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2013 U mně to taky nevydrží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivo Tdi Vloženo 7. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2013 Vzhledem k tomu, že jozzi v sobotu udí, tak jsem taky pro neděli. To si pošmáknem . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 7. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2013 Kdo rikal ze neco dovezu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 7. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2013 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 9. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2013 (editace) Hlásím s přítelkyní ;-) ještě se ale musíme doma dohodnout jestli něco náhodou nemáme a co se týče restauračky co sem hodil Woody tak potvrzuju že je super!!! Editováno: 9. Listopad 2013, autor: Bullets Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 9. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2013 Jj, včera jsme tam byli s OC klubem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 10. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2013 No do te druhe restauracky bych sel taky radeji , tam maji kofolu coz v tom challengeru ne 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 10. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2013 Delame srazy v Challengeru jelikoz je to misto ani ne v Ostrave, ani ne v Karvine. Je to uz rekl bych tradice. Kdybych to nechtel dodrzet, tak nahodim Hotel Dakol v Petrovicich, kde uz sraz byl, nebo topinku v Detmarovicich, bohuzel s mini parkovistem. Pokud se vam tedy prvotni misto nelibi, kazdy at napise kde se chce sejit a neco spolecne vyberem :-) na druhou stranu muzeme byt tvorivejsi a nemusime kopirovat zrovna misto konani srazu OC klubu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 10. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2013 Tak mě osobně to je jedno přijedu kamkoliv pokuď mi příští týden vyrobí škodovka auto :kol-28: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 10. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2013 (editace) Delame srazy v Challengeru jelikoz je to misto ani ne v Ostrave, ani ne v Karvine. Je to uz rekl bych tradice. Kdybych to nechtel dodrzet, tak nahodim Hotel Dakol v Petrovicich, kde uz sraz byl, nebo topinku v Detmarovicich, bohuzel s mini parkovistem. Pokud se vam tedy prvotni misto nelibi, kazdy at napise kde se chce sejit a neco spolecne vyberem :-) na druhou stranu muzeme byt tvorivejsi a nemusime kopirovat zrovna misto konani srazu OC klubu. Byl to jen návrh lepší restautace a né návrh kopírovat jiný klub A navíc jsou to kluci, které všechny znáš, takže by dorazili taky Editováno: 10. Listopad 2013, autor: Woody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 13. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2013 Nejak to tady vazne, ma cenu delat sraz, prijde nekdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 13. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2013 Ja budu i s prituli a pokud jde o misto tak jeste muzu zorganizovat todle to ale musim to vedet do patku http://www.restauracesauna.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 13. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2013 To vypada dobre :-) ale Frydek? Ikdyz proc ne :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 13. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2013 Zas nejaka zmena a pokud se zadari twk je i moznost boulingu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 13. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2013 Delame srazy v Challengeru jelikoz je to misto ani ne v Ostrave, ani ne v Karvine. Je to uz rekl bych tradice. To vypada dobre :-) ale Frydek? Ikdyz proc ne :-) Nějak rychle měníš ty ''tradice'' , ale spíš to je to že jsem navrhl jinou restauraci já. Tak si mě škrtni ze seznamu a já už ti tu nebudu zaclánět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 13. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2013 To jsi precetl nekde mezi radky? :-) osobne je mi to jedno, kdyz to chcete jinde tak ok, nebudu na tom bazirovat, s Challengerem zadnou smlouvu nemam :-) Frydek beru jako dalsiho mozneho kandidata, opravdu kdyz uz zmena tak proc ne i Frydek...to ale ani zdaleka neznamena, ze to bude tam, nejprve se nahodi mista a pak se bude hlasovat. Demokracie v praxi :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 17. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2013 Woody,tradiční setkání bylo myšleno jako Vánoční,a ne v Challengru. Nic dopředu neslibuju,pokusím se dorazit kamkoli i s čepičkou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 21. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2013 (editace) Panove panove, nejak nam to tady utichlo...mimo tema prisly ctyri hlasy pro Detmarovickou topinku, tudiz na vas popud menim misto srazu, viz:https://plus.google.com/app/basic/local/104760377777629851970/about?gl=CZ&hl=cs-CZ Ucast: s-talker & pritelkyne jozzi & pritelkyne Motta Karlos ASPIRE Ivo TDi Bullets + pritelkyne Karlos 61 (50 na 50) Holys + kamos Kdo dal prijede? :-) Editováno: 12. Prosinec 2013, autor: s-talker Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.