TOMUS Vloženo 28. Září 2015 Sdílet Vloženo 28. Září 2015 Gavli a spolecnost ; v kolik hodin vy jste odjeli z parkoviste? Mi se chtelo k zachodu a napadlo me ze mohu dojet domu a snad se nenaleju k auta . Takhle se stalo prijel doma a mel v aute sucho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 28. Září 2015 Sdílet Vloženo 28. Září 2015 Motaaa: Zde mi prijde lepsi parta lidi 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 28. Září 2015 Sdílet Vloženo 28. Září 2015 nuff Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 28. Září 2015 Sdílet Vloženo 28. Září 2015 Motaaa: VW neni Hjondee 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 28. Září 2015 Sdílet Vloženo 28. Září 2015 Ale ma barvu stejnou jako hjundee :D 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 28. Září 2015 Sdílet Vloženo 28. Září 2015 jj ale barva stejná dobře tomus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 28. Září 2015 Sdílet Vloženo 28. Září 2015 O kterem Hjonde to mluvite? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 28. Září 2015 Sdílet Vloženo 28. Září 2015 Nuff nic nepise . Snad se na nas zlobi :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 28. Září 2015 Sdílet Vloženo 28. Září 2015 Trvalo mi to, daval jsem nadobi do mycky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 28. Září 2015 Sdílet Vloženo 28. Září 2015 Vsechni hjundee maji vse podsviceni na modro . Vejce taky :D 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 28. Září 2015 Sdílet Vloženo 28. Září 2015 Jdu spat kluci a holky. Jsem moc unaveny nazdar, čau Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 29. Září 2015 Sdílet Vloženo 29. Září 2015 Tomus-v 19:50 jsme odjížděli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 29. Září 2015 Sdílet Vloženo 29. Září 2015 Chlapi díky za srazík a za fotečky.Bylo to krásné poetické odpoledne. Příště zase v tak hojném počtu a opět u nás v jizbě. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 29. Září 2015 Sdílet Vloženo 29. Září 2015 Tomus-v 19:50 jsme odjížděli Ondro vidim ze jsem byl skoro k konce . Ja taky dekuju vsechnim . Dekuju filippatrikovi za tricka Galvinemu taky dekuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 29. Září 2015 Sdílet Vloženo 29. Září 2015 Tak ja teda taky dekuji za sraz (hlavne ze jste mi vubec dovolili prijet s Golfikem). Bylo fajn potka zas nektere lidi (slovy dva) a hlavne poznat kopu novych. Verim, ze si cas najdu i na pristi akci. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 29. Září 2015 Sdílet Vloženo 29. Září 2015 no dobře ... též děkuji za pozvání a že jste dovolili nechat přijet vetřelce z česko-moravského pomezí, ....bo co? ... cizinec není našinec 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 29. Září 2015 Sdílet Vloženo 29. Září 2015 Nuff > ale prijet škodovkou :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 29. Září 2015 Sdílet Vloženo 29. Září 2015 no dobře ... též děkuji za pozvání a že jste dovolili nechat přijet vetřelce z česko-moravského pomezí, ....bo co? ... cizinec není našinec Kdykoliv, budeš chtít přijet , budeš vřele vítán .. Příští sraz určité bude v sobotu, a furt si pohravam s myšlenkou návštěvy třeba dolů Michal nebo dolní oblasti Vítkovic v rámci srazu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 29. Září 2015 Sdílet Vloženo 29. Září 2015 Malta: Skoda nezna hranic. Tomuś: Psal jsem uz drive, Octavia uz bohuzel neni v nejlepsi vizualni kondici a moc parady by na srazu neudelala. Ani pawoukovy vizualni efekty na fotaku by to nezachranily. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 29. Září 2015 Sdílet Vloženo 29. Září 2015 sobotu bych uvítal, páč bych to mohl spojit s trhama v Těšíně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 29. Září 2015 Sdílet Vloženo 29. Září 2015 Jozi a s kym jsi konzultoval, ze pristi sraz bude v sobotu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 29. Září 2015 Sdílet Vloženo 29. Září 2015 to ani náš room není, ještě štěstí, že to Pawouk bral zleva, bo napravo je pár bojových šrámů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 29. Září 2015 Sdílet Vloženo 29. Září 2015 Jozi a s kym jsi konzultoval, ze pristi sraz bude v sobotu? no se mnou, přece Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 29. Září 2015 Sdílet Vloženo 29. Září 2015 Malta: Tak to by pawouk asi musel vynechat uplne, protoze vhodny uhel by nenasel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 29. Září 2015 Sdílet Vloženo 29. Září 2015 ... ale golfík byl luxusní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.