TOMUS Vloženo 9. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2016 Škoda Patriku Denisi nepamatuju srazu z skodahome kdy jsi byl . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 9. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2016 Tak to máš krátkou paměť teda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 9. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2016 Proč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 10. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2016 Za mě zatím ok Právě mířím do práce,zítra repete a příští víkend bych měl mít konečně volno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 10. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2016 Tomus nemá kratkou byl sem letos jen na jaře :´-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 10. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2016 Pamět' mam doboru . ale nepamatuju kdy posledni krat byl Denis Tebe Patriku davno jsem neviděl v Sedlišti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 12. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2016 U mně zatím neúčast nehrozí. Takže chlapi na placku se uvidíme. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 16. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2016 (editace) Kluci,dneska jsem v Jizbě rezervoval na 14h stůl pro 15lidí.Není tady náhodou někdo,kdo tam taky objednával stůl na asi 14h,ale pro 12lidí?Jméno si nepamatuji,jen se mě ptali zda to není nikdo od nás. PS: Už se nemůžu dočkat placku č. 41 a 0,5l kofoly EDIT: zkouška odpočtu času http://www.odpocetcasu.cz/dqmenf7/ Editováno: 16. Prosinec 2016, autor: Ondra16V Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 16. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2016 (editace) Zabit zakopat a hodne hluboko Ano ja to objednal jelikoz na tve odpovedi ohledne objednani jsem to vzal pod sva kridla. Takze co ted ? To jako budem mit dva stoly ? Editováno: 16. Prosinec 2016, autor: ASPIRE 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 16. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2016 Kluci, vím, že to někteří, jako třeba Tomek, budou považovat za výmluvu, ale mi přijde, že mi fakt není souzeno přijet.. Už několikrát do toho vlezlo něco, co jsem prostě odložit nemohl. Tentokrát mám klid a letos vše doma hotové, už dovolenou, takže ani nikde nebudu a fakt jsem už s účastí po takové době počítal. No a aby to náhodou nevyšlo, po 2 letech mě od včerejšího večera skolila nemoc. Já doufám, že to bude mít rychlý průběh, ale do zítřka to určitě 100% nebude a nemá smysl na všechny kolem prskat bacily... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 16. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2016 Michal , nie martw sie mamy więcej dla siebie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 16. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2016 Hlasim že naši rodinu skolila viroza detaily bych radeji nepsal. Děkuji za pohopeni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 16. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2016 1 stůl zrušen,už jsem mluvil telefonicky i s Michalem 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 16. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2016 No mít dva stoly se vyplatí. Mlaskající a chrochtající budou mít svůj vlastní stoleček. Čepička je připravená (odvšivená,vypraná,nažehlená ). 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 16. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2016 A fotky budou? Pokud si dobře pamatuju,tak jsme se ještě folili se žrádlem u auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 17. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2016 (editace) 13 godzin temu, Karlos 61 napisał: No mít dva stoly se vyplatí. Mlaskající a chrochtající budou mít svůj vlastní stoleček. Čepička je připravená (odvšivená,vypraná,nažehlená ). Ozval se kulturalni člověk Ja už se balim věci a jedu na srazek Editováno: 17. Prosinec 2016, autor: TOMUS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 17. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2016 (editace) Já jsem se před chvílí dozvěděl,že jdu pro změnu zítra EDIT: Tomus-> dobře dojeď Editováno: 17. Prosinec 2016, autor: Ondra16V Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 17. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2016 Sraz byl fajn,sešlo se nás celkem 6 2 jsou vyfoceni až za tmy 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 17. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2016 A pamatuji i na foto jídlo pro kamarády Jen jsem teda zapomněl vyfotit česnečku 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 17. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2016 Kluci díky za to že jste tam na mě počkali a za sraz, byl parádní! 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 17. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2016 Ondro krasne fotky a to jidlo uz radeji nebudu komentovat Jirko byt hezci pocasi a ne takova kosa bych tam byl i dele a mohli vice pokecat kdyz uz tu k nam jezdis z takove dalky. 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 17. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2016 Bylo fajn,diky vsem za ucast Skoda toho pocasi Jinak Jirku chvalim(e),ze nelenil a hned z Italie prijel za nama na placek,to se ceni! Bohuzel jsou tady i taci,co to maji "za kopcem" a nedojedou...Ale to je kazdeho vec A Tomuse taktez treba pochvalit,ze si z PL dojede za nama na placek 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effendi Vloženo 17. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2016 Tá štipľavá nádhera musela byť fajnová.... . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 17. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2016 Škoda, že to nešlo Dnes je mi ještě hůř než včera, přitom jsem se na ten placek těšil.. "Snad příště" už raději ani nepíšu, i kdyby vše vyšlo, bouchne atomovka.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 17. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2016 Fajne to bylo 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.