TOMUS Vloženo 3. Březen 2017 Sdílet Vloženo 3. Březen 2017 (editace) Ondro nic nového On ma azuro . Počasi se zlepšilo Editováno: 3. Březen 2017, autor: TOMUS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 4. Březen 2017 Sdílet Vloženo 4. Březen 2017 Diky,budu dávat pozor, abych dorazil celý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 4. Březen 2017 Sdílet Vloženo 4. Březen 2017 (editace) Nějaké to jídlo ze srazu Zbytek fotek dodám,jak se vrátím z kina Editováno: 4. Březen 2017, autor: Ondra16V 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 4. Březen 2017 Sdílet Vloženo 4. Březen 2017 (editace) Tak jsem to ještě stihl A někde ještě budu mít i společné foto Dokonce jsme měli i neplánovaný dozor i od pana nejvyššího Malty Reeshovi se omlouvám,jeho auto jsem samotné zapomněl vyfotit Tak aspoň porovnání bíle Laser a Moon A dodávka Candy EDIT: foto opraveno Editováno: 4. Březen 2017, autor: Ondra16V 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrsman Vloženo 4. Březen 2017 Sdílet Vloženo 4. Březen 2017 Ondro, pls smaž z těch dvou fotek mojí spz, děkuji. Jinak seš teda pěknej rychlík, tak brzo nahozené foto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 4. Březen 2017 Sdílet Vloženo 4. Březen 2017 Jak jako nemam fotku? Jinak super sraz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 4. Březen 2017 Sdílet Vloženo 4. Březen 2017 Taky jsem něco nacvakal... 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 4. Březen 2017 Sdílet Vloženo 4. Březen 2017 chlapi, super, že jsem vás zase všechny viděl a abyste věděli, že cesta k vám opravdu nebyla plánovaná a co jsem všechno projel, než jsem se k vám doškrábal ... ale vy a ten placek za to stál dnešní pocuk 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrsman Vloženo 4. Březen 2017 Sdílet Vloženo 4. Březen 2017 Ty jsi teda jel z daleka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 4. Březen 2017 Sdílet Vloženo 4. Březen 2017 (editace) před 2 hodinami, Pitrsman napsal: Ondro, pls smaž z těch dvou fotek mojí spz, děkuji. Jinak seš teda pěknej rychlík, tak brzo nahozené foto. Omlouvám se,přehlídl jsem to Ale to je věkem EDIT: opraveno před 2 hodinami, Reesha napsal: Jak jako nemam fotku? Jinak super sraz Nevím jak se to mohlo stát Ale dívám se,že ty sis tu mojí taky necvakl před 1 hodinou, Malta napsal: chlapi, super, že jsem vás zase všechny viděl a abyste věděli, že cesta k vám opravdu nebyla plánovaná a co jsem všechno projel, než jsem se k vám doškrábal ... ale vy a ten placek za to stál dnešní pocuk Překvapil si Rád jsem Vás viděl Editováno: 4. Březen 2017, autor: Ondra16V Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mičurin Vloženo 4. Březen 2017 Sdílet Vloženo 4. Březen 2017 jo bylo fajn a i počasí ušlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 4. Březen 2017 Sdílet Vloženo 4. Březen 2017 Děkuju všem za sraz novým učastnikum aj tim staršim . Bylo pěkně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 5. Březen 2017 Sdílet Vloženo 5. Březen 2017 No a ja jeste pridam fotky jak jsme stali celkove 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ziklik Vloženo 5. Březen 2017 Sdílet Vloženo 5. Březen 2017 Kluci,dík za super sraz,vyšlo to parádně aj s počasím.Tak se budu těšit na další.Ty bramboráky tam jsou fakt skvělí 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 5. Březen 2017 Sdílet Vloženo 5. Březen 2017 jen pro info, ten supáč k nám taky patřil? Jinak mám trochu mezery kdo byl kdo ... Moji stranu vím, až na posledního (Michal-Aspire, Ondra, Tomek, a ?). Na staně kde seděla moja, kde kromě Mičurina (bohužel jméno nevím a to už jsme se viděli 4x ), pak tuším Reesha a ziklik ... tak mě kdyžtak prosím opravte/doplňte 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 5. Březen 2017 Sdílet Vloženo 5. Březen 2017 Zleva: Tomus,já,Karlos a před ním tam stál sám velký kápo Malta ( ) ,Mičurin (Libor),Reesha,Michal,Pitrsman,Ziklik K tomu SIII- když jsme byli u aut chvíli před tím než jsme odjížděli,tak do Supa nastoupila holčina odhadem něco před 20 let Nám sklaplo Akorát nevím,co dělám špatně.Buď mám příliš malý plat a nebo (a to je reálnější) stojím u špatné silnice 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 5. Březen 2017 Sdílet Vloženo 5. Březen 2017 Pidam své foceni Dodavky jezdi na Redbullu . Vyčerpé tohle až k hranic možnosti 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 5. Březen 2017 Sdílet Vloženo 5. Březen 2017 takže Pitrsman byl ten co přijel s rodinkou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 5. Březen 2017 Sdílet Vloženo 5. Březen 2017 už i ty Tomku začínáš s dodávkama? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 5. Březen 2017 Sdílet Vloženo 5. Březen 2017 Ano to byl on - Rodinny Pitrsman ja vim že Tebe to bavi . Hlavně to bylo v žertu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrsman Vloženo 5. Březen 2017 Sdílet Vloženo 5. Březen 2017 (editace) Malta: Ano vedúcí, to jsem byl já. Chtělo by to udělat něco pořádnýho, něco jako toto: http://kolage.rajce.idnes.cz/Hranice_7.4.2012/#DSCF1423.jpg Bylo nás tam nakonec 40 aut. Editováno: 5. Březen 2017, autor: Pitrsman 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 5. Březen 2017 Sdílet Vloženo 5. Březen 2017 taky to tak beru Tomku to už je sešlost Pitrsman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ziklik Vloženo 5. Březen 2017 Sdílet Vloženo 5. Březen 2017 Před hodinou, Ondra16V napsal: Zleva: Tomus,já,Karlos a před ním tam stál sám velký kápo Malta ( ) ,Mičurin (Libor),Reesha,Michal,Pitrsman,Ziklik K tomu SIII- když jsme byli u aut chvíli před tím než jsme odjížděli,tak do Supa nastoupila holčina odhadem něco před 20 let Nám sklaplo Akorát nevím,co dělám špatně.Buď mám příliš malý plat a nebo (a to je reálnější) stojím u špatné silnice Ondro,nic špatně určitě neděláš....Buď hodně projíš,soudím podle toho,co jsi včera do sebe nacpal a nebo jsme se hold blbě narodili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ziklik Vloženo 5. Březen 2017 Sdílet Vloženo 5. Březen 2017 před 17 hodinami, Reesha napsal: Jak jako nemam fotku? Jinak super sraz Jj sraz byl fakt super,sešla se dobrá parta kluků 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 5. Březen 2017 Sdílet Vloženo 5. Březen 2017 ... a vidím, že průserář ziklik už si zrušil hlášku v tapatalku, nebo že by psal z PC? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.