Malta Vloženo 23. Květen 2016 Sdílet Vloženo 23. Květen 2016 řeknu vám, až to bude blíž 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 23. Květen 2016 Sdílet Vloženo 23. Květen 2016 Dle počasí. Když budou venku padat trakaře, tak bych přijel. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 23. Květen 2016 Sdílet Vloženo 23. Květen 2016 Takže se nemám stavovat pro Californii Nuffe? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 23. Květen 2016 Sdílet Vloženo 23. Květen 2016 Na 100% nemůžu slavim narozky jak já tak máma s tátou a všechno je už domluvené a zařízené Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 24. Květen 2016 Sdílet Vloženo 24. Květen 2016 Neslibuju,ale značím si. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias116 Vloženo 29. Květen 2016 Sdílet Vloženo 29. Květen 2016 (editace) přijede sice sestra kterou jsem dlouho neviděl ale na chvili přijedu. Edit: ona prijede s pritelem Editováno: 29. Květen 2016, autor: Alias116 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 29. Květen 2016 Sdílet Vloženo 29. Květen 2016 setru nenechávej samu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 29. Květen 2016 Sdílet Vloženo 29. Květen 2016 (editace) ___________________________________________________________________________________________________________________ Tímto bych Vás rád pozval na již tradiční "Bramborák v Sedlišti" aneb byl s náma už i Trabant k příjemnému posezení jsou určeny prostory restaurace Lašská Jizba http://www.lasskajizba.com/ dne 18.6.2016 tradičně v 14:00 Pro zbloudilce kousek mapky Účastníci srazu :1. Ondra16v2. ASPIRE 3. Motaaa 4. jozzi 5.TOMUS 6. inntel 7. mičurin 8. Galvi 9. nuff 10. Karlos 61 11. Alias116.......... No a hlavně to tu zas zaspamujte ať se v tom nedá pak vyznat Průběžně příspěvek budu aktualizovat. Editováno: 31. Květen 2016, autor: ASPIRE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mičurin Vloženo 30. Květen 2016 Sdílet Vloženo 30. Květen 2016 tak ja nepřijedu-rodinne oslavy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 30. Květen 2016 Sdílet Vloženo 30. Květen 2016 Škoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 30. Květen 2016 Sdílet Vloženo 30. Květen 2016 Kdyby to nebylo 200km .... rozjel bych se hned. Ale takhle, když ani vám se nechce k nám ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 31. Květen 2016 Sdílet Vloženo 31. Květen 2016 200km to ja mam v dvě strany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 31. Květen 2016 Sdílet Vloženo 31. Květen 2016 Jo, z Gliwic do Sedliště to je cca 100 kiláků a zpátky to jistý, ale já to mám 190 km JEDNU CESTU ... Jo, kdybych denně pendloval jako Malta do práce někam k Holomócu nebo i dál, tak bych to do Sedliště měl už jen kousek ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 31. Květen 2016 Sdílet Vloženo 31. Květen 2016 njn, mám to 167km, ale hlavně je to o LPG, nemít ho tam, určitě bych takhle nevyježďoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 31. Květen 2016 Sdílet Vloženo 31. Květen 2016 Vice než 110, 120 km bych nejezdil . To už se nevyplati. Ja už nepamatuju kdy poslednikrat jsem byl v polsku na sraze . Nepočitam mezinarodního srazu v Gliwicach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 31. Květen 2016 Sdílet Vloženo 31. Květen 2016 Já s výletem do PL a k Ekkarovi nemám problém Zbývá jen domluvit termín a můžeme vyrazit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 31. Květen 2016 Sdílet Vloženo 31. Květen 2016 Já to navrhoval - na nejbližší nebo hned po něm následující víkend (4-5 nebo 11-12 červen) - ale copak někdo byl schopnej napsat "Jo, přijedu" ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 31. Květen 2016 Sdílet Vloženo 31. Květen 2016 Teď o víkendu nemůžu (teda aspoň já).A příští víkend máme oslavy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 1. Červen 2016 Sdílet Vloženo 1. Červen 2016 Jenže pak už je těsně před prázdninama, to každá roba začne vyšilovat kvůli děckám na tábor a věcem pro ně nebo kvůli dovolený a věcem na ni - a další nějaký volný víkendy, kdy se nebude zrovna u polovičky lidí něco dít budou zas až někdy koncem zářijce nebo dokonce v říjenci ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 1. Červen 2016 Sdílet Vloženo 1. Červen 2016 Třeba se vyjádří i někdo jiný.Jinak prázdniny mi nedělají problém,tak by nás bylo maximálně na sraze míň. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 1. Červen 2016 Sdílet Vloženo 1. Červen 2016 Já mám s pořádáním takovejch krátkodobě plánovanejch akcí v době dovolenejch špatný zkušenosti. Pokud se to nenaplánuje a nezveřejní rok dopředu, aby si lidi stačili udělat na takovou akci "záznam v termínovým kalendáři", je návštěvnost takový na poslední chvíli ohlášený akce těžce ovlivněná situací "nemůžu, mám dovču a jedu tam a tam" popřípadě "nemůžu, kolega má dovču a já musím bejt v rachotě". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 2. Červen 2016 Sdílet Vloženo 2. Červen 2016 Přesně jak říkáš,se mi stalo zrovna dneska. Podáš prstík a sežerou Ti celou ruku. Mám první pracovně nabitý víkend a prý bude hůř. Rozjíždějí se školní výlety,zájezdy atd. Šoféři utíkají a zbytek se nezastaví až v říjnu. Zas na druhou stranu,peníze jsou fajn. Takže neslibuji účast na žádné akci,pokud budu mít volno samozřejmně rád přijedu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 2. Červen 2016 Sdílet Vloženo 2. Červen 2016 Kluci tež nepřijedu taky rodinné a zároveň moje oslavy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 3. Červen 2016 Sdílet Vloženo 3. Červen 2016 Já oznamuji že jsou docela vážně ohroženy všechny nadcházející akce do konce roku 2017 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 3. Červen 2016 Sdílet Vloženo 3. Červen 2016 A copak, nastupuješ na vojnu nebo do výkonu trestu? 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.