Přejít na obsah

ratras1

Doporučené příspěvky

Při brouzdání po netu jsem narazil na tohle http://www.levnealarmy.cz/eshop/pagery-radiove-gsm-gps/gsm-autoalarm-bez-montaze-electronic-micro-alarm-ema.html?id_block=3 docela delší dobu uvažuju o něčem co komunikuje přes GSM a dá se tak i zaměřit, tohle vypadá celkem dobře, schoval bych to do kufrum, kde si natáhnu novou zásuvku. Tak se ptám co vy na to? popřípadě jestli to někdo má :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ták, alarm přišel, prozatímně, dokud nedoinstaluju zásuvku do kufru, tak jsem ho dal standartně mezi sedačky. Co se velikosti týče je menší než jsem čekal, v zásuvce vyčnívá jenmálo. Pro prozatímním otestování spokojenost. Funguje dobře, zaměření přes GSM buňky je +- nějakých 300 m. Kontrolky na alarmu se dají vypnout, takže když je alarm aktivní nic nebliká, nic nesvítí. Aktivaci potvrdí zpětně prozvoněním. Jinak jejich ofiko stránky : www.mojeema.cz

Takže za mě zatím spokojenost.

Další zjištění: Ema lze ovládat pomocí aplikace pro Android telefon :)

Editováno: , autor: ratras1
Odkaz ke komentáři

• o 1 měsíc později...

bohužel rušičky co se všude prodávají za pár korum mají takový rozsah pásem že auto dokud tam bude rušička nikam nic nepošle

samozřejmě jsou i s GPS, ale to už není podstatný když zná polohu ale nemůže o ní dát info

např:

Rušička GSM signálu CDMA / GSM / DCS / PHS / 3G

SKLADEM - expedice do druhé dne

Vytvořte bezpříjmovou zónu signálu ve svém okolí.

Blokuje veškeré mobilní telefonní signály kolem sebe (CDMA:850-894MHz, GSM:930-960MHz, DCS:1805-1850MHz, PHS:1900-1980MHz, 3G:2110-2170MHz)

Rozsah 3 m až 15 m dle zástavby.

Zabudovaná 1500mAh baterie provoz 3 až 4 hodiny, také na napájení 12V, do sítě 220V EU zástrčka

Specifikace:

Typ blokován sítí: GSM/CDMA/DCS/PHS/3G

Maximální radiace Em @ 1M: méně než-10dBm

Blokování:

CDMA / GSM :850-960 MHz

• 3G: 2110-2170 MHz
  • DCS / PHS :1805-1980 MHz

Efektivní pokrytí rádius: 1 ~ 15M (5M typické, záleží na nosič sítě)

Nabíječka: Auto nabíječka + nabíjení přes USB

Hmotnost: 150g

Provozní teplota: -30 ~ 60'C

Provozní vlhkost: 5 ~ 95%

Skladovací teplota: -50 ~ +60' C

Ideální pro:

- malé seminární místnosti a sály

- malé kavárny či restaurace

- soukromé kanceláře

- Autobusy a vozidla

- VIP a soukromé akce

Editováno: , autor: Vaša
Odkaz ke komentáři

Vim o existenci techto zarizeni, ale preci jen jeste existuje moznost, ze zlodej prijde bez rusicky (napr. pri kradezich Colombuse). Navic, ze statistik Policie vyplyva, ze zlodeji vetsinou auto ukradnou, prevezou na jine misto a par hodin pockaji, zda-li si nekdo ukradeny vuz nedohleda.

Je mi jasny, ze kdyz auto budou chtit ukrast, tak ho proste ukradnou a auto muze byt sebelepe zabezpecene.

Resim zabezpeceni auta a asi jedinym "zpusobem" je dobre hav.pojisteni a GAP (pojisteni hodnoty vozu) a proste se smirit se skutecnosti, ze s tim nic nenadelam.

Odkaz ke komentáři

Používáme ve firemních vozech, má to spoustu výhod, lze doporučit.

Cena není přemršťená a docela zajímavá je i přenosnost do jiného vozu, výdrž bez napájení ap.

Mohu doporučit. :worthy

www.flajzar.cz výrobce, EMA má zlatou medaili z veletrhu zabezpečení Praha a je to český výrobek

Odkaz ke komentáři

• o 3 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...