ratras1 Vloženo 5. Červen 2012 Sdílet Vloženo 5. Červen 2012 Při brouzdání po netu jsem narazil na tohle http://www.levnealarmy.cz/eshop/pagery-radiove-gsm-gps/gsm-autoalarm-bez-montaze-electronic-micro-alarm-ema.html?id_block=3 docela delší dobu uvažuju o něčem co komunikuje přes GSM a dá se tak i zaměřit, tohle vypadá celkem dobře, schoval bych to do kufrum, kde si natáhnu novou zásuvku. Tak se ptám co vy na to? popřípadě jestli to někdo má Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ratras1 Vloženo 6. Červen 2012 Autor Sdílet Vloženo 6. Červen 2012 Nikdo nic jo? no objednal jsem to a uvidíme, chystám udělat zásuvku v kufru a picnu to tam + ještě PIR čidlo a pak se uvidí jak to bude nebo nebude dobré Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 7. Červen 2012 Sdílet Vloženo 7. Červen 2012 Rád si přečtu Tvé zkušenosti s tímto minialarmem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ratras1 Vloženo 8. Červen 2012 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2012 (editace) Ták, alarm přišel, prozatímně, dokud nedoinstaluju zásuvku do kufru, tak jsem ho dal standartně mezi sedačky. Co se velikosti týče je menší než jsem čekal, v zásuvce vyčnívá jenmálo. Pro prozatímním otestování spokojenost. Funguje dobře, zaměření přes GSM buňky je +- nějakých 300 m. Kontrolky na alarmu se dají vypnout, takže když je alarm aktivní nic nebliká, nic nesvítí. Aktivaci potvrdí zpětně prozvoněním. Jinak jejich ofiko stránky : www.mojeema.cz Takže za mě zatím spokojenost. Další zjištění: Ema lze ovládat pomocí aplikace pro Android telefon Editováno: 8. Červen 2012, autor: ratras1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ratras1 Vloženo 9. Červen 2012 Autor Sdílet Vloženo 9. Červen 2012 Po dnešní propršené noci, další zjištění, nastavení otřesového snímače na tu nejvyšší citlivost je opravdu moc, když pořádně lilo, tak ho to spustilo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodaforum20 Vloženo 7. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2012 Uz jsi ho schoval nekde v kufru? Standartne do zasuvky nebo jsi ho schoval nekam pod tapec? Ptam se kvuli pripadnemu poklesu signalu GSM, zda-li to neovlivni funkci samotmeho alarmu. Osobne se mi take libi, ale kdyz bude tento alarm viditelny pri pripadneho zlodeje, tak to postrada smysl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 7. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2012 Staci jedna rusicka GSM signalu a tvoj alarm je uz nefunkcny!!! :kol-31: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 8. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2012 (editace) bohužel rušičky co se všude prodávají za pár korum mají takový rozsah pásem že auto dokud tam bude rušička nikam nic nepošle samozřejmě jsou i s GPS, ale to už není podstatný když zná polohu ale nemůže o ní dát info např: Rušička GSM signálu CDMA / GSM / DCS / PHS / 3G SKLADEM - expedice do druhé dne Vytvořte bezpříjmovou zónu signálu ve svém okolí. Blokuje veškeré mobilní telefonní signály kolem sebe (CDMA:850-894MHz, GSM:930-960MHz, DCS:1805-1850MHz, PHS:1900-1980MHz, 3G:2110-2170MHz) Rozsah 3 m až 15 m dle zástavby. Zabudovaná 1500mAh baterie provoz 3 až 4 hodiny, také na napájení 12V, do sítě 220V EU zástrčka Specifikace: Typ blokován sítí: GSM/CDMA/DCS/PHS/3G Maximální radiace Em @ 1M: méně než-10dBm Blokování: CDMA / GSM :850-960 MHz 3G: 2110-2170 MHz DCS / PHS :1805-1980 MHz Efektivní pokrytí rádius: 1 ~ 15M (5M typické, záleží na nosič sítě) Nabíječka: Auto nabíječka + nabíjení přes USB Hmotnost: 150g Provozní teplota: -30 ~ 60'C Provozní vlhkost: 5 ~ 95% Skladovací teplota: -50 ~ +60' C Ideální pro: - malé seminární místnosti a sály - malé kavárny či restaurace - soukromé kanceláře - Autobusy a vozidla - VIP a soukromé akce Editováno: 8. Srpen 2012, autor: Vaša Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodaforum20 Vloženo 8. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2012 Vim o existenci techto zarizeni, ale preci jen jeste existuje moznost, ze zlodej prijde bez rusicky (napr. pri kradezich Colombuse). Navic, ze statistik Policie vyplyva, ze zlodeji vetsinou auto ukradnou, prevezou na jine misto a par hodin pockaji, zda-li si nekdo ukradeny vuz nedohleda. Je mi jasny, ze kdyz auto budou chtit ukrast, tak ho proste ukradnou a auto muze byt sebelepe zabezpecene. Resim zabezpeceni auta a asi jedinym "zpusobem" je dobre hav.pojisteni a GAP (pojisteni hodnoty vozu) a proste se smirit se skutecnosti, ze s tim nic nenadelam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Austin Vloženo 9. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2012 Používáme ve firemních vozech, má to spoustu výhod, lze doporučit. Cena není přemršťená a docela zajímavá je i přenosnost do jiného vozu, výdrž bez napájení ap. Mohu doporučit. www.flajzar.cz výrobce, EMA má zlatou medaili z veletrhu zabezpečení Praha a je to český výrobek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hudák.KV Vloženo 31. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2012 Taky o tom to uvažuju.Opravdu je to dobrá investice? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.