Pawlisko Vloženo 18. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2014 Tak to jsme se nepochopili Každopádně určitě to pomůže domácím kutilům, já jsem se už domluvil se Stringem I tak díky ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 18. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2014 radsi bych tam dal nejaky led pasek pres celou sirku takto to bude porad takovy bodovy osvetleni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawlisko Vloženo 18. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2014 Taky by to nemuselo vypadat špatně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 19. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2014 To ale bude svitit zbytecne moc. Pred tou LEDkou je jeste rozptylovaci plast, ktery zajisti, ze to az tak bodove neni. Ten plast je tam original. Pokud nekdo vynda popeknik a nahradi ho kobereckem, je potreba ten kus plastu z popelniku vycvaknout a zacvaknout ho do tela te cele schranky. ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 19. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2014 tak zalezi jak silne diody v tom pasku pouzijes,daji se koupit aj slabe svitici,ten rozptylovac stejne moc nefunfuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 20. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2014 Podle me funguje dobre. Mam tam LEDku, ktera sviti hodne do siroka, myslim ze 120°. Takze to mozna dost pomuze... Je ale pravda, ze to nejak extra intenzivne nesviti. To mi ale vyhovuje. ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boby91 Vloženo 21. Únor 2015 Sdílet Vloženo 21. Únor 2015 Mohl by mi někdo poradit, kdybych chtěl tu diodu modrou ? Jaký odpor atp koupit Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.