Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Nazdar chlapi, zrovna dneska jsem měřil s kamarádem za jízdy turbo, váhu vzduchu,.. bloky 3 a 11. Zapnul jsem logování, start-stop, vše v pořádku, ale jakmile se to pokusím otevřít v Log Vieweru ze stránek Dieselpoweru, tak mi to zahlásí "Access violation at address 0049B3C3 in module 'dp_logview.exe'. Read of address 00000028" a konec, nic se nenačte... :( Kamarád sice neustále koukal na hodnoty a prý to neházelo žádný velký rozdíly, ale tak přece jenom bych to chtěl vidět. Když to CSV otevřu v excelu tak tam data jsou, mohl bych udělat graf v excelu, ale přece jenom tohle je snazší do budoucna. Co se týče programu tak zaznamenáno ve VCDS 10.6. Logy jsem dělal dva a nejde ani jeden.. :( Hold Excel to jistí kdyžtak

Vloženo

VAG BoBo: to jsem zkoušel plus ještě asi 2 nebo 3 další programy, kupodivu to taky funguje nějak divně. Nakonec jsem z toho musel udělat grafy v Excelu a vyčíst si to v tom.

Jen pro jistotu - Vám verze 10.6 (pro HEX-CAN klon) funguje bez problémů? Jen abych věděl, že malí kolegové neudělali někde chybu.. jak říkám, hodnoty tam jsou, jenom je asi nějak nakopnutej soubor, protože v LogVieweru bez problémů přečtu ten ukázkovej soubor. Ještě se asi zeptám na dieselpower fóru jak radí Ozi.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...