Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

• Autor

jo ale kdyz vezmu ten konektor od toho cidla tak 3 z tech dratu jsou s kostrou spojene a jeden ne

Hledej v dílenské příručce. Ale při měření těch kabelu to musí byt od těch budíku i od čidla odpojené. A co se tak dívám do příručky, tak bych odpojil konektor i od řídicí jednotky.

Upraveno od VAG BoBo

• Autor

a to muzu jenom tak odpojit od ridici jendotky cely ten konektor

Ano. A určitě před manipulaci s elektrikou odpoj prvně akumulátor.

• Autor

hoši tak jste všichni vedle az na par vyjimek tak je to rozpadly termostat a jeste mam jednu chybu tam nejak 30-00 zkrat cidla na plus takze ted budu badat

Tak zkrat čidla na plus, zapřičinil jednoznačně termostat, nasral se a prokousl ti někde čidlo nebo drát. :D

• Autor

a jak mi mohl nekde prokousnout drat :D dneska koupim termostat a zkusim tam dat to stare cidlo a uvidim co to udela :)

A vymazal si tu závadu, jestli se znova ukáže? Mohla tam naskočit i při montáži, když si třeba zapnul klíč a neměl připojenou svorkovnici na čidlo.

• Autor

vymazal a ukazala se znova svorkovnice byla zapojena na cidle klic byl vypnuty

Jak si poznal že termostat v háji?

• Autor

porad je otevrena velky okruh chladici soustavy teplota motoru se nevysplhala vice jak 63 stupnu a chladic byl uplne varici

A na těch 63 stupních, se ručička nepohne ani kousek?

Tak to vidíš, Davidbe, nakonec to byl ten termostat. Taková blbinka a Ben a jim podobní mě tady málem ukamenovali, že jsem si dovolil podotknout, že by to mohl být termostat. Ale jsem rád, že jsi přišel na příčinu poruchy a dokázal jsi ji odstranit. Čus-bus, Felicius! :kol-47:

• Autor

rucicka nereagovala vubec jeste musim vyresit ten zkrat na ten plus musim to poradne projit zitra vymenim termostat a uvidime no :)

jsem docela zvedavy co to bude :)

Termostat sice rozsypaný byl, nicméně 63 °C je teplota kdy se ručka od rohu spolehlivě odlepí.

Nehledě na to, že v těhle vedrech a při stojícím autě je 90-ka i při vadném termostatu jen co zastavíš.

ach jo přesně tak a celou diskusi se bavíme o jednom, nechápu co má rozsypaný termostat s ležící rafikou teploměru v těchto teplotách, WAG BoBo i Wojnar :kol-47:

Tak to vidíš, Davidbe, nakonec to byl ten termostat. Taková blbinka a Ben a jim podobní mě tady málem ukamenovali, že jsem si dovolil podotknout, že by to mohl být termostat. Ale jsem rád, že jsi přišel na příčinu poruchy a dokázal jsi ji odstranit. Čus-bus, Felicius! :kol-47:

To jsem zvědavy jak vymění ten termostat, jestli to opraví tu ručičku, bez zásahu do elektroniky :_icon_smich2:
  • Autor

mozna ze tam je jeste treba zavada na necem jinem no budou to hodiny badani a zkouseni :)

• Autor

tak hosi termostat vymeneny teplomer bez reakce jo a porad ta stejne zavada co jsem psal podle diagnostiky teplota motoru uz je 90 stupnu skoro hned ale teplomer bez funkce

Tím pádem bude chyba někde v budíku nebo kabelu. Kdyby nefungovalo to čidlo tak by ti to diagnostika nemohla ukázat. Některé starší Pola měly čidla dvě.

• Autor

jo to ma jenom jedno na termostatu a druhe ma na chladici ale to neni k tomu aby ukazovalo teplotu

• Autor

zkusim dat ot mamy z feldy budiky a uvidim co to udela :)

Proboha ty máš k mání druhou feldu? Tak co tady celou dobu řešíme. :rolleyes:

• Autor

jo ale to je 1.3 ale jednobod takze to asi neni stejne aha :D

Myslíš jako že ten budík bude jiný?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.