Červenec 7, 201213 r Autor jo ale kdyz vezmu ten konektor od toho cidla tak 3 z tech dratu jsou s kostrou spojene a jeden ne
Červenec 7, 201213 r Hledej v dílenské příručce. Ale při měření těch kabelu to musí byt od těch budíku i od čidla odpojené. A co se tak dívám do příručky, tak bych odpojil konektor i od řídicí jednotky. Upraveno Červenec 7, 201213 r od VAG BoBo
Červenec 9, 201213 r Autor hoši tak jste všichni vedle az na par vyjimek tak je to rozpadly termostat a jeste mam jednu chybu tam nejak 30-00 zkrat cidla na plus takze ted budu badat
Červenec 10, 201213 r Tak zkrat čidla na plus, zapřičinil jednoznačně termostat, nasral se a prokousl ti někde čidlo nebo drát.
Červenec 10, 201213 r Autor a jak mi mohl nekde prokousnout drat dneska koupim termostat a zkusim tam dat to stare cidlo a uvidim co to udela
Červenec 10, 201213 r A vymazal si tu závadu, jestli se znova ukáže? Mohla tam naskočit i při montáži, když si třeba zapnul klíč a neměl připojenou svorkovnici na čidlo.
Červenec 10, 201213 r Autor vymazal a ukazala se znova svorkovnice byla zapojena na cidle klic byl vypnuty
Červenec 10, 201213 r Autor porad je otevrena velky okruh chladici soustavy teplota motoru se nevysplhala vice jak 63 stupnu a chladic byl uplne varici
Červenec 10, 201213 r Tak to vidíš, Davidbe, nakonec to byl ten termostat. Taková blbinka a Ben a jim podobní mě tady málem ukamenovali, že jsem si dovolil podotknout, že by to mohl být termostat. Ale jsem rád, že jsi přišel na příčinu poruchy a dokázal jsi ji odstranit. Čus-bus, Felicius!
Červenec 10, 201213 r Autor rucicka nereagovala vubec jeste musim vyresit ten zkrat na ten plus musim to poradne projit zitra vymenim termostat a uvidime no jsem docela zvedavy co to bude
Červenec 10, 201213 r Termostat sice rozsypaný byl, nicméně 63 °C je teplota kdy se ručka od rohu spolehlivě odlepí. Nehledě na to, že v těhle vedrech a při stojícím autě je 90-ka i při vadném termostatu jen co zastavíš.
Červenec 10, 201213 r ach jo přesně tak a celou diskusi se bavíme o jednom, nechápu co má rozsypaný termostat s ležící rafikou teploměru v těchto teplotách, WAG BoBo i Wojnar
Červenec 10, 201213 r Tak to vidíš, Davidbe, nakonec to byl ten termostat. Taková blbinka a Ben a jim podobní mě tady málem ukamenovali, že jsem si dovolil podotknout, že by to mohl být termostat. Ale jsem rád, že jsi přišel na příčinu poruchy a dokázal jsi ji odstranit. Čus-bus, Felicius! To jsem zvědavy jak vymění ten termostat, jestli to opraví tu ručičku, bez zásahu do elektroniky
Červenec 11, 201213 r Autor mozna ze tam je jeste treba zavada na necem jinem no budou to hodiny badani a zkouseni
Červenec 11, 201213 r Autor tak hosi termostat vymeneny teplomer bez reakce jo a porad ta stejne zavada co jsem psal podle diagnostiky teplota motoru uz je 90 stupnu skoro hned ale teplomer bez funkce
Červenec 11, 201213 r Tím pádem bude chyba někde v budíku nebo kabelu. Kdyby nefungovalo to čidlo tak by ti to diagnostika nemohla ukázat. Některé starší Pola měly čidla dvě.
Červenec 11, 201213 r Autor jo to ma jenom jedno na termostatu a druhe ma na chladici ale to neni k tomu aby ukazovalo teplotu
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.