Přejít na obsah

Hluk od pravého kola


mee

Doporučené příspěvky

Dobrý, jestli vás můžu poprosit o radu. Chytil jsem smyk kvuli auta co mi vyjelo do cesty a skončilo to že boční kola narazily o pátník a najednou jsem poslouchal takový divný hluk od předního pravého kola. Chystám se to dát servisu aby zjistilo co s tím může být, tak se vás chci zeptat co to může být. Děkuji mockrát.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ono bylo právě načle, a ted jak kdyby odešlo. Měli byste někdo odkaz na ložiska na přední kola pro Octavia II 1.9 TDI, rok 2006? Našel jsem nějaké ale nějak tomu nevěřím tak bych byl rád kdyby mi někdo dal odkaz na nějaké kvalitní. Díky moc

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Měl bych ještě poslední otázku na vás, známý mi říkal že musím u přední nápravy vyměnit celý náboj s ložiskem. Mě by zajímalo jestli musím či nemusím a půjde jen ložisko, abych potom nezjistil že mi je samotné ložisko na nic.

Přitom jsem našel jen ložisko předního kola - FAG ale nevím jak poznám aby mi to pasovalo na to moje auto. Jak to poznám či jestli jsou ložiska stejné. Díky moc za rady

Editováno: , autor: mee
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No ptal jsem se známých a slyšel jsem že jestli koupím ložisko ( http://www.obautodily.cz/skoda_octavia_lozisko_predniho_kola_fag_sada-1J0498625S ) plus práce mechanika tak že mě to vyjde na stejno kdybych koupil přední náboj s ložiskem, že bych nemusel platit za práci mechanikovy. Ale spíše si myslím že levnější bude když nechám jen ložisko vyměnit..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...