Publikováno Říjen 3, 200618 r Ahoj chlapi mam Octavku rv 01 a mam tam navigaci original od skody ale je to bohuzel v anglictine nevite nekdo co se s tim da delat aby tam byla cestina jde navolit pouze v menu anglictina , nemcina , francouzstina + vsechny druhy ale cestina tam proste neni pordte co s tim dekuji.
Říjen 3, 200618 r aby česky mluvila ti udělám doma,ale české menu né,ale můžu zařídit. cosby@centrum.cz
Říjen 9, 200618 r také si s tím poradím ........ Ale jdi ty slibotechno... hlavně že funguje tempomat...............vid
Listopad 3, 200717 r mam navi DX ale je v nemcine nevite jesli bude mluvit cesky kdyz tam dam cd ceskou mapu a kdyby ne tak kolik asi stoji pocesteni?
Listopad 3, 200717 r Musíš mít Boot CD s CZ jazykem.Jinak B navi umím naučit česky i menu a kde se da sehnat
Březen 17, 200817 r ahojte borci, vie niekto poradiť či sa dá zvýšiť verzia softu v DX navi? ...mám verziu z roku 2003 a je iba v ENG...dá sa s tým niečo robiť? dík
Březen 17, 200817 r ahojte borci, vie niekto poradiť či sa dá zvýšiť verzia softu v DX navi? ...mám verziu z roku 2003 a je iba v ENG...dá sa s tým niečo robiť? dík Myslím, že se to dá přeinstalovat na novější verzi. Napiš SZ "cosby", ten ti poradí a možná i předělá.
Březen 20, 200817 r tu je obrázok NAVIGACIE z Vagu, kvôli typu...cosby poradíš? Upraveno Březen 21, 200817 r od Rudolfo
Březen 22, 200817 r ahojte borci, vie niekto poradiť či sa dá zvýšiť verzia softu v DX navi? ...mám verziu z roku 2003 a je iba v ENG...dá sa s tým niečo robiť? dík Samozrejme da se nahrat novejsi a v CZ. vice na PM nebo mail.
Listopad 18, 200816 r Ahoj všem. Mám DX navigaci a ted jsem si opatřil mapy ČR+PL. softwear nainstalovan byl ale mapy mně neukazal. Píše že musim vložit jiné cd? Mapy kter má a jsou německé,funguji v pohodě?? Prosím o radu Děkují
Duben 26, 200916 r Nevíte jak se dá dostat čestina do RNS DX - popřípadě o někom kdo to dělá v okolí Vysočiny
Květen 4, 200916 r Je Forďácká, ale stejná jak v Octavii a potřebuju do toho dát češtinu. Upraveno Květen 4, 200916 r od miro84
Květen 4, 200916 r ale takle se to neoznačovalo.Je to sice radio navigation system,ale tohle označení se myslím tehdy neoznačovalo,proto mě to zmátlo
Květen 6, 200916 r A dá se to nějak poznat ? Někde jsem kdysi něco četl že třeba podle zadávání cíle - mizely tam písmenka která již nemohla být zvolena - ale přesně si to už nepamatuju ( u týhle teda nemizí ) Naviguje i hlasem - teda německy a nebo anglicky A pokud se nemílím měla by chodit po Can-bus ( má na to připojení K-BUS ) Upraveno Květen 6, 200916 r od miro84
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.