Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdar. Jak nam ted tak pekne prsi, tak jsem si jednou vsiml, ze mam mokry koberec v kufru. Kdyz jsem ho zvedl, tak jsem zjisitil, ze je pod nim voda. Dival jsem se jestli neni mokre viko, ze by netesnil motorek ostrikovacu, ale nic. Pohlidal jsem si to po dalsi jizde a tece tam asi nekde mezi naraznikem a vikem, ale nevim kudy. Do kufru to tece vlevo v rohu mezi dnem a plastovym kritem prahu kufru. Setkali jste se nekdo s tim?

Mi to dělaly neorigo-tuningové zadní světla,které netěsnily.

• Autor

Svetla mam origo, ale je to dobry postreh. Zkusim ho vymontovat a zkontrolovat, protoze je pravda, ze se mi do toho svetla trochu opira naraznik.

Halfi: světla skontroluj, jsi zřejmě na dobré cestě... ;) Stejný problém jsem měl s hatchbackem MR2000, řešeno ještě v záruce. Chybělo!!!! těsnění levé zadní skupinové svítilny, technici mi řekli, že to tam prostě ve Škodovce zapoměli dát. V kufru mokro jako sfiňa, celá rezerva pod vodou, plesnivý koberec v kufru, měnili jej na záruku i s tím papundeklem. A to jsem krátce před tím, než jsem tento problém zjistil, byl na RP, kde si odfajfkovali, že mimojiné kontrolovali tlak v pneumatikách a taky v rezervě... :angry: Kua, kdyby ten technik, co to dělal, jen automaticky neodfajfkoval všechny položky a ráčil třeba zvednout koberec v kufru a podívat se tam, tak by musel zjistit, že je celá rezerva pod vodou. Udělal jsem jim tam v servisu tenkrát pěknou melu, parchantům zku*... fuck

• Autor

Tak jsem se dneska pustil do zjistovani co a jak a myslim, ze zavada je odstranena. Potom, co jsem sundal plast na prahu kufru a bocni plast, ktery vede ke svetlu a nakonec i svetlo, tak jsem zjistil, ze vede v zadnim sloupku hadice pro odtok vody asi ze strechy. Tak jsem sel po te hadici a zjistil jsem, ze je vypadnuta z takove gumove průchodky. Takze veskera voda tekla ne pod auto, ale do auta. TAk jsem tu hadici zpatky zastrcil, nastrojil auto a doufam, ze je po problemu.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.