Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

mam problem s kolisanim rucicky u octy 1 1.8 t,hlavne u studeneho motoru me vyskoci a pak klesne a chvili zustane na nule,nekdy me to drzi,termostat mam pul roku novy-original...co to muze byt?cidlo teploty?

urob diagnostiku,ale čidlo bude asi v "háji" :)

měl jsem ten samý problém, po výměně čidla vše v pohodě...

• Autor

primo to nesouvisi s problemem,ale nedavno jsem menil predni desky,svicky,vzduch.filtr a mechnik si rek penize za 3.hodky prace,kua nejak moc ne?,jinak to cidlo je na jak dlouho a mozna bych menil olej v prevodovce.

Nechal jsem si jej měnit s výměnou vlnovce - dvojité čidlo cca 620,-, práce 300,- - otázka pár minut.

Vše v autorizovaném servisu (je nejblíž)

Mám ale jinou motorizaci

Upraveno od Lonanek

primo to nesouvisi s problemem,ale nedavno jsem menil predni desky,svicky,vzduch.filtr a mechnik si rek penize za 3.hodky prace,kua nejak moc ne?

no k*rva,že moc :kol-44:

za hodinku sa to dá urobiť...

Upraveno od libero1071

• Autor

byl jsem po dovolene jeste v dobre nalade,ale taky se me to zdalo prehnane,bere 250kc na hodku,material jsem mel svuj za levno z netu,tak si chtel asi vydelat pritom jsme na malem meste,zlodejina.

Upraveno od Wojnar
Necituj poslední příspěvek!!

• Autor

Ne, tohle je na teplotu nasávaného vzduchu!

muzes me tu dat link na to cidlo,diky.

• Autor

vzali byste tu cinu?kdyz je to pod stejnym cislem?.Muze dojit k pozkozeni motoru?kdybych jej nemenil,nebo jaky to ma vliv na auto?

Čínu neber!

Čidlo je dvojité - jeden okruh pro budíky

-druhý pro motor

pokud ti blbnou budíky, teplota pro motor může být v pohodě.

Nech to zkontrolovat VAGEM.

• 2 týdny později...
  • Autor

Meni se to cidlo jen u chladneho motoru?nebo jakou teplotu muze mit motor,zacalo me auto na LPG cukat po vymene svicek je to cca mesic co jsem daval BOSCH LONGLIFE - F7LTCR

tak u chladnejšieho motora je menšia pravdepodobnosť popálenia sa :kol-43:

• Autor

Muze nekdo napsat jak vymenit to cidlo?V knizce jak na to jsem to nenasel,udajne to neni moc slozite,nejaky obrazek by se hodil,udajne je to cidlo u bloku motoru z prave strany

čidlo v tahu 100%

• 1 měsíc později...

Ale pozor jsou dvě provedení a liší se konektorem. Já potřeboval modrý hranatý a výslovně jsem to napsal do objednávky a samozřejmě že poslali s půlkulatým konektorem. Nakonec jsem ho koupil za zlodějskou cenu ve Škodovce a tam mi nosili čidla na ukázku a až třetí bylo ono. Prý na více než 10 let satarý auto jim počítač nic neřekne. Bylo to pro 1,8 T a používaly se obě provedení naráz, asi podle výbavy auta, jenže konektor má každý provedení jiný a tak to není záměnný bez přemontování konektoru.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.