tomas89 Vloženo 25. Září 2015 Sdílet Vloženo 25. Září 2015 Elegance. Zadni parkovaky climatronic vyhrejvane sedacky el sklopna zrcatka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 25. Září 2015 Sdílet Vloženo 25. Září 2015 Podle mě je ta cena +/- normální, není nějak extra suprová. Pokud je auto z ověřeného zdroje a doloženou historií, tak proč ne... Osobně bych do toho ale kvůli vysokému nájezdu nešel. Podle mě je lepší koupit dražší méně jetou ojetinu, kterou můžeš ve 250 tis. ještě prodat. Ty už se toho auta asi nezbavíš...Navíc máš dost vysokou pravděpodobnost, že budeš muset dále investovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas89 Vloženo 25. Září 2015 Sdílet Vloženo 25. Září 2015 Prohlidka proběhla na aute podle servisky vse puvodni rozvody ve 180. Ale turbo houka a zdalo se mi. Ze kvalty sly ztuha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dedek007 Vloženo 26. Září 2015 Sdílet Vloženo 26. Září 2015 (editace) Nezlobte se pánové, ale to jsou zase kydy. Pak se nedivte, že se u nás stáčí o 106 Jen pro info, kolega měl ten motor v Passatu a turbo odešlo až ve 360tis, vstřiky i dvouhmota původní, když to ve 400tis dával do ESA. Já měl kdysi OII s tímhle motorem a ve 230tis šla do světa a také vše původní. Ale faktem je, že jsme měli oba problém se ztrácením vody, tedy hlava byla zralá na repas jak je u těchto motorů obvyklé. Ale to je investice na cca 10tis i s prací. Takže si zjisti, jestli se ztrácí voda z nádobky, jestli máš možnost. Jinak si k ceně připočti tu desítku Už je to aspoň facelift? Jinak turbo hlučnější u těchto motorů je, ale Tvůj případ jsem neslyšel. U horšího chodu řadičky většinou postačí vyměnit olej v převodovce. Editováno: 26. Září 2015, autor: Dedek007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sytic Vloženo 5. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2015 Kámoš se byl dneska podívat na jednu octavii, a pak mi poslal fotky, abych mu poradil... Přijde mi, že na těch 16" Proxima jsou nějaký větší gumy, jak balony. Nemáte taky ten pocit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 5. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2015 Třeba Continental PremiumContact 5 mají taky opravdu větší průměr, i když jsou to 55-ky. Některá pneu to tak mají ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ales123 Vloženo 24. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2015 Zdravím všechny kteří se orientují v tomto prostředí více nežli já,potřebuji pár rad ,abych se nespálil(v minulosti jsem koupil španělský taxík a samé potíže).Teď odešla hlava a už nechci investovat.Ohlížím se po O2 ,našel jsem jednu r.2005,1,6 75kw,nájezd 138000km ,dovoz německo ,1.majitel.Je k ní servisní kniha se zápisy v němčině a německý velký techničák.Podle VIN jsem na cebii ajetých km nenašel(je možné to zjistit v autorizovaném servise?)Určitě se na něj půjdu podívat se servisákem,ale zajímá mě jestli nebudu mít problém s přihlášením,případně co to bude stát.....pokud někdo poradí budu rád Ve 120000 údajně měněny rozvody,na co bych se měl připravit u takového nájezdu km ,nějaké zásadní výměny dílů? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 24. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2015 (editace) Určitě ti kilometry servis nezjístí protože je to dovoz a oni vidí jen kilometry zapsané při kontrolách v ČR. Řešení je jedině podle mě zkusit německý autosalón jestli tam nezjístí něco. V ČR kilometry u dovozu nezjístíš. Jedině přes škodovácký uzavřený systém kde se píšou km a závady ale i reklamace a tam tě nahlédnout nenechají ani někde se tam nedostanou. Já bych prohlídl vše. A kolikrát než kilometry je důležitější celkový stav auta a hlavně jestli nebylo silněji bourané. Serviska se dá lehce zfalšovat. Někde na netu radili obvolat ty servisy pokud na ně jde najít kontakt a zeptat se jich na to auto. Rozvody bych po koupi raději zkontroloval a pokud by se zdály divné, ihned bych vyměnil.. Já bych ale do dovozu nešel. Moc málo věcí se dá o takovém autě dohledat. A za jakou cenu je ta O2? A výbava slušnější? Editováno: 24. Říjen 2015, autor: Petrkiller Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ales123 Vloženo 24. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2015 (editace) je to tato O2 http://www.jvkauto.cz/id-32851563/skoda-octavia-ii-1-6-75kw-boh-vybava-1majite.html Dokonce jsem našel i kladné recenze na tento bazar ,ale to si můžou napsat sami... Editováno: 24. Říjen 2015, autor: Ales123 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 24. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2015 Ten dovoz přes bazar bych byl taky opatrnější. Mám stejnýho combi i v tý barvě, jen TDI, a taky z Německa ale hledal sem si ho sám a jelo se pro něj, mám tak jistotu že s tím u nás nikdo nešachoval, akorát vyřízení papírů sem nechal na pánovi co to dovezl, má s tím zkušenosti a já nemusel nikde lítat. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 25. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2015 (editace) Osobně bych se tu octu šel kouknout s dobrým mechanikem i kdybych mu měl dát 1000kč aby mě to prohlídl. Nebo se dá údajně domluvit i s autorizovaným servisem že by ti to auto prohlídli před koupí. Pokud s tím bude bazar souhlasit .. Výbavu má hodně pěknou teda. Ale má taky odvážnou cenu za 10 let staré auto vypláznout 150 000 ještě v benzínu je docela dost. Pokud oželíš vyhřívané přední sklo (spolupracovník ho má v C-maxu a strašně si ho chválí při ranních teplotách) za mě zbytečnost a 10 Airbagu které by se měly za 15 let vyměnit pokud to auto ještě bude existovat a pokud to je pravda že jich tolik má protože se mě to zdá nějak moc tak bych se poohlídl po méně vybavené a lacnější. Je to dost za tak staré auto v benzínu. A papíry v tomhle případě už neřešíš. Oni to buď mají napsané na sebe nebo ti to vyřeší i se značkami sami protože jim to stojí na dvoře. Kámoš koupil v bazaru F1 z itálie a bazar mu vyřídil papíry sam i se značkami. A palubní počítač v té octe není taky žádná sláva. Kdyby měla maxidot je to lepší. Editováno: 25. Říjen 2015, autor: Petrkiller Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 25. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2015 (editace) a 10 Airbagu které by se měly za 15 let vyměnit pokud to auto ještě bude existovat a pokud to je pravda že jich tolik má protože se mě to zdá nějak mocTo víš že nemá, jen to tak píšou protože to líp vypadá O II má max 6 Editováno: 25. Říjen 2015, autor: šulda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 25. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2015 AKo pozerám na tú octaviu, tak výbava ambiente pre Nemecko. Osobne by mi tam chýbal tempomat, automatická klíma, zadne elektrické okna. Ak hu naozaj chceš tak určite hu poriadne prever, pretože skoro každé auto z nemecka je stočené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel S Vloženo 25. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2015 (editace) Octavia 2 má i 10 Airbagů a ne jenom 6.Mám eleganci a mám jich 10 rv.9.2006.Kolega v práci má taky eleganci a to má od nového auta rv.taky 2006 a má 10 Airbagů. Ta modrá oct.je podle mě drahá .Opiš VIN. a zajed do Škodovky at ti řeknou historii auta,když píše řádně vedená S.k. Dělal jsem to taky tak a zdarma a bez problémů mě řekli histirii. Jinak z cca.8mi aut vyšlo jenom jedno ,kde seděla historie.Ostatní stočenky ,nebo neměli historii, nebo bourané. Editováno: 25. Říjen 2015, autor: Pavel S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan76 Vloženo 25. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2015 Maximálně 6 airbagu. Napisu je deset. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel S Vloženo 25. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2015 Elegance má 10.ale to na té fotce není elegance.!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 25. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2015 To by mě zajímalo kde je má. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan76 Vloženo 25. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2015 Mám eleganci a mám 6 airbagů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 25. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2015 Právě, O3 může mít až 9. Kdepak by vzala O2 10bagů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel S Vloženo 25. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2015 Přední sloupek L+P-2x Volant+spolujezdec-L+P-2x Př.sedadla L+P-2x Prostřední sloupek L+P-2x Zadní sloupek L+P-2x A to je celkem 10!! Tak to mám v autě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel S Vloženo 25. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2015 (editace) A podle kodů výbav,která je v S.k.,nebo nalepeno v kufru auta ,jich mám 10. Editováno: 25. Říjen 2015, autor: Pavel S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan76 Vloženo 25. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2015 (editace) Toto je jen jeden. Editováno: 25. Říjen 2015, autor: petan76 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 25. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2015 Přesně. 6ks Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 25. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2015 Airbagy máš 2x přední, 2x boční, 2x hlavové. Ještě se do aut dávají boční zadní a kolenní, ale pochybuju, že poslední dva zmiňované vůbec měla. Spíš určitě ne. Plno lidí vidí štítky na všech sloupcích a hned je počítají dohromady[emoji2] Hlavových jsou 2ks a štítků 4 nebo 6[emoji6] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel S Vloženo 25. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2015 Tak pokud je tohle bráno jako jeden,tak máš pravdu. Potom teda nerozumím těm kodum. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.