Jiňa328 Vloženo 11. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2012 Zdravim vsechny měl jsem moji fabku v servisu na vyměnu oleje,sviček a všech filtru od te doby kdyš necham auto dva dny stat a je pod 20C špatně chyta,čidlo teploty jsem vyměnil je to pořad stejne VAG nic nepiše.Mužou to dělat ty nove svičky???mam tam DENSO k20tt.Dekuju za rady a omlouvam se za založeni noveho tema nikde nic podobneho sem tu nenašel vždy to vyřešilo čidlo teploty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudetak Vloženo 22. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2012 (editace) Denso je obecně jistě kvalitní značka, ale dílenská příručka uvádí BRISK DR15TC (50kW verze navíc CHAMPION RC-89 PYC). P.S. Již se mě i stalo, že nový snímač teploty chladící kapaliny byl KO. Editováno: 22. Srpen 2012, autor: Sudetak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.