Superbíček Vloženo 13. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2012 (editace) Tak jsem cca před rokem sliboval fotky,z toho jak si polepím supíka folii,jenže k mé smůle jsem ještě musel měnit motor,pač se k tomu přechozí majitel choval jako pí**.Tak jsem se do toho dneska pustil a půlka je skoro hotová.Psalo mi hodně lidí,že to je tak pro 2-3 lidi,tak jsem si vzal na pomoct 10-letou sestru a posuďte sami.Pokud by jste chtěli nějaký kontakt na folie,mám chlápka co to prodává v Praze-Měcholupech za dobrý ceny,jinak mě ty folie u něj vyšly na 3 700Kč což bylo 16 m x 1.52m. V ostatních firmách,co se tím zabývají za to chtěli od 17tis do 30tis s tím,že za cena folií je od 2tis-4tis a ostatní je za práci,sice vám dají záruku,ale na kamínky a oděrky z parkoviš´t se to nevztahuje,takže vám udělají folii bez bublinek a nějakých nerovností,ale po chvilce ježdění tam naskáčou.Takže je lepší si to nalepit sám. Jinak pokud jste někdo lepil nějaký folie na supíka,hoďtě fotky,rád se mrknu. Editováno: 15. Srpen 2012, autor: Superbíček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 14. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2012 jste šikovní, vypadá to bez zbytečných bublinek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 14. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2012 Pěkná práce ale mě to na té tmavé tak nevinikne. Je to vidět jen zblízka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Superbíček Vloženo 14. Srpen 2012 Autor Sdílet Vloženo 14. Srpen 2012 Jojo,máš pravdu,nesmí se na to koukat zblízka:-D Je fakt,že to člověk dostane do ruky až po pár dílech,ale asi pak strhnu jen kapotu a udělám novou,jinak je taky hodně znát,jestli máte folii s kanálkama nebo bez,ty s těma kanálkama jsou supr na lepení bez bublinek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 14. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2012 Caues :-) Vypadá to pěkne :-) teď otázka jak dlouho to vydrží :-) Jinak dá se koupit tak 50x20 cm kousek ? :-) kolega by si stim chtel polepit průduchy klimy :-) ma holou verzi supa :-) popřipadě hod odkaz odkud to mas :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Superbíček Vloženo 14. Srpen 2012 Autor Sdílet Vloženo 14. Srpen 2012 (editace) Čauves,to ti vyfotím zítra až bude světlo,mám polepený lišty ve dveřích a madla,na průduchy se chystám a bylo by dobrý polepit i rámečky u klik,aby to nějak vypadalo,mám na něj číslo,prodává to v daných fomátech,napiš mi na mejla ti ho pošlu,nevím jak to tu je,aby to nebrali jako reklamu a nesmazali.Kaktusak1989 gmail.com(Jinak jsem dodal další foto). S tou výdrží je to různy,všechny firmy co berou tyhle folie a dělají je,tak říkali 3 roky minimálně a dávají na to záruky od 3-6let,jentak co jsem pochytil.Tak i kdyby to vydrželo minimálně 3 roky,tak si myslím,že za ty peníze mít new celopolep je dobrý. Editováno: 15. Srpen 2012, autor: Superbíček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pumpy Vloženo 24. Září 2012 Sdílet Vloženo 24. Září 2012 Ahoj je to fakt super, ja uz mam za sebou polep strechy na me byvale C4 a mas pravdu ze to chcejen trosku zrucnosti a muzes se do toho pustit sam Mohl bych poprosit o ten kontakt na folie? Je to super cena ja jsem kupoval cca za 1000 kc rozmer 120 x 200 cm… Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Superbíček Vloženo 25. Září 2012 Autor Sdílet Vloženo 25. Září 2012 Napiš mi pm,ať tu nedělám reklamu:-) Ale jinak já jsem kupoval rozměr 180x150 za 390Kč,sice nevím,jak se bude chovat ta folie v zimě,ale zatím na sluníčku měla úspěch. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JrkB2 Vloženo 10. leden 2013 Sdílet Vloženo 10. leden 2013 zdravím, lepím auta a můžu ti říct, že si dost užiješ až to budeš sundavat, tahle čínská folie se s kanálkama aplikuje bez bublin sama v podstatě, ale demontáž je skoro o ruce. Cena auta do kvalitní fólie se pohybuje tak, jak jste psali nahoře. Také se lépe sundavá,a ochrání lak každopádně. V podstatě to cos ušetřil za folii, dáš potom za demontáž a ošetření laku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Superbíček Vloženo 10. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 10. leden 2013 Uz jsem sundaval a predelaval vsechny dvere,pac mi ukradli chrom. Listy a poskrabali dvere a slo to krasne,po velkych kusech se sundavala a nezustal ani kousek lepidla,sem pak upnu fotky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 11. leden 2013 Sdílet Vloženo 11. leden 2013 Něco jiného je to sundávat po pár měsících a pak třeba po roce. Když sundávám fólie ze skel tak je to to stejné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Superbíček Vloženo 11. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 11. leden 2013 Já to sundaval po 10 měsících,ale to je jedno,já jsem s tímhle spokojen a když si to někdo udělá jinde,tak prosím,jen jsem napsal,že to jde:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 1. Březen 2013 Sdílet Vloženo 1. Březen 2013 Otazka: ak pouzijem foliu inej farby aku mam v technickom preukaze, je potrebne to do neho zapisat, podobne ako pri zmene farby laku? A este jeden "drsny" priklad folie:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 1. Březen 2013 Sdílet Vloženo 1. Březen 2013 Ano , pak se to zapisuje jako zmena barvy automobilu pomoci folie ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajo323 Vloženo 1. Březen 2013 Sdílet Vloženo 1. Březen 2013 tak ten je moc pekný ,taký nemá nikto iný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 1. Březen 2013 Sdílet Vloženo 1. Březen 2013 Barva strašná-fuj fuj fuj, nárazník vcelku "šukézní" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 1. Březen 2013 Sdílet Vloženo 1. Březen 2013 Mě se na tom líbí jen ty kola. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Superbíček Vloženo 1. Březen 2013 Autor Sdílet Vloženo 1. Březen 2013 (editace) Libova barvicka,je dobry u tohohle,ze to je neprehlednutelny:-D jinak co jsem se ptal poldu,tak pokud mas cernou a das si nejakou podobnou,carbon,nebo matna,tak to nemusi byt,ale pak jak jsou zmeny treba z bily na tenhle, ,zabinec'' :-D tak tam to musi byt,jinak ten naraznik je peknej na supikovi. Editováno: 1. Březen 2013, autor: Superbíček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kami Vloženo 11. Duben 2013 Sdílet Vloženo 11. Duben 2013 Ahoj, sice to bude k tématu Plasti Dip a ne ke karbonu. Četl jsem si, že jsi měl v plánu dipovat kola a zrcátka bílým matem. Nevím zda jsi to už udělal, ale mírné varování. Bílý dip vypadá peckově, i na kolech, jen s tím, že pokud nemáš Dip s UV ochranou, tak to časem žloutne. V Evropě se zatím ve spreji s UV neprodává, ale pokud už to na káře máš, tak mytí je jednoduché. Stačí autošampón a nebo nějaká aktivní pěna. U kol může být i kyselina na kola, neublíží, ale pokd budeš mít nějaké mastné skvrny ( olej, vazelína a pod. ), tak určitě doporučuji aktivní pěnu. Nikdy ne tech. benzín, nebo jakýkoliv přípravek na benzínové bázi. Pokud budeš chtít inspiraci, nebo rady tak mrkni na www.kamilcar.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Superbíček Vloženo 11. Duben 2013 Autor Sdílet Vloženo 11. Duben 2013 Čauves,tak jsem se nakonec na plasti dip vysral,kamarád mi nabídnul,že mi to stříkne,tak jsem se byl na to podívat,tak nárazníky a kapota v černým matu jsou supr a přes víkend mi stříkne kola,tak sem pak naházím fotky a pokud to bude ok,tak dám i kontakt,dělá to za dobrý peníze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AntonioB721 Vloženo 5. Květen 2013 Sdílet Vloženo 5. Květen 2013 Tak jak to dopadlo s tím kamarádem co foto??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 5. Květen 2013 Sdílet Vloženo 5. Květen 2013 Mna by zaujimalo ako sa s Plastidipom daju vyvazit kolesa... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kami Vloženo 5. Květen 2013 Sdílet Vloženo 5. Květen 2013 Ahoj, vyvážení kol s Plasti Dipem je úplně stejné, jako normálně. lepící závaží v poho a u klasického to jde při troše šikovnosti taky a pokud se PD poškodí, lze to v poho opravit. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ohayo Vloženo 7. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2013 Mě by zajímalo, jak by se dal ten nárazník vytvořit. Pdle mého je to vrchní část ze superbáckýho nárazníku a spodní je k tomu přivařená z rsa. Nemáte někdo zkušenost nebo nápad jak na to? Díky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 8. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2013 V podstate sis odpovedel sam. Vrsek ze supa. Spodek z rs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.