Duben 12, 201411 r Zvuk,tah,spotřeba v pohodě. Na výkon motoru jsou účinnější zákroky než změna výfuku i když tlumič výfuku s tím více méně taky trochu souvisí.
Duben 13, 201411 r Mě šlo právě o to jestli se něco z toho nezhoršilo .... dva laufy musí mít nějaký vliv na výkon ... spíš v horším slova smyslu.
Duben 13, 201411 r Je to jen muj pocit. Ten vyfuk je nejak pocitanej. Pokud tam das vic laufu musi se to nejak podepat ... Nebo se pletu?
Duben 13, 201411 r Jsem jen laik, ale myslím, že dokud je tam DPF, jakožto největší překážka ve výfukovém potrubí, tak to motor nemá šanci poznat nebo jen minimálně a spíše to bude mít pozitivní vliv o něco málo rychlejší odvod spalin. Pravdu máš v tom, že je to nějak počítané, takže to nikdy nebude jako oem řešení.
Květen 13, 201411 r Pánove, prosím o radu. Vy kdo jste montovali zadní difuzor, jakou barvou jste ho lakovali, myšleno odstín. Černý lesk a nebo černý mat? Díky!
Květen 13, 201411 r já to dle fotek tipoval u Tebe na lesk.....mám stejnou barvu, tak přemýšlím....černej mat to už má téměř z výroby,ne?
Květen 13, 201411 r Já měl díl poškrábaný, ale určitě bych to nechal stříknout i tak. Akorát mě štvalo, že původní díl je tam nacvaknutý a myslím zajištěný šrouby, ale tohle se tam musí lepit, ačkoliv je to originál příslušenství.
Květen 15, 201411 r Aha, trošku jsem to nepochopil,naivně jsem si myslel, že se to lepí na nárazník a až teď jsem pochopil že originální část se dá sundat.....pak přemýšlím jestli by nestačilo originální díl sundat, nalakovat na černo a vrátit zpět... ušetřil bych si lepení a koupi originálního příslušenství
Únor 4, 201510 r Oživím trochu tohle téma. Co říkáte na tenhle výfuk? http://www.racing-tuning-shop.cz/Detail/Spoilery-a-tuning/superb-(ii)-08-/sportovni-ladeny-vyfuk-duplex-2tlumice-2-x-dvojita-koncovka-ulter-skoda-superb-ii/1431/60167 Vypadá podle mě fajn, akorát nevím jak to bude s kvalitou. Stále se mi nedaří sehnat výfuk ani např. parohy v solidním stavu, tak uvažuji i nad touto variantou... mám TDI 2.0 103KW + CHIP. Díky předem za názory.
Únor 4, 201510 r muj osobní názor je ten , že doba těhle "originálních kolotočů" už je dávno pryč pokud to neni opravdu ORIGINÁL 3,6 kterej má stejně smysl pouze v estetice nech supovi prdelku jakou má nezničíš si nárazník a ještě za tu opičárnu ušetříš Upraveno Únor 4, 201510 r od HANZTD
Únor 5, 201510 r to mika-el - teraz som si vsimol, ze si mi pisal aj k fotke, takze si ju nasiel aj sam hovorim o tejto foto - http://forum.skodahome.cz/gallery/image/53462-img-20140831-145318-hdr/ a ide asi presne o ten isty vyfuk, na ktory si tu dal odkaz ty. k zvuku sa velmi vyjadrit neviem, kedze tento vyfuk namontoval predchadzajuci majitel. ale myslim ze vyzera lepsie ako s originalom
Únor 12, 201510 r Kdybyste někdo stále scháněl komplet výfuk za 10 nabízím komplet na 3.6 ze svýho auta.
Únor 13, 201510 r Například zde: http://auto.bazos.cz/inzerat/42579376/Skoda-Superb-36-V6-Vyfuk.php inzeratu je velice malo a vyfuky jsou hned pryc.
Únor 18, 201510 r LadaT : dával jsi nějaký sport ?Chtěl bych tu 3,6tku rochu oživit - je hodně utlumená... Co by se stalo kdybych vyřadil ten střední tlumič ?
Únor 18, 201510 r No úplně sportovní to není spíš prasárna ale za svodáma jsme udělali klapku s regulací hlasitosti jakou má třeba camaro nebo mustang ovládání v kabině takže pohoda když je to zavřený je to jako "sériovej" výfuk a s otevřenou je to hááááárdcore ale zatím mám vyzkoušeno jen na volnoběh auto je komplet podvozkově odstrojený čekám na nový pružiny (jinak info tady v ćechách zkrácený pružiny na 3.6 nejdou sehnat ale v ÚK pohoda a mám sport paket a podle fotek rozdíl bude dost velkej) taky nový tlumiče Bilstein B10 a dávám komplet všchno nový takže ramena tečky silent uložení stabilizator a všechny ložiska. Takže až to postavíme počítám cca 2 týdny tak dám odkaz na youtube video.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.