Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

To je jasný, ale šlo mi o to, aby nešlo auto otevřít jen tak, že někdo zkusí vzít za kliku, když budu spát vedle. Asi jak říká oct, dát klíč do nějaké stíněné krabičky a odzkoušet.

Vloženo

Tak je otázka, jestli budeš spát tak blízko auta, aby šlo otevřít. Přeci jen akční rádius je snad metr od "kliky", takže když si stan postavíš dva tři metry od auta, tak kessy fungovat nebude

Vloženo

Tak ale zas to nefunguje na neviem ako vzdialenosť. To budeš spať meter od auta? Však to vyskúšaj, mne napr. nešlo, keď som stál pri vodičových dverách a žena pri spolujazdcových, tak zatiahla za klučku a nič, nešlo jej to. 

Vloženo

Když stojím u dveří, spolujezdec svoje dveře neotevře. Funguje to do 1 m. Jednou jsem schválně zkusil (na odlehlém místě, abych nevypadal jak idiot) rozpažit co nejvíc ruce, klíč v jedné ruce a druhou se přibližoval ke dveřím a nešlo otevřít.

Vloženo

Co vim tak cely figl zlodeju spocival v tom, ze:

- zlodej (1) sel za majitelem se zarizenim A

- zarizeni A prijimalo signel z original klicku

- zarizeni A posilalo/opakovalo signal do zarizeni B pomoci technologie, ktera funguje na versi vzdalenost

- zarizeni B mel u sebe zlodej (2), ktery stal u vozu

- zarizeni B se pro auto tvarilo jako original klic

- zlodej (2) tedy normalne odemknul dvere jako by mel original klic

Vloženo

Dneska jsem si sedl poprve do SIII s hnedym interierem a musim rict, ze me prijemne prekvapil. Do te doby jsem videl jenom hnedy L&K v OIII a ten se mne nelibil vubec. Nevim, jestli bych se rozhodl pro hnedou nebo bezovou, cernou urcite ne (a vim, ze budu ve vyrazne mensine).

Vloženo (editace)

A nejake foto,ako to vypada v Superbe?Mna to oslovilo,ked som pred par dnami sedel v novom Alltracku s hnedou v interiery,ozaj prijemne a nadherne.

Tiez som zastanca bezovej,ale tato hneda by aj mna u Superba oslovila.

Editováno: , autor: Patrik1971
Vloženo

já mám hnědou kůži a jsem fakt spokojený, na začátku jsem trošku litoval, že jsem si měl dát světlou, ale s dětmi mi ti nepřišlo jako dobrý nápad.

Černou bych si nedal z principu, je to tuctovka.

Vloženo

A nejake foto,ako to vypada v Superbe?

Člověče ty máš smůlu - dneska jsem byl v servisu neplánovaně zas, asi před hodinou, kvůli výměně žárovky. Kdybych to věděl, tak ti to vyfotím.

Vloženo

Ano v reálu vypadá lépe, tahle barva se špatně fotí. Ve skutečnosti je tmavší. Hnědý interier ve skutečnosti opravdu příjemně překvapil všechny lidi v mém okolí.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...