oct Vloženo 31. Březen 2016 Sdílet Vloženo 31. Březen 2016 Zabalit klíček do alobalu? Ale pro jistotu před uložením ke spánku vyzkoušet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 31. Březen 2016 Sdílet Vloženo 31. Březen 2016 (editace) Lidi neblaznete. Když bude zlodej chtit, tak se tam vzdycky dostane. Vypaci vlozku zamku, vymackne/rozbije nejaky okno, odtahnou to, atp. Tech zpusobu je spousta. Bohuzel... Editováno: 31. Březen 2016, autor: Martin Bednář Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ghost7 Vloženo 31. Březen 2016 Sdílet Vloženo 31. Březen 2016 To je jasný, ale šlo mi o to, aby nešlo auto otevřít jen tak, že někdo zkusí vzít za kliku, když budu spát vedle. Asi jak říká oct, dát klíč do nějaké stíněné krabičky a odzkoušet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anorex Vloženo 31. Březen 2016 Sdílet Vloženo 31. Březen 2016 Tak je otázka, jestli budeš spát tak blízko auta, aby šlo otevřít. Přeci jen akční rádius je snad metr od "kliky", takže když si stan postavíš dva tři metry od auta, tak kessy fungovat nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brasci Vloženo 31. Březen 2016 Sdílet Vloženo 31. Březen 2016 Tak ale zas to nefunguje na neviem ako vzdialenosť. To budeš spať meter od auta? Však to vyskúšaj, mne napr. nešlo, keď som stál pri vodičových dverách a žena pri spolujazdcových, tak zatiahla za klučku a nič, nešlo jej to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
homy Vloženo 31. Březen 2016 Sdílet Vloženo 31. Březen 2016 si pořiď zámek zpátečky a je to:-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spirito Vloženo 31. Březen 2016 Sdílet Vloženo 31. Březen 2016 Když stojím u dveří, spolujezdec svoje dveře neotevře. Funguje to do 1 m. Jednou jsem schválně zkusil (na odlehlém místě, abych nevypadal jak idiot) rozpažit co nejvíc ruce, klíč v jedné ruce a druhou se přibližoval ke dveřím a nešlo otevřít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 31. Březen 2016 Sdílet Vloženo 31. Březen 2016 To muselo vypadat zajímavě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ghost7 Vloženo 31. Březen 2016 Sdílet Vloženo 31. Březen 2016 Díky za zkušenosti. Pokud je to aktivní do 1m, tak to je ok. Nemám možnost zatím vyzkoušet, na dodání Supa teprve čekám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 31. Březen 2016 Sdílet Vloženo 31. Březen 2016 Jinak jsem z hecu dal klicek do kovove krabicky a Kessy vesele fungoval. Olovenou bednu na vyzkouseni doma nemam... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ghost7 Vloženo 31. Březen 2016 Sdílet Vloženo 31. Březen 2016 http://www.ebay.com/itm/Car-Keyless-Go-Blocking-Security-Bag-RFID-Blocking-Bag-/252286470330?hash=item3abd7208ba:g:AD8AAOSwx-9Wv6G~ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Regno Vloženo 31. Březen 2016 Sdílet Vloženo 31. Březen 2016 Ja som zase čítal,že treba dať klúčik do chladničky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 31. Březen 2016 Sdílet Vloženo 31. Březen 2016 Nejlip zakopat na zahradě, olovenou desku na to a zalejt betonem. Pro jistotu jeste ptedtim vzit ovladac párkrát kladivem :-) 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eMeF Vloženo 5. Duben 2016 Sdílet Vloženo 5. Duben 2016 Co vim tak cely figl zlodeju spocival v tom, ze: - zlodej (1) sel za majitelem se zarizenim A - zarizeni A prijimalo signel z original klicku - zarizeni A posilalo/opakovalo signal do zarizeni B pomoci technologie, ktera funguje na versi vzdalenost - zarizeni B mel u sebe zlodej (2), ktery stal u vozu - zarizeni B se pro auto tvarilo jako original klic - zlodej (2) tedy normalne odemknul dvere jako by mel original klic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 6. Duben 2016 Sdílet Vloženo 6. Duben 2016 Dneska jsem si sedl poprve do SIII s hnedym interierem a musim rict, ze me prijemne prekvapil. Do te doby jsem videl jenom hnedy L&K v OIII a ten se mne nelibil vubec. Nevim, jestli bych se rozhodl pro hnedou nebo bezovou, cernou urcite ne (a vim, ze budu ve vyrazne mensine). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 8. Duben 2016 Sdílet Vloženo 8. Duben 2016 (editace) A nejake foto,ako to vypada v Superbe?Mna to oslovilo,ked som pred par dnami sedel v novom Alltracku s hnedou v interiery,ozaj prijemne a nadherne. Tiez som zastanca bezovej,ale tato hneda by aj mna u Superba oslovila. Editováno: 8. Duben 2016, autor: Patrik1971 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
homy Vloženo 8. Duben 2016 Sdílet Vloženo 8. Duben 2016 já mám hnědou kůži a jsem fakt spokojený, na začátku jsem trošku litoval, že jsem si měl dát světlou, ale s dětmi mi ti nepřišlo jako dobrý nápad. Černou bych si nedal z principu, je to tuctovka. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 8. Duben 2016 Sdílet Vloženo 8. Duben 2016 Nevím, mi ta hnědá přijde jako 80-ky v USA.. Ale asi lepší, jak černá, jak píše homy.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 8. Duben 2016 Sdílet Vloženo 8. Duben 2016 A nejake foto,ako to vypada v Superbe? Člověče ty máš smůlu - dneska jsem byl v servisu neplánovaně zas, asi před hodinou, kvůli výměně žárovky. Kdybych to věděl, tak ti to vyfotím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochaine Vloženo 8. Duben 2016 Sdílet Vloženo 8. Duben 2016 Tohle je fotka co jsem našel, když jsem chtěl vidět kombinaci hnědé kůže s červenou barvou. Na svém to nafocené nemám, tak snad toto stačí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
homy Vloženo 8. Duben 2016 Sdílet Vloženo 8. Duben 2016 zkusím nafotit, mám zrovna naklizeno:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 8. Duben 2016 Sdílet Vloženo 8. Duben 2016 (editace) Jinak v realu ta hneda vypada lepe nez na fotkach. Editováno: 8. Duben 2016, autor: Martin Bednář Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 8. Duben 2016 Sdílet Vloženo 8. Duben 2016 Ano, je to podle mě i tmavší. Odesláno z mé postele pomocí Firefoxu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka951 Vloženo 8. Duben 2016 Sdílet Vloženo 8. Duben 2016 Ano v reálu vypadá lépe, tahle barva se špatně fotí. Ve skutečnosti je tmavší. Hnědý interier ve skutečnosti opravdu příjemně překvapil všechny lidi v mém okolí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
homy Vloženo 8. Duben 2016 Sdílet Vloženo 8. Duben 2016 Narychlo telefonem 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.