Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Červená je super. Od března jsem (krom svého) potkal jen dva.

post-2983-0-00041200-1463171083_thumb.jp

Jiná kola, světlý vnitřek a kombajn a byl bych plně spokojen :)

Odesláno ze smartphonu Sony Xperia™ Z3 přes Tapatalk

• 5 týdnů později...

Hezké auto. Momentálně jediná Škodovka, kterou bych si koupil dobrovolně.

Odesláno ze smartphonu Sony Xperia™ Z3 přes Tapatalk

Bude, je zadána ve specifikaci exteriéru pro SportLine

btw. na tom videu toho sedanu - nepřijde vám, že má levý výfuk níž než pravej...??

jj, vypadá to tak, teda čeho si nevšimnete :-D

Upraveno od ziza23

btw. na tom videu toho sedanu - nepřijde vám, že má levý výfuk níž než pravej...??

zřejmě je na cestě upadnout....:-))

• 4 týdny později...

Mě se nelíbí vnitřek ve všech nových škodovkách,... je to hrůza plastová. Středový panel je na blití, ledpásek je strašně kýčovitej.

Jinak Sup3 je zvenku fakt krásnej.

Upraveno od eXt

No jo no. Kdyz ono to je fakt tezky. Dneska se vnitřek v kuzi a dreve dela defacto uz jenom u Rolls Royce. A i oni, potvory jedny, tam nejakej ten plastik sem tam uz taky propašovali.

A kycovitej LED pasek je dneska uz taky skoro v kazdym druhym (lepsim) aute.

Treba takovej S-kovej Mercedes.

Tam bys byl zblitej kazdou chvili:

http://www.auto-mania.cz/wp-content/uploads/2015/08/test-mercedes-benz-s500-l-4matic-at-p5.jpg

Holt tezko si vybrat :-)

Upraveno od Martin Bednář

Tak ono faktem je, že se většina automobilek aspoň snaží v zákazníkovi vyvolat dojem hodnotného interiéru tam, kde je to vidět - bohužel Škodovka si v posledních letech nedělá hlavu ani s tímto. Na druhou stranu SIII je v interiéru ještě docela snesitelný a proti středovému panelu nic nemám, LEDky jsem v reálu ještě taky neviděl, takže nevím. Bohužel totéž se nedá říci o všech interiérech Škodovky, podle mého je na tom dnes nejhůř interiér OIII a jsem zvědav, jestli na tom facelift něco změní..

Upraveno od _Denis_

• 2 týdny později...

Ahojte měl bych velkou prosbu o pomoc

Sháním na termín 30.7. k zapůjčení na svatbu vůz Škoda Superb III ( nový model ) hatchback nejlépe v černé barvě (je to pro kamaráda překvapení, je blázen do Škodovek :) půjde pouze o spanilou jízdu a prohlédnutí vozu nadšeným kamarádem.

V případě že by jste měli tento vůz k dispozici KROMĚŘÍŽ , prosím o info o podmínkách zápůjčky, v případě vašeho os. vozu ho můžete řídit v když budete mt čas a ochotu, samo že to nechci zadarmo.

PS: Taky jsem Škodovák, sice malej citigo:) od loňska

Předem Děkuji

S pozdravem Tomáš Kotek

724 542 142

Celkem to chápu, ale pro tyto účely existují půjčovny. Obávám se, že jen tak někdo svoje auto nepujčí. Ale např. já když jsem chtěl na den supa loni na podzim, šel jsem ke Klokočkům a jako vážný zájemce jsem je ukecal. Pak jsem sice nakoupil jinde, ale to je jiná historie a blbost dealera

... kdyz by si nejakemu prodejci vysvetlil situaci, a byl trochu z tech rozumnych, urcite by to slo,.. ale zase samozrejme, bylo by to polepene auto a atd.... palivo platis ty, to je jasne, ale treba kdyz by si mu neco prihodil za pujceni,.. urcite by se to dalo akceptovat.

Ale Kromeříž je celkem daleko odemne, takze to neklapne.

Presne, zkusil bych dealera.

Ahojte páni,

Díky za rady a snahu, poptával jsem cca u 10 dealerů, vše polepené, nebo bez pojištění a nebylo možné zapůčit, případně půjčené, ale nakonec jsem uspěl zde http://www.mechanikapv.cz/automechanika/autopujcovna 

Upraveno od velkej.tom

• 2 měsíce později...
  • 1 měsíc později...

.

Upraveno od Lukason

• 1 měsíc později...

Je to fakt hodně povedené auto, ta zelenožlutá je parádní, ale i ta červená mu sluší. Za mě nejlepší a ze současné produkce i jediná hezká Škodovka :kol-47:

Když jsem to video objevil musel jsem ho sem hned dát! Souhlasím s tebou, aktuálně nejhezčí a nejdotaženější Škodovka. :kol-47:  

Upraveno od Decibel ES

Nevíte někdo, na kolik vyjde v autorizáku výměna předního okna s vyhřevem? 

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.