Prochaine Vloženo 13. Květen 2016 Sdílet Vloženo 13. Květen 2016 Červená je super. Od března jsem (krom svého) potkal jen dva. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 13. Květen 2016 Sdílet Vloženo 13. Květen 2016 Jiná kola, světlý vnitřek a kombajn a byl bych plně spokojen Odesláno ze smartphonu Sony Xperia™ Z3 přes Tapatalk 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eMeF Vloženo 18. Květen 2016 Sdílet Vloženo 18. Květen 2016 http://m.ihned.cz/c1-65295710-clarkson-se-obul-do-superbu-nekonfliktni-uhlazene-koncernove-auto-proste-emoci Kdo je ten Clakson? Znate ho nekdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 18. Květen 2016 Sdílet Vloženo 18. Květen 2016 Neznáme a tyto hospodské nesmysly bych tady neřešil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 18. Červen 2016 Sdílet Vloženo 18. Červen 2016 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 18. Červen 2016 Sdílet Vloženo 18. Červen 2016 Hezké auto. Momentálně jediná Škodovka, kterou bych si koupil dobrovolně. Odesláno ze smartphonu Sony Xperia™ Z3 přes Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochaine Vloženo 21. Červen 2016 Sdílet Vloženo 21. Červen 2016 Plaketa za předním kolem, jak ukazovali ve Frankfurtu nebude? https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/a1/8a/e2/a18ae29e3bfca5f0748276ee1222c79b.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ziza23 Vloženo 21. Červen 2016 Sdílet Vloženo 21. Červen 2016 Bude, je zadána ve specifikaci exteriéru pro SportLine Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 21. Červen 2016 Sdílet Vloženo 21. Červen 2016 btw. na tom videu toho sedanu - nepřijde vám, že má levý výfuk níž než pravej...?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ziza23 Vloženo 21. Červen 2016 Sdílet Vloženo 21. Červen 2016 (editace) jj, vypadá to tak, teda čeho si nevšimnete :-D Editováno: 21. Červen 2016, autor: ziza23 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
signoflife Vloženo 21. Červen 2016 Sdílet Vloženo 21. Červen 2016 btw. na tom videu toho sedanu - nepřijde vám, že má levý výfuk níž než pravej...?? zřejmě je na cestě upadnout....:-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eXt Vloženo 13. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2016 (editace) Mě se nelíbí vnitřek ve všech nových škodovkách,... je to hrůza plastová. Středový panel je na blití, ledpásek je strašně kýčovitej. Jinak Sup3 je zvenku fakt krásnej. Editováno: 13. Červenec 2016, autor: eXt 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 13. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2016 (editace) No jo no. Kdyz ono to je fakt tezky. Dneska se vnitřek v kuzi a dreve dela defacto uz jenom u Rolls Royce. A i oni, potvory jedny, tam nejakej ten plastik sem tam uz taky propašovali. A kycovitej LED pasek je dneska uz taky skoro v kazdym druhym (lepsim) aute. Treba takovej S-kovej Mercedes. Tam bys byl zblitej kazdou chvili: http://www.auto-mania.cz/wp-content/uploads/2015/08/test-mercedes-benz-s500-l-4matic-at-p5.jpg Holt tezko si vybrat :-) Editováno: 13. Červenec 2016, autor: Martin Bednář Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 14. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2016 (editace) Tak ono faktem je, že se většina automobilek aspoň snaží v zákazníkovi vyvolat dojem hodnotného interiéru tam, kde je to vidět - bohužel Škodovka si v posledních letech nedělá hlavu ani s tímto. Na druhou stranu SIII je v interiéru ještě docela snesitelný a proti středovému panelu nic nemám, LEDky jsem v reálu ještě taky neviděl, takže nevím. Bohužel totéž se nedá říci o všech interiérech Škodovky, podle mého je na tom dnes nejhůř interiér OIII a jsem zvědav, jestli na tom facelift něco změní.. Editováno: 14. Červenec 2016, autor: _Denis_ 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velkej.tom Vloženo 23. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2016 Ahojte měl bych velkou prosbu o pomoc Sháním na termín 30.7. k zapůjčení na svatbu vůz Škoda Superb III ( nový model ) hatchback nejlépe v černé barvě (je to pro kamaráda překvapení, je blázen do Škodovek půjde pouze o spanilou jízdu a prohlédnutí vozu nadšeným kamarádem. V případě že by jste měli tento vůz k dispozici KROMĚŘÍŽ , prosím o info o podmínkách zápůjčky, v případě vašeho os. vozu ho můžete řídit v když budete mt čas a ochotu, samo že to nechci zadarmo. PS: Taky jsem Škodovák, sice malej citigo:) od loňska Předem Děkuji S pozdravem Tomáš Kotek 724 542 142 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
signoflife Vloženo 24. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2016 Celkem to chápu, ale pro tyto účely existují půjčovny. Obávám se, že jen tak někdo svoje auto nepujčí. Ale např. já když jsem chtěl na den supa loni na podzim, šel jsem ke Klokočkům a jako vážný zájemce jsem je ukecal. Pak jsem sice nakoupil jinde, ale to je jiná historie a blbost dealera 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 25. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2016 ... kdyz by si nejakemu prodejci vysvetlil situaci, a byl trochu z tech rozumnych, urcite by to slo,.. ale zase samozrejme, bylo by to polepene auto a atd.... palivo platis ty, to je jasne, ale treba kdyz by si mu neco prihodil za pujceni,.. urcite by se to dalo akceptovat. Ale Kromeříž je celkem daleko odemne, takze to neklapne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 26. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2016 Presne, zkusil bych dealera. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velkej.tom Vloženo 1. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2016 (editace) Ahojte páni, Díky za rady a snahu, poptával jsem cca u 10 dealerů, vše polepené, nebo bez pojištění a nebylo možné zapůčit, případně půjčené, ale nakonec jsem uspěl zde http://www.mechanikapv.cz/automechanika/autopujcovna Editováno: 1. Srpen 2016, autor: velkej.tom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 21. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2016 15 let Škody Superb: 161021 Vlajkova lod znacky slavi jubileum.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 7. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2016 (editace) . Editováno: 19. Červenec 2019, autor: Lukason Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Decibel ES Vloženo 20. leden 2017 Sdílet Vloženo 20. leden 2017 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 20. leden 2017 Sdílet Vloženo 20. leden 2017 Je to fakt hodně povedené auto, ta zelenožlutá je parádní, ale i ta červená mu sluší. Za mě nejlepší a ze současné produkce i jediná hezká Škodovka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Decibel ES Vloženo 20. leden 2017 Sdílet Vloženo 20. leden 2017 (editace) Když jsem to video objevil musel jsem ho sem hned dát! Souhlasím s tebou, aktuálně nejhezčí a nejdotaženější Škodovka. Editováno: 20. leden 2017, autor: Decibel ES 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ghost7 Vloženo 23. leden 2017 Sdílet Vloženo 23. leden 2017 Nevíte někdo, na kolik vyjde v autorizáku výměna předního okna s vyhřevem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.