WooDYQ28 Vloženo 28. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2012 Prosím vás ako zapojím zadné repro na originálne Fabiacke rádio, a ktoré repro by ste mi odporučili na to radio a do zadu do tych príprav na repro lebo tam nemám žiadne vdaka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 28. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2012 HLADAJ!!! JE TO TU UZ X-KRAT NAPISANE!!! A ked sa uz pytas tak treba napisat aj AKE MAS RADIO+ AUTO. Do fabie idu 2 rozmery reprakov. Treba natiahnut aj kabelaz od repra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WooDYQ28 Vloženo 29. Srpen 2012 Autor Sdílet Vloženo 29. Srpen 2012 1, 4 MPI nie je kombi, a rádio je originál kazeták od škody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 29. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2012 Potrebujes: 11metrov repro kablu, 4x piny do ISO konektoru,2 x vyskove repro do dveri,2xrepro do kufra. citaj: http://forum.skodahome.cz/forum/22-autohifi/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 29. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2012 pokud má na kazetu tak ten nemá výstup na zadní repro! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baraba13 Vloženo 30. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2012 (editace) Pro Milhausek - není pravdou že nemá výstup na zadní repro,záleží co tam má za origo rádio,já mám ve svojí fabuli 1.4 Mpi r.v 2000 kazetu origo a výstup na zadní jsem neměl ale syn má 1.9 Tdi r.v 2000 a ten má origo rádio i s výsupem na zadní repro,vše originál nic dodělávaného. Editováno: 30. Srpen 2012, autor: baraba13 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 30. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2012 uvedu to na pravou míru, radio MS202 nemá výstup na zadní repro, radio MS402 má výstup na zadní repro.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.