Publikováno Srpen 29, 201213 r Dobrý den. Mám problém u octávky 1,6 74kw, Při cestě do práce mi začal jít motor na 3 válce.Mám podezření na svíčky nebo kabely zapalovací. Svíčky tam jsou nějaké ngk a maj už nalítáno asi 30000km. Potřeboval bych auto dostat domu a nevím zda je to bespečné a jak jet,abych něco dalšího nezničil. Auto jede,ale netahne a v ot.pod2000 to cuká.|Domu to mám furt do kopce.Abych třeba nezničil něco v katalizátoru nebo tak....Děkuji za připomínky.
Srpen 29, 201213 r Zničíš katalyzátor, páč se do něj dostane nespálený v tom jednom válci benzín. Pokud ovšem motor jde na tři válce právě kvůli absence zapalování. Pokud jeden válec nejede, protože třeba nejde vstřik, pak to riziko nehrozí. Jenže Ty to nevíš, tak neriskuj.
Srpen 30, 201213 r ř.j. motoru vyhodnotí , který válec nespaluje a v něm odstaví dávku paliva. Ale nevím, jestli to takto funguje i u nejstarších O1
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.