amarok Vloženo 5. Září 2012 Sdílet Vloženo 5. Září 2012 Zdravicko Mam cca tyden tento novej prirustek. Temer od zacatku (ale asi sem si nevsimnul) se me po otoceni klickem (jeste pred startem i po) zacne nekde z utrob ozyvat podivny klepotavy zvuk ktery nezmizi dokud klicek neotocim do pryc. Muze me nekdo nasmerovat co to je za "rytm" .. Diky http://www.youtube.com/watch?v=pMGdbYHheTc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 5. Září 2012 Sdílet Vloženo 5. Září 2012 (editace) Máš sice OII a já OI, ale dělá mi to to samé. Máš Climatronic, resp. Climtronic jak se správně jmenuje aut. klima v OII? Dělá to některá z klapek. Jak jsem psal, dělá mi to taky. Kámoš mi říkal ať to neřeším. Taky jsem si všiml, že časem to jakoby ustává, taky podle toho jak zrovna si Climatronic ustavuje a ustaví klapky. Prozatím mi to vše funguje, když ručně přepínám proudění na okna, na nohy, vnitřní okruh, tak se klapky přestavují jak mají. Editováno: 5. Září 2012, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 5. Září 2012 Sdílet Vloženo 5. Září 2012 Co to zkusit dát do základního nastavení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amarok Vloženo 6. Září 2012 Autor Sdílet Vloženo 6. Září 2012 HMm .. climatronic tedy mam .. Zkusim pohybat ze smery proudeni jestli to bude mit nejaky vliv :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MILAN6 Vloženo 1. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2012 hoj mi to děla take,,,, jen ne tak hlučně,,,,, mam dojem že to děla čerpadlo nafty,,,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 1. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2012 To by šlo ze zadu ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stk Vloženo 1. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2012 Ze zadu by to šlo ale na to máte starou,tohle je klimatronik,ty klapky si hledají polohu a pokud je ko některý z motorků tak tu polohu hledá pořád a to je ten zvuk,takže wojnarova metoda je nejlacinější a nejúčinější,nicméně ten problém se dá řešit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 2. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2012 Říkám jen že kdyby to mělo být čerpadlo u PD tak by to šlo od nádrže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.