trekos86 Vloženo 6. Září 2012 Sdílet Vloženo 6. Září 2012 Ahojte, potreboval by som poradit, pred mesiacom som upalil predne kotuce (prudke brzdenie na dialnici), tak som to dal do servisu. Vymenili mi predne kotuce + platnicky. vsetko OK. teraz po mesiaci pri cca 80km/h pri brzdeni mi trasie predkom auta, mozu byt nove predne kotuce zasa zvlnene alebo mam nieco zle s podvozkom, tlmicmi Niekedy mam pocit ze mi to nerobi, a rozdiel je ked idem na rychlosti a brzdim alebo ked idem na volnobehu a brzdim.......auto skoda octavia II, 2008, TDI, dakujem S. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 7. Září 2012 Sdílet Vloženo 7. Září 2012 Volné náboje, špatní ložisko, pak ty kotouče nic nevydrží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Rychta Vloženo 28. Únor 2015 Sdílet Vloženo 28. Únor 2015 Řeším teď podobný problém a mám podezření na špatné nalisované ložisko (náboj) vše ostatní kontrolováno a vše v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 28. Únor 2015 Sdílet Vloženo 28. Únor 2015 Na 2 se loziska uz nelisuji ne? to se kupuje cely s nejakym "pouzdrem". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Rychta Vloženo 28. Únor 2015 Sdílet Vloženo 28. Únor 2015 Takže je nemožné, aby se to udělalo křivě a poškozovalo to kotouče při brždění? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.