Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Fabia Combi, 12/2000, výfuk jen mírně orezlý, jinak absolutně v pohodě. Auto je v provozu v zimě v létě, za každého počasí.

P.S.: Samozřejmě mluvím o původním originálním výfuku z výroby :)

Editováno: , autor: srandek
  • o 2 týdny později...
  • o 5 měsíců později...
Vloženo

Já mam fabku z roku 2001 a má najeto 55 000 a asi před měsícem jsem navařoval poslední část výfuku, jelikož urezla a ulomila se, bylo to jak WRCéčko :D Výfuk je tam originální a zezhora je netknutý rzí, ale zespoda a v těch svarech je naprosto sežranej...

Vloženo

vcera som si menil olej tak som kukal, na konci stredoveho tlmica je uz odlupeny kus plechu po dlzke cca 3 cm, nastartoval som a neunikalo tadial nic, takze zatial neriesim. uvidim v lete ked bude teplo a nebudem mat nic na robota /haha/tak mozno vymenim. pytal som sa na cenu v nejakom neznackovom obchode a stredny diel vyjde cca 1600 sk, tak asi origo. m

• o 2 týdny později...
Vloženo (editace)

F 1,9pd 01 Do 9/06 provoz v D u zadního tlumiče je první obal K.O. tady ve Škodovce mi říkal mechanik že na F měnil výfuk jen 2x... :o

Měním....není skrz ale měním za RS už se nedočkavě klepe v garáži....(pořizovačka celého rs výfuku 2 000Kč) B):palec2:

Editováno: , autor: najmis
Vloženo
ten rs vyfuk asi pres inzerat vid-tak levne

Od stejného člověka jako držák loketky za 300Kč :palec2: Jinak ano z inzerátu,ale ne odtud...ze stejného zdroje inzerátu mám také např. xenony za 3 500Kč... :p

Vloženo

2002, najazdene 88tkm vyfuk pôvodny niektore casti maju hrdzu to aj na STK im vadilo jeho stav. ale drzi a na jeho stav sa mozem akurat ....... ide v poho tak co riesit :scooter:

Vloženo

No já už mám ten výfuk taky pěkně orezlej a mám r.v. 03 tak to vypadá, že ho příští rok budu měnit. Ale mám tdi, tak to na zvuku naštěstí není moc znát :)

Vloženo

SDI Combi r.v.2001 143 000 km prostřední díl má prasklej vrchní obal a místama je orezlej.Vypadá ale že ještě nějakou dobu vydrží.Loni se mi ale vysypal katalyzátor spravilo to 2300 za univerzální a 300 za navaření.

Vloženo

mam TDI-PD rok 2000. najazdene 240000 km. vyfuk mam povodny bez oprav. na 1,4 pri 200000 km som musil menit pletenec na prvej casti. zadny bubon silna korozia ale este drzi

• o 1 měsíc později...
Vloženo

Ahoj prosím o radu.Jak navazuje vlnovec na trubku výfuku tak v tom spojí mi profukuje dá se to nějakým jednoduchým zpusobem spravit nebo musím vymněnit celý vlnovec?

• o 2 týdny později...
Vloženo
Kluciii, koukal jsem, ze mam na poslednim dilu vyfuku praskliny na vrchnim obalu. Vadi to? Mam to zatim neresit nebo uz radsi koupit novej?

Ja tiež a parádne :wallbash: .Zatial to nechám tak na jeseň ma čaká STK tak to poriešim pred ňou. ;)

Vloženo

Me ceka STK jeste tenhle mesic ... Ale bude mi ji delat kamarad. Ja jen nevim jestli prvni obal je problem nebo jestli je to normalni a je zatim zbytecne kupovat novy vyfuk. Proto potrebuju poradit. Koupit novy vydfuk neni problem, jen potrebuju radu jestli to zatim neni zbytecne....

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...