travel242fx Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 Mam problem stratil som kluce od firemnej feldy dal som vyrobyt nahradny kluc ale chyba mi v nom ten CHIP na odblokovanie motora (pri starte do vzdy skape).Mame uz iba jedny kluce a potrebujem stym nieco urobyt keby sa nahodou stratili aj tie.Da sa pomocou VAg-comu ta blokacia motora nejako vypnut alebo mi poradite nieco ine? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
autospravca Vloženo 17. Duben 2012 Sdílet Vloženo 17. Duben 2012 Poprosil by som o info či mám správny kód na nakodovanie nových kľúčov.Na starých kľúčoch je štítok s nasl.údajom : 4AE2188. Nemalo by to byť 5-miestné čislo?Ide o feldu 1,3 Mpi r.v.1996. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 17. Duben 2012 Sdílet Vloženo 17. Duben 2012 (editace) toto nemáš kód imobilizéru na nakódovanie klúčov,ten kód má 4 čísla...ak sa nemýlil,tak toto je kód drážky na klúčoch.... Editováno: 19. Duben 2012, autor: libero1071 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 19. Duben 2012 Sdílet Vloženo 19. Duben 2012 já mám ten kod nalepený na druhé straně toho plechového štítku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hosek57 Vloženo 21. Duben 2012 Sdílet Vloženo 21. Duben 2012 Dobrý den.Je to na tom plechu. Potřebujete seškrabat černou barvu která je na tom čísle natřená.Mnoho zdaru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.