gosh Vloženo 17. Září 2012 Sdílet Vloženo 17. Září 2012 Zdravim, jaky davate olej to 1,6TDI 77kw ? 5W-30 nebo 5W-40 ? Specifikace by mela byt 507.00 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 17. Září 2012 Sdílet Vloženo 17. Září 2012 (editace) 5W-30.... 5W-40 so špecifikáciou 507.00 nie je Editováno: 17. Září 2012, autor: libero1071 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 17. Září 2012 Sdílet Vloženo 17. Září 2012 Přesně tak 5W-40 není na prodloužený interval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gosh Vloženo 17. Září 2012 Autor Sdílet Vloženo 17. Září 2012 Takze napr. tento by mohl byt ok? http://aukro.cz/castrol-edge-5w30-longlife-iii-5l-novy-olej-i2617755738.html Mate nekdo zkusenosti jak moc jsou tyto oleje prodavane na aukru skutecne ty za ktere jsou dle obalu vydavany? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 17. Září 2012 Sdílet Vloženo 17. Září 2012 áno môže byť... s olejmi na aukre skúsenosti nemám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 17. Září 2012 Sdílet Vloženo 17. Září 2012 Bych Aukro asi neriskl http://www.cc-autodily.cz/olej-motorovy-castrol před měsícem ho měli v akci za 960 Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gosh Vloženo 18. Září 2012 Autor Sdílet Vloženo 18. Září 2012 diky za info. Objednano na cc-autodily za 930,- Pro cleny fora nabizi trochu lepsi ceny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 18. Září 2012 Sdílet Vloženo 18. Září 2012 tak to je super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 18. Září 2012 Sdílet Vloženo 18. Září 2012 Jak si docílil té slevy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gosh Vloženo 20. Září 2012 Autor Sdílet Vloženo 20. Září 2012 Kdysi tu na foru jejich zamestnanec a clen fora (Jeleček Martin) nabizel slevu pro cleny fora, tak jsem se na neho obratil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 20. Září 2012 Sdílet Vloženo 20. Září 2012 Co tak vím ta pan Jeleček je majitel firmy, tohle bude asi jeho syn. Je tady pod svým jménem nebo má nějakou přezdívku, případně jakou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gosh Vloženo 21. Září 2012 Autor Sdílet Vloženo 21. Září 2012 Tak to bohuzel nevim, pamatuji si jen jmeno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 21. Září 2012 Sdílet Vloženo 21. Září 2012 A jak si dostal slevu, jsi zavolal přímo mu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 21. Září 2012 Sdílet Vloženo 21. Září 2012 Co tak vím ta pan Jeleček je majitel firmy, tohle bude asi jeho syn. Je tady pod svým jménem nebo má nějakou přezdívku, případně jakou? Tady je: http://forum.skodaho...user/416-jelda/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paldous Vloženo 10. Březen 2013 Sdílet Vloženo 10. Březen 2013 Ahoj, mohol by mi niekto sem vlozit navod z Elsa ako sa ma spravne menit olej na tomto motore? Zaujima ma postup aky skoda predpisuje a tiez utahovaci moment na vypustny srob. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 10. Březen 2013 Sdílet Vloženo 10. Březen 2013 (editace) nehľadaj v tom nič komplikované a odlišné od ostatných motorizácií...ale ak už to chceš výpustný šrób 30Nm olejový filter 25Nm EDIT:šrób doporučujem vymeniť,tak ako gumičky na olej.filtry Editováno: 10. Březen 2013, autor: libero1071 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paldous Vloženo 18. Březen 2013 Sdílet Vloženo 18. Březen 2013 dakujem za odpoved, to mi staci, a nevie este nahodou niekto kolko litrov oleja je napln v motore 1.6TDI s kodom CAYC? bude mi na vymenu stacit 4 litrove balenie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 18. Březen 2013 Sdílet Vloženo 18. Březen 2013 kúp si 5l .... niečo podobné sme riešili s kolegom KoNGom tu http://forum.skodahome.cz/topic/122761-garan%C4%8Dn%C3%AD-servisn%C3%AD-prohl%C3%ADdky/page-2 ... čítaj pozorne od príspevku #40 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 18. Březen 2013 Sdílet Vloženo 18. Březen 2013 dakujem za odpoved, to mi staci, a nevie este nahodou niekto kolko litrov oleja je napln v motore 1.6TDI s kodom CAYC? bude mi na vymenu stacit 4 litrove balenie? 4 je málo. Vejde tam tak 4,8 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paldous Vloženo 29. Březen 2013 Sdílet Vloženo 29. Březen 2013 Tak uz to mam za sebou, vlezlo tam 4,5 litru, kod motoru cayc, jinak vyndat ten olejovej filtr z te pozice je dost porod, muze mi nekdo vlozit origo obrazek s navodem z Elsy jak to doporucuje skoda davat ven ten filtr? Ja jsem kvuli tomu daval dolu uchyt s nejakym cidlem co je prisroubovany na plastovym sani a jeste jsem musel uvolnit tu kovovou trubku co vede spaliny naspet do motoru... Jak vytahujou ten filtr ve skodovce? Je na to nejakej figl jak jej dostat ven? Skousel jsem ho i naklopit ale je tam malo mista, neprojde nikama... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 29. Březen 2013 Sdílet Vloženo 29. Březen 2013 (editace) riešiš zbytočnosti , odskrutkuješ ten plech čo je na T25 alebo podobnej skrutke a ide to von , tu to máš , oleja tam ide podľa checklistu tuším 4,5 , samozrejme dve tri deci hore dole ... olejový filter 03L115562 Editováno: 30. Březen 2013, autor: surky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 29. Březen 2013 Sdílet Vloženo 29. Březen 2013 ak ti to nebude stačiť krič a natočím ti video ako to robia v servise Škoda-Seat ... -D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 29. Březen 2013 Sdílet Vloženo 29. Březen 2013 tak ako píše surky..odskrutkovať šrób (30 torx),dať nabok ten plechový držiačik a filter "nacvičenými" pohybmi dostať von ..dám si aspoň jednu handru na tú hadicu a trubku čo je pri tom,aby som to nezaflákal od oleja... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paldous Vloženo 30. Březen 2013 Sdílet Vloženo 30. Březen 2013 Dakujem moc za ten navod z elsy, inak tie veci som odsroboval aj ja ale ako vravim, cez tu rurku spatnych spalin som to nevedel vybrat, je tam malo miesta, musel som ju povolit, velmi sa divim ze vam to ide von aj bez jej povolenia, mne tam chybaju take 3 mm aby to vyslo von, skusal som to naklapat rozne ale neslo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 30. Březen 2013 Sdílet Vloženo 30. Březen 2013 ver tomu že to ide aj zo zatvorenými očami v úplnom klude , ale neboj , tiež som s tým pár krát zápasil ale mechanici to vedia po pamäti ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.