Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• o 5 měsíců později...
Vloženo (editace)

nehľadaj v tom nič komplikované a odlišné od ostatných motorizácií...ale ak už to chceš

výpustný šrób 30Nm

olejový filter 25Nm

EDIT:šrób doporučujem vymeniť,tak ako gumičky na olej.filtry

Editováno: , autor: libero1071
  • o 2 týdny později...
Vloženo

dakujem za odpoved, to mi staci, a nevie este nahodou niekto kolko litrov oleja je napln v motore 1.6TDI s kodom CAYC? bude mi na vymenu stacit 4 litrove balenie?

4 je málo. Vejde tam tak 4,8

• o 2 týdny později...
Vloženo

Tak uz to mam za sebou, vlezlo tam 4,5 litru, kod motoru cayc, jinak vyndat ten olejovej filtr z te pozice je dost porod, muze mi nekdo vlozit origo obrazek s navodem z Elsy jak to doporucuje skoda davat ven ten filtr? Ja jsem kvuli tomu daval dolu uchyt s nejakym cidlem co je prisroubovany na plastovym sani a jeste jsem musel uvolnit tu kovovou trubku co vede spaliny naspet do motoru...

Jak vytahujou ten filtr ve skodovce? Je na to nejakej figl jak jej dostat ven? Skousel jsem ho i naklopit ale je tam malo mista, neprojde nikama...

Vloženo (editace)

riešiš zbytočnosti , odskrutkuješ ten plech čo je na T25 alebo podobnej skrutke a ide to von , tu to máš , oleja tam ide podľa checklistu tuším 4,5 , samozrejme dve tri deci hore dole ... olejový filter 03L115562

post-51372-0-04950400-1364595097_thumb.p

post-51372-0-09508200-1364595109_thumb.p

Editováno: , autor: surky
Vloženo

tak ako píše surky..odskrutkovať šrób (30 torx),dať nabok ten plechový držiačik a filter "nacvičenými" pohybmi dostať von :) ..dám si aspoň jednu handru na tú hadicu a trubku čo je pri tom,aby som to nezaflákal od oleja...

Vloženo

Dakujem moc za ten navod z elsy, inak tie veci som odsroboval aj ja ale ako vravim, cez tu rurku spatnych spalin som to nevedel vybrat, je tam malo miesta, musel som ju povolit, velmi sa divim ze vam to ide von aj bez jej povolenia, mne tam chybaju take 3 mm aby to vyslo von, skusal som to naklapat rozne ale neslo...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...