omicron Vloženo 9. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2012 Další možné funkce: .... 2. Volba "Profily" - lze zapnout a vypnout tzv personalizace klíčů .... Ferdo, co tato funkce nabidne u me, kdyz mam personalizovane klice (tj. odlisne nastaveni el. sedacek, zrcatek atd.). To znamena, ze se profily prirazene k jednotlivym klicum budou ignorovat, auto zustane nastavene, jako pri poslednim uzamceni ? Jaky by to melo smysl ? Pri zamene klicu ? Sedacku prestavim do jine (sve pameti) zmacknutim tlacitka, akorat zpetna zrcatka bych musel prestavit a tim zrusit nastaveni k tomuto profilu, je to tak ? U personalizace, kterou umi O2FL me jen vadi, ze si to neumi pamatovat nastaveni multimedii (Columbus) pro kazdeho ridice, to bohuzel resitelne asi neni.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 10. Říjen 2012 Autor Sdílet Vloženo 10. Říjen 2012 (editace) Ano profily budou ignorovány a bude použit poslední co byl v autě. Je to spíš pro ty co mají někde v autě třeba schovaný čip pro startování auta na dálku....a nebo nechtějí prostě tuto funkci využívat. I já jsem koukal, když jsem měl asi 3 hodiny auto a prohodil klíč, že je vše v angličtině. Editováno: 10. Říjen 2012, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 13. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2012 Startovani O2FL na dalku ? Myslel jsem, ze je s tim tolik problemu, ze to prakticky nejde ? Uz se to tady davno diskutovalo, existuje neco noveho, co se elektrikou O2FL zcela szije ? Kdyz tak do SZ, kdyby to nikoho dalsiho nezajimalo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 13. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2012 Další možná funkce je možné ponechat kontrolku nezapnutých pásů a zvuk úplně vypnout nebo ztišit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaroCZ Vloženo 8. leden 2013 Sdílet Vloženo 8. leden 2013 ta polozka "dotankovat" se mi hodne libi, dalo by se naprogramovat i kolik chybi litru do vyprazdneni nadrze ? Vim ze to je o matematice, kdyz znam udaj kolik chybi dotankovat, ale jen proste dotaz ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 8. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 8. leden 2013 To ne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaroCZ Vloženo 8. leden 2013 Sdílet Vloženo 8. leden 2013 a pouze maxik ze ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 9. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 9. leden 2013 No funkce Maxi-Dotu jen u Maxi-Dotu...podsvit u všech.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 9. leden 2013 Sdílet Vloženo 9. leden 2013 No to vypnutí pásů bych bral, lze to i u před FL? je to scout 2007. Kde sydlíš, dyžtak SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 21. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 21. leden 2013 No lze když se vymění budíky za faceliftové pak lze i nastavit combi na Maxi-Dotu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cabko Vloženo 4. Březen 2013 Sdílet Vloženo 4. Březen 2013 Skvelá práca! Chcem sa spýtať jednu vec: chcem dorobiť asistent jazdy v jazdných pruhoch tzv. Lane Assist. Všimol som si že v budíkoch mám ikonku na túto funkciu ale po zapojení kamery a aktivácii funkcii Lane Assist na MaxiDote sa ten symbol nerozsvieti. Ona by mala svietiť v pohotovom režime na oranžovo a keď zasahuje do riadenia tak na zeleno. Vedel by si mi s tým pomôcť? Vďaka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 28. Duben 2013 Autor Sdílet Vloženo 28. Duben 2013 Nová funkce...lze aktivovat na všech face Maxi-Dotech(tj. ty první co to nemají) http://forum.skodahome.cz/topic/111541-maxi-dot/?p=1759218 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cabko Vloženo 2. Květen 2013 Sdílet Vloženo 2. Květen 2013 Pekné ale načo nám to je keď nenapíšeš ako si to robil? Ja to mám k tebe ďaleko aby si mi niečo z toho čo si tu popísal spojazdnil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junti Vloženo 28. Březen 2014 Sdílet Vloženo 28. Březen 2014 Ahojte, mam problem na Octavii II FL 1.6TDI classic polodot, mi nesvietia rucicky teploty vody a mnozstva paliva, a obcas mi vypadava podsvietenie rucicky tachometra, obcas preblikava, obcas vobec nesvieti a obcas stale svieti, vybral som budiky aby som skontroloval ci nebude nieco so zapojenim kedze sa mi zda ze problem bude niekde v konektoroch ked to takto blbne, avsak som sa bal ich uplne odpojit aby som nemal problemy s imo. a ked som mal budiky vonku zbadal som jeden odcvaknuty tenky cerveny kabel siel do budikov, moze to mat nieco spolocne s tym odcvaknutym kablikom ? Mate niekto skusenosti s nesvietenim ruciciek ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.