Drak z Okurkova Vloženo 7. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2012 Ano Lanny? nechtěla jsem být jedovatá,ale to jinak nešlo..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 7. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2012 Bájo i na mě pošli ty návrhy potisků až to bude Kuba mít jo. to Drak: Jardo a barva potisku bude jak jsme se bavili ta razící zelená a nebo máš jiný nápad?Dle mého je kombinace černá a zelená parádní,ale samozřejmě záleží na více názorech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 7. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2012 Černá mykyna a černé drsné nápisy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 8. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2012 Vicky, jo jo pošlem Teď se to trochu zaseklo, o viku jsme tu měli návštěvu z Ovy, ale pracuje se na nich, nebojte. Však jak psal Drak do jara je zatím daleko, zimu nepřeskočíme My bychom taky byly pro tu zelenou razicí a ještě navíc návrhy na potisky jsou dělány tak, že je nápis razicí zelenou a kolem je bílý lem, což na černé mikině bude parádní. Navíc, kdo byl na srazu viděl ukázku na mikině mého brášky Žralok: opět perfektní poznámka, nikdy nezklame,pohotově reaguje a pobaví Bája Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 8. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2012 Tu mikinu jsem viděl zblízka když si ze mě udělal věšák aby se mohl bavit s VYSOKOškolámama. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drak z Okurkova Vloženo 8. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2012 Ok pánové, já osobně souhlasím s návrhem loga - zelená - bílý okraj... Nějak extra bych tomu prostor na změnu vyloženě nedával... Je to opravdu decentní a velmi líbívá kombinace... Pokud má ale někdo návrh jiný tak sem s ním Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 8. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2012 (editace) Žralok si ji nejspíš pamutuje dokonale nejlépe Ale nevím, zda-li se těm dětem dá říct VYSOKOškoláci Jinak na první stránce už je náhled, jak by to asi mělo vypadat, ale pro připomenutí komu se nechce na první stranu tak dám znovu náhled Bája Editováno: 8. Říjen 2012, autor: Bajuszka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 10. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2012 No, přečetl jsem si téma celé a válím se tu smíchy . S výběrem mikiny souhlasím. To logo Supa máme na klubových tričkách a vypadá dobře tak bych se ho držel. Znak bych tam mít osobně nemusel. Někde se tu na fóru bude válet jeho verze v plném rozlišení kvůli výrobě samolepek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 21. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2012 Tak bando nějak nám to tu utichlo.Dneska jsem mluvil s Jardou Drakem Soukupem a je třeba to trošinku rozproudit.Jak psal Jarda už dřív písněte mu kdo chce jakou velikost popřípadě počet kusů.Mikiny se zatím vybírají,jelikož zatím nejsou za dobrý peníz (ty s kapucí a na zip).Ale Jarda potřebuje vědět alespoň přibližný počet,protože v momentě kdy mu ten dotyčný zavolá tak musí říct nějaké číslo. Baruško jak pokračujete vy s vymýšlením loga?Je nějaký pokrok?Když tak to pošlete Jardovi jo. Takže lidi neváhejte a pište. Já budu chtít Jardo 2 pánské mikiny velikost XL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drak z Okurkova Vloženo 21. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2012 Děkuji Vicku Já budu brát dvě, tak to už máme celkem 4 kousky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 21. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2012 Já určitě budu taky chtít, ale stále nevím, jakou velikost, jelikož nevím k čemu tu dámskou přirovnat Jardo myslíš, že když zkusím nějakou mikinu Nike v A3 tak, že to bude obdoba??? Kuba určitě taky bude chtít a ten asi velikost L. Takže s náma už je to 6 kousku Jinak Kuba vzkazuje, že návrh na potisky je skoro hotov. Pak tedy pošleme Jardovi i tobě Vicky Bája Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moravecmilan21 Vloženo 23. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2012 zdravím lidi prosím jeden kus XXL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 23. Říjen 2012 Autor Sdílet Vloženo 23. Říjen 2012 Taky 1x XXL :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoS Vloženo 27. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2012 Zdravim, pro mě taky prosím 1ks o velikosti XL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ďurih Vloženo 27. leden 2013 Sdílet Vloženo 27. leden 2013 (editace) Jelikož se díky své vytíženosti nedostavím na srazy, tak by mne zajímalo, jestli můžu jako hrdej majitel supa nosit tuto mikinu, aniž bych musel na sraz ? Editováno: 27. leden 2013, autor: žralok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajo323 Vloženo 29. leden 2013 Sdílet Vloženo 29. leden 2013 Mohol by o mikinu zažiadať aj nováčik ktorý na zraze ešte nebol? Ak áno tak 1ks velkosť L Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 29. leden 2013 Sdílet Vloženo 29. leden 2013 Mikiny se stále řeší, takže ještě není možné objednávat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drak z Okurkova Vloženo 29. leden 2013 Sdílet Vloženo 29. leden 2013 Zdarec všem, rád se o mikiny postarám, jen je problém v tom, že jsem jasně napsal kdo a kolik kusů by si představoval a ozvali se 3 lidi... Druhá věc je, že Bajuszka slíbila tisková data a.... Takže zaprvé potřebuji tisková data na loga, která budou na mikinách a pak spustíme poptávkový počítadlo Ještě pozjišťuji zda by jsme šli do značky Nike nebo Adidas - střih je jesně dán, černá barva, s kapucí, na zip...? OK? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 29. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 29. leden 2013 Vyhovuje pane :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 30. leden 2013 Sdílet Vloženo 30. leden 2013 jasně to jsme se bavili Jardo už před tím.Přesně jsi popsal jak má mikina vypadat.Co se týká značky myslím že ideální bude ta,která bude za lepší peníz.Takže značku bych neřešil až tak moc.K čemu se dorveš a bude to lacnější tak to ber. Bája s Kubou dodají ten návrh a pak jdem na to.Já sice už psal co chci ale až bude třeba tak se to zopakuje 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ďurih Vloženo 31. leden 2013 Sdílet Vloženo 31. leden 2013 O.K., díky za info Draku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 31. leden 2013 Sdílet Vloženo 31. leden 2013 Ano ano víme slíbili jsme tiskové data, ale jak už jsem psala, veškeré co byly hotové jsme ztratili, jelikož se nám rozhodl zastávkovat Kubův PC, takže se to tvoří znovu... Vyčkejte prosím, není to jen tak, aby to bylo dokonalé Pracuje se na tom... Jinak Draku a byla by možnost i té dámské verze mikin? A jak psal Vick na značce nezáleží, stejně si je upravíme Bája Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 31. leden 2013 Sdílet Vloženo 31. leden 2013 No jo, je lepší to svést na stávkující PC místo toho aby jste se přiznali, že jste se na to . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 31. leden 2013 Sdílet Vloženo 31. leden 2013 No tak to teda ne jako!!!!!! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 31. leden 2013 Sdílet Vloženo 31. leden 2013 Jééénn aby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.